Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران به نقل از اسپوتنیک، وزارت امور خارجه آمریکا در یک اطلاعیه خبری اعلام کرد که برای دریافت اطلاعاتی که به شناسایی یا تعیین محل «امیر محمد سعید عبدالرحمن المولی السلبی» سرکرده داعش بیانجامد، جایزه ای ۱۰ میلیون دلاری- دو برابر جایزه کنونی- تعیین شده است.
گفتنی است المولی که با اسامی همچون «ابو ابراهیم الهاشمی القریشی»، «حاج عبدالله»، «ابوعمر الترکمانی» و شماری از اسامی مستعار دیگه شناخته می شود، پس از هلاکت «ابوبکر البغدادی» سرکرده پیشین گروهک تروریستی داعش در سال ۲۰۱۹، به عنوان جانشین وی منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حالی که وزارت خارجه آمریکا پیشتر در ازای دریافت اطلاعات در خصوص این سرکرده جدید داعش یک جایزه ۵ میلیون دلاری تعیین کرده بود، به تازگی تصمیم گرفت که در ازای دریافت اطلاعاتی که به شناسایی و یا تعیین محل المولی بیانجامد، ۱۰ میلیون دلار جایزه دهد.
المولی که با اسم مستعار حاجی عبدالله نیز شناخته می شود، یکی از مقامات ارشد در تشکیلات سابق داعش، و القاعده در عراق بشمار می رود که توانست با پشت سرگذاردن سلسله مراتب در تشکیلات داعش تا مقام معاونت ابوبکر البغدادی ارتقاء یابد.
حال دوبرابر کردن مبلغ جایزه برای شناسایی یا تعیین محل این سرکرده داعش در پی انتشار شایعاتی صورت می گیرد که مدعی هستند المولی ظرف چند روز اخیر و در جریان حمله پهپادی آمریکا در شمال سوریه به هلاکت رسیده است.
«حسن حسن» مدیر برنامه بازیگران غیر دولتی در «مرکز سیاست جهانی» سه شنبه گذشته در گزارشی مدعی شد که این سرکرده داعش که از نام «احمد الدرویش» به عنوان اسم مستعار خود استفاده می کرد، اواسط هفته جاری به هلاکت رسیده است.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سرکرده داعش صدای ایران محل اختفا جایزه 10 میلیون دلاری داعش آمریکا سرکرده داعش تعیین محل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی