Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:50:13 GMT

توسعه اشتغال روستایی سبب مهاجرت معکوس شده است

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۴۴۲۱

توسعه اشتغال روستایی سبب مهاجرت معکوس شده است

محمد امید روز جمعه در حاشیه بازدید از زیرساخت پروژه های مختلف روستایی شهرستان بدره استان ایلام اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته در روستاهای کشور کارهای بزرگی را در زمینه زیرساخت ها انجام داده است که براساس آمارهایی که امروز در دست است شرایط روستاهای کشور با گذشته قابل مقایسه نیست.

وی با بیان اینکه اعتقاد دولت بر این است که علاوه بر زیرساخت های روستاها باید به زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آنها توجه شود، افزود: در امتداد مسیری که برای توسعه روستاها در حال انجام است برنامه اصلی معاونت توسعه روستایی، توسعه روستاها با کمک مردم محلی است یعنی استفاده از صندوق های خرد کارآفرینی بسیار مورد تاکید معاونت توسعه روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری یادآور شد: اشتغال، پایه و اساس توسعه روستایی است و روستاییان با تولید و اشتغال عجین هستند و تخصیص و جذب اعتبارات طرح اشتغال روستایی می تواند بیکاری روستائیان را کاهش دهد.

امید اضافه کرد: اگر طرح اشتغال روستایی به خوبی اجرا شود انتظار می رود مهاجرت معکوس یعنی مهاجرت روستائیان از حاشیه شهرها به روستاها رخ دهد و آمارهای اولیه از اجرای طرح اشتغال روستایی هم نشان می دهد که مهاجرت معکوس شکل گرفته و وضعیت جمعیتی روستاها در کشور بهتر از گذشته شده است.

وی هدف از سفر به ایلام را توجه به زیرساخت های این استان بیان کرد و گفت: با بررسی اجمالی در ارتباط با زیرساخت هایی که در روستاهای استان مود نیاز است موارد مختلف در این خصوص مورد توجه قرار می گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: در کنار این کار، اقدام های خوبی در استان ایلام در قالب طرح های اشتغالزایی روستایی در ۲ سال گذشته انجام شده است، علاوه بر زیرساخت ها، بحث اشتغالزایی روستایی و شهرهای کوچک در دستور کار قرار دارد که باید بررسی های لازم در این خصوص در استان انجام شود.

امید یادآور شد: در ملاقات اخیر با استاندار ایلام در تهران به این نتایج رسیدیم که ظرفیت های خاصی در حوزه های مختلف چون کشاورزی، فناوری محصولات، گردشگری، و صنعت وجود دارد، مقرر شد این ظرفیت ها مورد بررسی قرار گیرد و تلاش ما این است که از محل منابع مرکزی با تخصیص اعتبار در سال جهش تولید شاهد اتفافات خوبی در استان در زمینه اشتغالزایی جوانان باشیم.

وی با اشاره به طرح های خاصی چون پرورش ماهی در قفس در سد سیمره شهرستان بدره گفت: ظرفیت های بسیار خوبی در این بخش وجود دارد، در حال حاضر و بنا به گفته مسوولان استانی چهار هزار و ۵۰۰ تن ظرفیت تولید ماهی در این منطقه است که در این خصوص  تلاش ما این است با ارائه تسهیلات ارزان قیمت ۶.۴ درصدی به متقاضیان واحدهای کوچک تولید در این بخش ظرفیت تولید و اشتغالزایی در این حوزه را میزان قابل ملاحضه ای افزایش دهیم.

وی در خصوص دیگر پروژه های روستایی شهرستان بدره نیز افزود: پروژه پمپاژ مجتمع آبرسانی تلخاب دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که در این خصوص کمک خواهیم کرد تا از محل منابع مرکز و کمک منابع استانی این مجتمع به همراه مجتمع آبرسانی ولی عصر تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر افزایش خدمات رفاهی و امکانات گفت: همه پروژه های روستایی به نوعی مکمل یکدیگر هستند، در روستاهای شهرستان بدره ظرفیت های خوبی در حوزه گردشگری در حوزه سد سیمره وجود دارد که باید هرچه بیشتر از این ظرفیت ها برای اشتغالزایی بهره برد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری امروز جمعه ششم تیرماه در راس هیاتی از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد این استان شد.

حضور در نشست کارگروه فرش ایلام، قرارگاه سازندگی هلیلان و شورای برنامه ریزی استان ایلام از دیگر برنامه های سفر ۲ روزه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری به ایلام است.

برچسب‌ها ایلام محمد امید بدره اشتغال زایی توسعه روستایی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام محمد امید بدره اشتغال زایی توسعه روستایی محرومیت ایلام محمد امید بدره اشتغال زایی توسعه روستایی محرومیت معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اشتغال روستایی شهرستان بدره زیرساخت ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم