Web Analytics Made Easy - Statcounter

الحوثی دیروز (پنجشنبه) در صحفه کاربری‌اش در توئیترش خطابه به آرون نوشت: من سیاست‌گذار نیستم، بلکه منتقل‌کننده اخبار و گزارش‌ها هستم و صلح در یمن مطابق آنچه شما می‌خواهید، پیش نمی‌رود و نخواهد رفت.

وی افزود: صلح از کنفرانس‌ها و همایش‌ها با حضور شخصیت‌های غیرموثر یمنی و طرف‌های متجازو حاصل نمی‌شود.

الحوثی در ادامه با اشاره به حادثه برای نفت‌کش «صافر»، ائتلاف سعودی-آمریکایی را مسئول فاجعه اقتصادی و محیط‌زیستی در یمن دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رهبر جنبش انصارالله، ضمن انتقاد از مواضع انگلس و آمریکا در خصوص حادثه نفت‌کش صافر و مسئول دانستن انصارالله در خصوص هرگونه نشت احتمالی نفت خام در دریا، نوشت که این موضع انگلیس بیانگر تبعیت این کشور از آمریکا علیه مردم یمن است.

وی خطاب به سفیر انگلیس در یمن نوشت: اگر معتقدید که زندگی ماهی‌ها نزد شما ارزشمندتر از مردم یمن است، یعنی شما انگلیسی‌ها تبعیت مطلق خود را از آمریکا نشان داده‌اید.

الحوثی افزود: شما دو کشور (انگلیس و آمریکا) با همدستی با فرماندهی ائتلاف سعودی علیه مردم یمن، رسما در محاصره و قتل ملت ما دست دارید.

سفیر انگلیس روز چهارشنبه در همایشی مجازی،‌ درباره آثار منفی نشت نفت از نفت‌کش صافر از سوی نیروهای انصارالله هشدار داده بود.

«احمد عبدالله دارس» وزیر نفت یمن پیشتر اعلام کرده بود، نفت‌کش صافر که حامل بیش از یک میلیون بشکه نفت است، به یک بمب ساعتی تبدیل شده که محیط زیست دریایی را تهدید می‌کند.

وزیر نفت یمن، ائتلاف سعودی را مسؤول به وجود آمدن هرگونه فاجعه زیست محیطی در دریای سرخ دانست که در صورت وقوع آن، باعث مرگ گسترده آبزیان در این دریا خواهد شد.

نفت‌کش صافر چهار سال است که در نزدیکی بندرگاه «رأس عیسی» در بندر «الحدیده» در یمن لنگر انداخته و حاوی بیش از یک میلیون بشکه نفت سبک مأرب است.

شرکت نفت صنعا، پیش‌تر ائتلاف سعودی را مانع دسترسی به صافر و تعمیر و نگهداری این نفت‌کش اعلام کرده بود.

یمن بیش از پنج‌سال است که از سوی ائتلاف سعودی- آمریکایی تحت محاصره و جنگ قرار دارد. نتیجه این جنگ تحمیلی کشته یا زخمی شدن هزاران یمنی و نابودی زیرساخت‌های این کشور بوده است.

برچسب‌ها محمدعلی الحوثی یمن نفت خام انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدعلی الحوثی یمن نفت خام انگلستان محمدعلی الحوثی یمن نفت خام انگلستان ائتلاف سعودی نفت کش صافر مردم یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • دانشجویان آمریکا نمی‌خواهند شریک ظلم اسرائیلی‌ها باشند
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • انصارالله یمن پیشنهاد میزبانی صنعا از دفتر سیاسی حماس را داد
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • رسانه سعودی: توافق آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع است
  • نماهنگ/شریک جرم
  • نماهنگ جدید شریک جرم منتشر شد