Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی مفتح گفت: گرچه دو قطعه از پروژه چهار خطه تویسرکان ـ کنگاور زیر بار ترافیک رفته، اما از نظر علائم ایمنی، شاهد نواقصی هستیم که باید برطرف شود، هرچند با این تفاسیر، ایمنی جاده نسبت به زمانی که دو طرفه بود بالاتر رفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی مفتح، نماینده مردم تویسرکان در مجلس در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ به بازدیدهای اخیر خود از پروژه های راه تویسرکان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو قطعه نخست پروژه چهار خطه تویسرکان ـ کنگاور، از تویسرکان تا سه راه فرسفج به بهره برداری رسیده و زیر بار ترافیک رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در این بخش از نظر علائم ایمنی، شاهد نواقصی هستیم که باید برطرف شود، چرا که تردد در این جاده زیاد است، البته امنیت جاده نسبت به زمانی که دو طرفه بود بسیار بالاتر رفته و بهتر شده است، اما کار کامل نیست و باید ضوابط وعلائم ایمنی هم به طور کامل استفاده شود.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس افزود: در پنج کیلومتر بعدی از سه راه فرسفج به سمت کنگاور هم هرچند که پیمانکار تا حدودی کار را به تأخیر انداخته بود، اما با پیگیری های انجام شده، در حال حاضر زیرسازی و یک لایه آسفالت این قطعه تمام شده و با انجام آسفالت لایه دوم، این قطعه هم به زودی به سرانجام می رسد.

مفتح افزود: پنج کیلومتر دوم از سه راه فرسفج هم پیمانکار دیگری در دست گرفته و اقداماتی همچون خاک ریزی و احداث پل های مورد نیاز را انجام داده است و قطعه آخر از محور تویسرکان ـ کنگاور در مناقصه گذاشته شده تا با تعیین پیمانکار عملیات ساخت آن آغاز شود.

وی ادامه داد: سابق بر این با نماینده وقت کنگاور برای تکمیل پروژه در سمت مرتبط به این شهر رایزنی هایی شده بود و امیدواریم چهارخطه کردن مسیر از دو طرف با یکدیگر به اتمام برسد و زیر بار ترافیک برود.

نماینده مردم تویسرکان همچنین اظهار کرد: از آنجا که مسئولیت این بخش بر عهده معاون وزیر راه و شهرسازی گذاشته شده است، اواخر هفته آینده نماینده این معاونت برای بررسی و ترغیب پیمانکاران به تسریع در ساخت پروژه به تویسرکان سفر می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تویسرکان ـ کنگاور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه حادثه خیز درمحور‌های مواصلاتی سیستان وبلوچستان

به گزارش جام جم آنلاین،ایوب کرد گفت: در سال گذشته، هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محور‌های حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی شش هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی گردیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده، میزان ۳۱۲ کیلومتر به محور‌های شریانی،۲۴۱ کیلومتر محور‌های فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محور‌های روستایی استان اختصاص داشته است.
کرد یادآور شد: همچنین در سال گذشته با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محور‌های مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد، تعداد هفت نقطه پرحادثه در محور‌های مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال به طور کامل رفع شده است.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه‌های مرزی روکش آسفالت محور‌ها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده‌ای ایفا کند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات رانندگی در کاشمر آغاز شد
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • آغاز عملیات تکمیلی ۴ خطه شدن محور خروجی دره شهر به طول ۱۱‌.۵ کیلومتر
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌آلات مکانیزه راه‌آهن ایران ممکن نیست
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه حادثه خیز درمحور‌های مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور