Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- هزاران پناهنده در اروپا و آمریکا در شرایط اسفناکی به سر می‌برند و نیاز به کمک‌های بشردوستانه دارند. تاریخ انتشار: 04:00 - 07 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۰۴۲۲ خبرگزاری میزان – شیوع ویروس کرونا به عنوان یک چالش جهانی، شرایط را برای پناهندگان و آوارگان دشوارتر کرده است.   بنابر گزارش‎ها، دسترسی محدود پناهندگان به مراقبت‌های بهداشتی باعث شده که آنها در برابر پیامد‌های منفی این بحران جهانی آسیب پذیر‌تر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس آمار‌ها، تا پایان سال ۲۰۱۹، حدود ۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان مجبور به ترک خانه‌های خود شدند؛ که در میان این آمار حدود ۲۶ میلیون پناهنده و ۴.۲ میلیون پناهجو بودند.
وضعیت مهاجران در کمپ‌هایی که به سر می‌برند در کشور‌هایی اروپایی و همچنین در مرز‌های آمریکا در شرایط بسیار نامساعدی به سر می‌برند.
پایگاه «ووکس» در گزارشی می‎گوید «هزاران پناهجو در مرز مشترک آمریکا و مکزیک، مجبور به زندگی در شرایط اسفناک و ماندن در خطرناک‌ترین مناطق مکزیک شدند.»
بحران بشری در حالی در مرز آمریکا و مکزیک در حال رقم خوردن است که هزاران نفر به شدت نیاز به کمک دارند.
بیش از ۵ هزار مهاجر در چادر‌های اردوگاهی که هیچ گونه امنیت جانی در آنها وجود ندارد، زندگی می‌کنند.

اردوگاه پناهندگان در امتداد منطقه «ریو گرانده» در مرزهای آمریکا قرار دارد، جایی که هزاران خانواده مهاجر به همراه کودکان خود ماه‌ها در انتظار فرصتی برای پناهندگی هستند.

در ماه می‌، شمار مهاجران بازداشت شده در مرزهای آمریکا به بیش از ۱۳۰ هزار نفر رسید؛ این اتفاق در نتیجه سیاست‌های ضد مهاجرتی «دونالد ترامپ» رخ داد چرا که این طرح، مهاجران را مجبور به ماندن در مکزیک می‌کند؛  طی شدن این روند باعتث به خطر افتادن جان هزاران مهاجر شده است. بیشتر بخوانید:  کرونا در بازداشتگاه‌های مرزی آمریکا و اخراج اجباری مهاجران مرگ کرونایی دومین مهاجر در بازداشتگاه‌های مرزی آمریکا همزمان با افزایش شمار مهاجران در آمریکا و مکزیک، هزاران نفر در اردوگاه‌های مرزی، بدون دسترسی به آب آشامیدنی و لباس، در معرض خطر آدم ربایی و تجاوز به دست، باند‌های خلافکار هستند.

این در حالی است که دولت آمریکا گزارش رسانه‌ها درباره خطراتی که مهاجران را در مکزیک تهدید می‌کند، رده کرده است.

دولت آمریکا مدعی است که در سال ۲۰۱۸، ۱۳۹ میلیون دلار به مهاجران کمک کرده است، این در حالی است که وکلا و حامیان حقوق مهاجران هیچ مدرکی دال بر ارائه کمک به مهاجران در مکزیک را مشاهده نکردند.

بسیاری از مهاجران به دلیل تکمیل ظرفیت اردوگاه‌ها مجبور هستند، شب را بر روی زمین بخوابند.
در اروپا نیز، پناهندگان و مهاجران در اردوگاه‌های یونان و فرانسه نیز در شرایط نامساعدی به سر می‌برند و شرایط کنونی اردوگاه‌ها با جهانی شدن بحران کرونا وخیم‌تر شده است.
اردوگاه پناهندگان در جزیره لسبوس یونان، بزرگ‌ترین کمپ پناهندگان در اروپا به شمار می‌آید که در آنجا ۲۰ هزار پناهنده زندگی می‌کنند که ۱۰ هزار نفر از آنها کودک هستند.  
در ماه مارس، به دلیل شیوع ویروس کرونا در اروپا، اردوگاه «موریا» قرنطینه شد.
با این وجود شرایط این اردوگاه وخیم است چرا که اردوگاه شلوغ بوده و رعایت فاصله فیزیکی عملا غیر ممکن است.
برخی از کشور‌های اروپایی وعده دادند که هزار و ۶۰۰ کودک پناهنده را از آن اردوگاه و دیگر جزایر یونان نجات دهند، اما تاکنون کمتر از ۱۰۰ مورد از این اردوگاه نجات یافتند.
بر اسای آمار ثبت شده سازمان ملل، در حال حاضر ۳۷ هزار و ۸۰۰ پناهنده در اردوگاه‌های جزایر یونان زندگی می‌کنند.    
در همین حال اردوگاه پناهندگان در فرانسه نیز در شرایط نامساعدی به سر می‎برد.   تخمین زده می‌شود بیش از ۲ هزار پناهنده در اردوگاه‌های Calais و Dunkirk در شمال فرانسه زندگی می‌کنند.
با وجود ثبت چند مورد ابتلا به ویروس کرونا در این اردوگاه ها، اما گفته می‌شود موارد ابتلا بسیار بیشتر از آماری است که اعلام می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا زندگی می کنند سر می برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید

تحولات اخیر نورا را شگفت‌زده کرده است. سال‌ها پس از آنکه نیروهای اشغالگر اسرائیل، خانواده‌اش را مجبور به ترک غزه و نقل مکان به کالیفرنیا کرد، نظامیان اسرائیلی شروع به بمباران وطن پدر و مادرش کرد. تعداد زیادی از بستگانش در حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند. در روزهایی که تمام دنیا نظاره‌گر این اتفاقات بودند، دانشجویان آمریکایی اعتراضاتی را شروع کردند که حالا هر روز دامنه‌اش گسترده‌تر می‌شود. در زمان شعله‌ور شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، نورا برای ملاقات یکی از دوستانش به مکزیک رفته بود.

به گزارش ایسنا به نقل از ال پائیس، دانشجویان دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» نیز به صف معترضان به جنگ در غزه پیوسته‌اند. دانشجویان این موسسه آموزشی مطرح در آمریکای لاتین، همچون هم‌سالان خود در ایالات متحده با برگزاری تجمع اعتراضی، خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند. معترضان از دو روز پیش با برپا کردن بیش از ۴۰ چادر خواستار پایان دادن به روابط دیپلماتیک مکزیک و اسرائیل شده‌اند.

نورا جزو اولین کسانی بود که در این تجمع حاضر شد. او با راهنمایی دوستش متوجه شد که این دانشگاه نماد جنبش مستقل دانشجویی در آمریکای لاتین به حساب می‌آید. دوست نورا در این مورد می‌گوید: سابقه این دانشگاه موجب شده تا بسیار مورد احترام مردم مکزیک باشد. از نظر تاریخی، آنها توانسته‌اند فضای سیاسی را تغییر دهند و به همین دلیل کاملا من به اقدامات دانشگاه بسیار امیدوار هستم.

با اینکه چند روز بیشتر از شکل‌گیری این تجمع نگذشته است، اما بسیار هدفمند عمل می‌کنند. کار و وظایف بین افراد تقسیم شده است: یکی برای مدیریت امنیت، یکی برای تدارکات، دیگری برای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و گروهی نیز برای ارائه کمک های اولیه و حمایت روانی. خواسته‌های اولیه آنها هم بسیار مشخص و واضح است: توقف نسل کشی و پایان دادن به اشغالگری در فلسطین، پایان دادن به روابط بین دانشگاه و اسرائیل، پایان دادن به روابط دیپلماتیک بین مکزیک و اسرائیل، پایان دادن به سرکوب جهانی جنبش دانشجویی طرفدار فلسطین و آزادی معترضانی که در زندان هستند.

کریمه رجما، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه این دانشگاه در مورد این حرکت اعتراضی می‌گوید: دانشجویان مکزیکی قرار نیست به دولت نتانیاهو پایان دهند؛ در واقع قرار است ما با حضور خود بگوییم که کنار فلسطین ایستاده‌ایم و خواستار توقف این نسل‌کشی گسترده هستیم.

هنوز مشخص نیست که این تجمع اعتراضی تا کی ادامه خواهد داشت. بعید نیست که پلیس مکزیک همچون نیروهای پلیس در آمریکا، معترضان را در اینجا سرکوب کنند. با این حال، هدف آنها کاملا مشخص است: شنیده شدن صدای آنها و گسترش جنبش اعتراضی.

رناتا آگیلار، دانشجوی ۲۲ ساله رشته تاریخ این دانشگاه در این رابطه می‌گوید: دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» از نظر سیاسی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، اهمیت زیادی دارد. ما امیدواریم که دیگر دانشگاه‌های مکزیک هم از این حرکت الهام بگیرند. این حرکت نباید پس از هفت ماه نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین آغاز می‌شد. فقط امیدوارم که دوام بیاورد و تعداد بیشتری از مردم را به سمت خودش جلب کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • مختصات نظم جدید منطقه
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس