Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@02:06:24 GMT

غرغره آب نمک تاثیری بر کاهش علائم کرونا دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۲۰۱۱

غرغره آب نمک تاثیری بر کاهش علائم کرونا دارد؟

به نقل از دیلی میل،  محققان می‌گویند که پیشتر مشاهده کرده‌اند غرغره آب نمک باعث کاهش علائم سرفه و سرماخوردگی و جلوگیری از بدتر شدن آنها می‌شود و حالا آنها می‌خواهند دریابند که آیا این امر می‌تواند به افرادی که علائم خفیف کروناویروس دارند کمک کند یا خیر.

محققان دانشگاه ادینبرو در حال جذب افراد ساکن اسکاتلند مبتلا به کووید-۱۹ برای شرکت در یک مطالعه هستند تا آزمایش کنند که آیا غرغره کردن آب نمک می‌تواند توانایی‌های ضد ویروسی بدن را تقویت کند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساس این تحقیق جدید بر پایه یک تحقیق قبلی که طی آن محققان افراد مبتلا به عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی که معمولاً باعث سرفه و سرماخوردگی می شود، بود. در یک کارآزمایی با عنوان ELVIS محققان افرادی که مبتلا به این بیماری‌ها بودند و مرتبا آب نمک غرغره می‌کردند را مورد بررسی قرار دادند. نتایج حاصل از آزمایش ELVIS که سال گذشته منتشر شد، نشان داد افرادی که آب نمک غرغره می‌کردند کمتر سرفه‌های شدیدتر می‌کردند و احتمال جمع شدن خون یا اخلاط و سرماخوردگی در آنها کمتر بود و سرماخوردگی آنها به طور متوسط  کمتر از دو روز طول می‌کشید. همچنین احتمال انتقال بیماری سرماخوردگی آنها به اعضای خانواده شان در مقایسه با افرادی که آب نمک غرغره نمی‌کردند و تنها قرص مصرف می‌کردند پایین بود.

عفونت دستگاه تنفسی فوقانی نوعی بیماری است که در اثر عفونت حاد قسمت بالایی دستگاه تنفسی به وجود می‌آید و قسمت‌هایی شامل بینی، سینوس‌ها، حلق و حنجره را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

محققان این دانشگاه فکر می‌کنند که آب نمک می‌تواند مکانیسم‌های طبیعی مبارزه با ویروس بدن که در صورت بیمار شدن ایجاد می‌شود را تقویت کند. آنها اظهار داشتند که تماس مستقیم نمک تاثیر سمی بر ویروس‌ها دارد و یا مکانیسم‌های ایمنی طبیعی سلول‌های داخل مجاری هوا را تحریک می‌کند. محققان گفتند ممکن است نمک توسط سلول‌های بدن نیز برای ایجاد ماده شیمیایی بنام هیپوکلرو اسید که در مایع سفید کننده یافت می‌شود و برای از بین بردن ویروس‌ها استفاده می شود مورد استفاده قرار گیرد.

پروفسور "عزیز شیخ"(Aziz Sheikh) ، مدیر موسسه آشر دانشگاه ادینبرو گفت: ما اکنون در حال تلاش هستیم تا تاثیر آب نمک را در افراد مظنون یا تأیید شده به کووید-۱۹ در اسکاتلند دریابیم و امیدوارم که این امر بتواند یک اقدام مفید برای کاهش گسترش این بیماری باشد. تنها کاری که این افراد باید انجام دهند داشتن نمک، آب و دانستن نحوه استفاده از این محلول است که اگر موثر باشد روشی آسان، ارزان و قابل استفاده برای همه افراد است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا دستگاه تنفسی دستگاه تنفسی پارسی خبر آب نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۲۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست

تحقیقات جدیدی که از سوی مؤسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که کلسترول خوب ممکن است به اندازه کافی برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد مؤثر نباشد.

به گزارش فارس، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکارهای متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صدها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد