Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@21:20:45 GMT

کلید حل مشکلات جهانی از نگاه بورل

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۲۸۰۳

کلید حل مشکلات جهانی از نگاه بورل

«جوسپ بورل» در پیامی ویدیویی یادآور شد: 75 سال پیش منشور سازمان ملل متحد در سان‌فرانسیسکو به امضاء رسید و کشورهای جهان پس از جنگ‌های فاجعه بار، دور هم جمع شده تا تعامل را در مقابل تقابل برگزینند.

وی گفت: داستان سازمان ملل متحد در این زمینه، به ماجرای اتحادیه اروپا بسیار شبیه است. بذر هر دو ما، گفت‌وگو، صلح، اتحاد و همبستگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، سپس عنوان کرد: در دنیای نامعلومی که زندگی می‌کنیم و در کنار چالش‌هایی که همه به آن مبتلا هستیم، منشور سازمان ملل متحد و روح آن، بیش از هر زمان دیگری حائز اهمیت است. 

وی افزود؛ همه‌گیری ویروس کرونا بار دیگر نشان داد که تعامل و همبستگی تنها راه عبور از بحران است.

بورل با بیان این مطلب که اتحادیه اروپا، ستون چند جانبه‌گرایی است و باقی خواند ماند، افزود: سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا در زمینه ترویج حقوق بشر، حاکمیت قانون، ثبات و دمکراسی در جهان از طریق گفتمان و راه‌حل‌های سیاسی، پیشرو هستند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان تصریح کرد؛ ما و سازمان ملل متحد همکار هستیم و باور داریم که این مساله به سود هر دو طرف و جهان است.

پیش از این، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد هم مشکلات اصلی جهان را مقابله با ویروس کرونا، بی عدالتی های گسترده و تغییرات آب و هوایی دانست و راه برون رفت از آن را بازگشت به چندجانبه گرایی خواند.

گوترش با ایراد سخنانی، خواستار تقویت همکاری های چندجانبه شد و رویکرد جهانی را کلید اصلی مقابله با کرونا خواند.

وی افزود: ما قطعا باید با یکدیگر برای تصویرسازی مجدد جهان مشترک خود، متحد شویم. ما به چند جانبه گرایی مؤثر نیاز داریم که بتواند در صورت لزوم به عنوان ابزاری برای مدیریت جهانی عمل کند.

گوترش یادآور شد: سازمان ملل متحد، تاثیرگذاری خود را در واکنش به ویروس کرونا با ارسال ۲۵۰ میلیون مورد وسایل محافظت شخصی به بیش از ۱۳۰ کشور، حمایت از آموزش کودکان و نیازهای خانواده ها اثبات کرده است.

گوترش و بورل در حالی بر تقویت همکاری های چندجانبه برای مقابله با ویروس کرونا تاکید می کند که سازمان بهداشت جهانی روز پنجشنبه نسبت به افزایش شمار مبتلایان به کرونا در اروپا، پس از کاهش محدودیت‌ها، هشدار داد.

311311 کد خبر 1403631

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان ملل متحد اتحادیه اروپا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد

سازمان برنامه عمران ملل متحد در گزارشی گفت که کار بازسازی غزه ممکن است تا قرن بعدی به طول انجامد و حداقل ۴۰ الی ۵۰ میلیارد دلار هزینه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا برنامه عمران ملل متحد (UNDP)، به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که اگر بازسازی غزه همانند جنگ‌های سابق انجام شود، تا 80 سال طول خواهد کشید و تا قرن بعدی ادامه خواهد یافت.

این سازمان گفت در صورتی که مصالح لازم به سرعت وارد غزه شود و کار بازسازی با سرعت پیش برود، می‌توان امیدوار بود که این کار تا سال 2040 به اتمام برسد.آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه در این گزارش همچنین آمده است که بازسازی غزه حداقل 40 الی 50 میلیارد دلار هزینه دارد و علاوه بر این تبعات اجتماعی و اقتصادی جنگ چندین نسل را درگیر خود کرده و دهها سال طول خواهد کشید.

به گفته این نهاد وابسته به سازمان ملل، برای بازسازی غزه باید 37 میلیون تن آوار ساختمان‌ها جا‌به‌جا شود که 300 کیلوگرم برای هر متر مبع می‌شود و این در حالی است که به دلیل وجود بمب‌ها و مواد منفجره عمل نکرده، کار آواربرداری با خطرات زیادی همراه است.

در این راستا دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه روز گذشته در گزارشی درباره آمار خسارت‌هایی که جنگ وحشیانه رژیم اشغالگر به غزه وارد کرده است اعلام کرد که مجموعه خسارات اولیه مستقیم تجاوزات اشغالگران علیه نوار غزه از 7 اکتبر 2023 تاکنون بالغ بر 33 میلیارد دلار بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است که رژیم اشغالگر همچنین 15 بخش مربوط به کار و زندگی را در غزه نابود کرده که این بخش‌ها عبارتند از بخش مسکن و خانه، بخش خدمات و شهرداری‌ها، بخش تجاری، بخش صنعتی، بخش دولتی، بخش کشاورزی، بخش بهداشت، بخش آموزشی، بخش رسانه، بخش تفریح و هتل‌ها، بخش ارتباطات و اینترنت، بخش حمل و نقل و بخش برق. در این بخش‌ها ده‌ها هزار نفر شغل و تجارت خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی