Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سرپرست وزرات صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به تحریم‌ها و جنگ اقتصادی دلار نفتی تقریباً تمام شده و باید به دنبال کسب دلار صنعتی باشیم. - اخبار استانها -

حسین مدرس‌خیابانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار داشت: مهم‌ترین رویکرد ما در حال حاضر حمایت از محصولات ساخت ایران و تولید داخلی است و باید با ایجاد زنجیره تامین بین کارخانجات قطعه‌سازی، از قطعه‌سازی صرف فراتر رفته و به تولیدکننده ماشین تبدیل شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم قطع واردات محصولاتی که مشابه آنها در داخل تولید می‌شود، گفت: سال قبل 44 میلیارد دلار کالا وارد کشور کردیم که 82 درصد واردات ما مواد اولیه و واسطه‌ای بودند که برای رونق تولید وارد کشور شدند. با این حال باید میزان ارزبری واردات کالاهای غیرمرتبط با تولید را کاهش دهیم تا تولید ملی جان بگیرد.

مدرس‌خیابانی راهبرد اصلی وزارت متبوع خود را تامین مواد اولیه تولید و اختصاص ارز دولتی به این حوزه عنوان کرد و افزود: در این زمینه رایزنی‌های زیادی با بانک مرکزی صورت گرفته و بانک مرکزی آمادگی کامل خود را برای تامین ارز واردات مواد اولیه اعلام کرده تا بتوانیم با حداکثر توان به جهش تولید کمک کنیم.

سرپرست وزرات صمت با اشاره به رشد صنعتی بالای کشور در سال‌های اخیر ادامه داد: راهکار ما این است که ارز را از صادرکننده گرفته و به واردکننده بدهیم تا درآمد حاصل از تولید صرف رونق تولید شود و شاهد ورود ارز صادراتی به بازار سیاه ارز نباشیم.

دولت برای ترخیص مواد و ملزومات اولیه تولید از گمرک کارشکنی می‌کندبانک‌ها با سود بالای تسهیلات ‌گلوی تولیدکنندگان را فشار می‌دهند100 واحد تولیدی در شهرک کاسپین یک قزوین راه‌اندازی می‌شوند

مدرس خیابانی همچنین از باز شدن 80 درصد از مرزهای تجاری و صادراتی کشور خبر داد و گفت: باقی مرزها و پایانه‌های صادراتی را هم به مرور با رایزنی باز خواهیم کرد و همه انرژی را برای افزایش صادرات به کشورهای همسایه به‌کار خواهیم گرفت.

وی همچنین به وجود 220 واحد تولیدی و صنعتی تعطیل‌شده در استان قزوین اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه‌ّ‌های مهم وزارت صمت در سال جهش تولید احیای واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال است که در این زمینه برنامه‌ریزی صورت گرفته و به زودی برای احیای این واحدها اقدام خواهیم کرد.

انتهای پیام/ش

R7541/P/S6,63/CT15 واژه های کاربردی مرتبط استانداری قزوین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین استانداری قزوین کارگاه تولیدی تولید ملی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۰۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی