Web Analytics Made Easy - Statcounter

ربیحاوی از تشدید نمونه‌برداری‌ها و پایش کنترل کیفی آب آشامیدنی در ایام کرونا در جنوب غرب خوزستان خبر داد و گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و در شرایط فعلی شیوع بیماری کنترل کیفیت آب آشامیدنی محدوده فعالیت این دانشکده بیش از پیش در حال انجام است.

«جعفر ربیحاوی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در منطقه آزاد اروند، با اشاره به اهمیت بهداشت آب و سلامت مردم اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهداشت آب در زندگی و سلامت مردم به‌خصوص در فصول گرم سال و در شرایط فعلی وقوع بیماری کووید 19، کنترل کیفیت آب آشامیدنی شهرستان‌های تحت پوشش این دانشکده بیش از پیش در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی آبادان از 37 هزار مورد کلرسنجی از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون در جنوب غرب خوزستان خبر داد و افزود: 900 مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی و 200 مورد پایش و بازرسی از سامانه‌ها و تاسیسات آبرسانی در مناطق شهری و روستایی شهرستان‌های تابعه این دانشکده انجام شده که این عدد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد رشد داشته است.

 

وی تصریح کرد: حال اینکه در مدت مذکور به‌علت بروز سیل در منطقه فعالیت‌های جاری و ماموریت‌های واحد نیز تشدید شده بود؛ در این راستا موارد نیازمند پیگیری از این قبیل بررسی شدند و موارد شکستگی خطوط و انشعابات آب، سرریز فاضلاب و موارد مشابه نیز در حال رصد مستمر هستند و مکاتبه آنی با سازمان‌های مسئول انجام شده و موارد تا رفع مشکل بهداشتی پیگیری می‌شود.

 

ربیحاوی به دیگر فعالیت‌های کارشناسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان اشاره کرد و اذعان داشت: تشدید پایش و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در گام اول و دوم مواجهه با کووید19 در دستور کار بوده و در این زمینه بازرسان بهداشت مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به تشدید فعالیت‌های نظارتی خود در اصناف اقدام کردند.

 

وی از پایش 47 هزار و 100 مورد بهداشتی در این ایام از اصناف خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر بازرسی‌های صورت گرفته آموزش‌هایی نیز در این پایش‌ها ارائه شده و بیش از یک‌هزار و 500 مورد اخطار بهداشتی و معرفی به مقامات قضایی اجرایی شد و 620 پلمپ اصناف متخلف نیز صورت گرفت.

 

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی آبادان با توجه به شرایط فعلی بیماری کرونا موثرترین راه مواجهه با بیماری را رعایت نکات بسیار ساده بهداشتی از جمله شستن صحیح دست‌ها خودداری از خروج بی‌مورد و غیرضرور از منزل، رعایت بهداشت فردی و استفاده از وسایل حفاظت فردی از جمله ماسک در ترددها وخارج از منزل بیان کرد.

 

وی بر لزوم تهیه آب شرب از منابع مطمئن و سالم‌سازی آن تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان لازم است تا شهروندان حتما آّب شرب را از منابع مطئمن تامین کنند و از سالم بودن آب آشامیدنی مطمئن شوند.

 

ربیحاوی یاد آور شد: همشهریان عزیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و عدم رعایت اصول فاصله‌گذاری اجتماعی در اصناف، موارد را از طریق سامانه کشوری 190 پیگیری کنند.

 

پایان پیام/660

منبع: شبستان

کلیدواژه: کنترل کیفی آب دانشکده علوم پزشکی آبادان آب شرب بهداشتی منطقه آزاد اروند آب آشامیدنی پایش آبرسانی بازرسی آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، زهرا مهربان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدامات لازم در مواجهه با آلودگی هوا اظهار کرد: زمانی که غلظت گازها و ریزگردها در هوا افزایش می‌یابد هوا آلوده می‌شود؛ برخی از علت‌های مهم آلودگی هوا سوخت‌های فسیلی، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها و پودرهای شیمایی هستند. آلودگی هوای داخل منزل نیز می‌تواند به دلیل بسیاری از فعالیت‌های داخل منزل مانند پخت و پز، عطر و ادکلن و گرد و خاک ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: شنبه جایگزین پنجشنبه به عنوان روز تعطیل شود

وی افزود: اجزای اصلی آلودگی هوا یک سری ریزگردها و گازها شامل دی اکسید گوگرد، دی اکسید نیتروژن، اوزون، اسید سولفوریک هستند که خطرناک‌ترین نوع ذرات معلق اندازه ۲.۵ تا ۱۰ میکرون دارند.

این فوق تخصص بیماری‌های ریه گفت: برخی از این ریزگردها بر اساس حلالیت و سایزشان می‌توانند در سیستم تنفسی فوقانی رسوب کنند و یک سری علائم برای فرد ایجاد کنند. گروهی نیز خود را به سیستم تنفسی تحتانی می‌رسانند و رسوب می‌کنند و گاهی وارد خون می‌شوند.

وی با اشاره به علائم تنفسی آلودگی هوا افزود: خارش بدن، چشم، بینی و گلو، سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس و گاهی تشدید بیماری‌های زمینه‌ای مانند آسم و آلرژی و نیاز به بستری عده‌ای از این افراد در بیمارستان‌ها، در پی آلودگی هوا رخ می‌دهند.

مهربان گفت: در شرایط آلودگی هوا باید افراد به ویژه بیماران مزمن تنفسی و قلبی، سالمندان و کودکان و مادران باردار تا حد امکان از منزل خارج نشوند. همچنین باید از ورزش و پیاده‌روی تند خودداری و از ماسک‌های مناسب برای مقابله با آلودگی هوا استفاده شود و بهترین ماسک‌ها N۹۵، KN۹۵، FFP۲ هستند.

وی افزود: این ماسک‌ها تا ۹۵ درصد مانع ورود ذرات آلوده و ریزگردها به دستگاه تنفسی می‌شوند اما ماسک‌های نخی، پارچه‌ای و جراحی زیاد برای محافظت از ورود ریزگردها مفید نیستند. ماسک‌های معمولی تنها برای مقابله با ذرات بزرگ‌تر مناسب هستند و نمی‌توانند محافظت خوب و کاملی از ورود ریزگرد به بدن داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه می‌شود بعد از رسیدن به منزل حتما دست‌ها و صورت خوب شسته و بینی و گلو با سرم نمکی شست‌وشو شود. تغذیه مناسب برای افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن مانند استفاده از لبنیات تازه و کم چرب، سبزیجات و میوه‌های تازه و مایعات فراوان توصیه می‌شود و از مصرف غذاهای سرخ‌شده و فست فود نیز پرهیز شود یا کم استفاده شود.

وی ادامه داد: خواب کافی و دور از استرس، دوری از سیگار و دخانیات، استفاده از گیاهان خانگی برای تصفیه هوا توصیه می‌شود. دستگاه‌های خانگی تصفیه هوا درصدی از آلاینده‌ها را فیلتر می‌کنند اما نمی‌توانند بیشتر ذرات را فیلتر کنند بنابراین خرید این دستگاه‌ها توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228889 برچسب‌ها آلودگی هوا

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!