Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@05:48:04 GMT

علائم بروز حمله قلبی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۵۱۷۵

علائم بروز حمله قلبی را بشناسید

به گزارش افکارنیوز،

 اعضای بدن برای زنده ماندن و ادامه حیات به اکسیژن نیاز دارند و در صورت کاهش آن باید انتظار حمله قلبی را داشته باشیم. در واقع حمله قلبی یکی ازمشکلات رایج در میان افراد است و مسـدود شدن رگ‌های خـونی قلب می‌تواند باعث مانع گردش خون در قلب و لخته شدن خون در شرائین شده و احتمال حمله قلبی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- معمولا استفاده از مواد دخانیاتی مانند سیگار و قلیان ، فشار خون بالا، کلسترول بالا، اضافه وزن و رژیم غذایی نامناسب خطر حمله قلبی را افزایش خواهد داد.

افزایش سن و سابقه خانوادگی از دیگر علائم بروز حمله قلبی است که باید به آن توجه شود و فرد تحت نظر پزشک قرار گیرد.

نشانه‌های بیماری قلبی چیست؟

سوزش سر دل، درد در قسمت چپ بدن، خستگی سریع، سرفه غیرقابل توقف، تعریق غیر معمول، درد فک و گلو درد، سرگیجه، تورم اندام ها، افزایش ضربان قلب و خر و پف از علائم مهم حمله قلبی هستند.

متاسفانه برخی از افراد هنگام بروز علائم حمله قلبی هیچ واکنشی از خود نشان نمی‌دهند و سلامت خود را نادیده می‌گیرند، اما باید بدانید که در صورت عدم مراجعه به پزشک آسیب جدی به ماهیچه‌های قلبی خود وارد خواهید کرد.

به گفته پزشکان فشار غیر قابل تحمل، احساس سیری، فشردگی و درد در قفسه‌ سینه بیش از چند دقیقه از علائم بروز حمله قلبی در افراد هستند که در یک روز بروز پیدا خواهند کرد. 

ارتباط درد قفسه سینه با ناراحتی‌های قلبی

اگر در زمان فعالیت بدنی یا ورزش کردن، درد قفسه سینه اذیت‌تان می‌کند باید هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید؛ زیرا یکی از ابتدایی‌ترین علائم حمله قلبی ، انسداد شرائین قلبی بوده، ممکن است این درد ارتباط جدی با حمله قلبی داشته باشد و طبق گفته متخصصان بیشتر این عوامل منجر به سکته قلبی در افراد خواهد شد.

هیچ تستی وجود ندارد که ۱۰۰ درصد درد قفسه سینه را از علائم ناراحتی‌های قلبی بداند، اما درد بسیار تند و شدید ممکن است از علائم بروز حمله قلبی در شما باشد که در این صورت مراجعه به پزشک را فراموش نکنید.

بیشتر بانوان حتی در زمانی که علائم بیماری یا عارضه قلبی در آن‌ها تشخیص داده شود به علت نگهداری از فرزندان، همسران یا والدین به درمان یا بهبود بیماری قلبی خود و علائم حمله آن توجه نشان نمی‌دهند، اما باید بدانید که تاخیر در درمان به راحتی باعث سکته قلبی و در نهایت مرگ خواهد شد.

بانوان باید همیشه فشار خون، قند خون و میزان کلسترول خود را اندازه گیری کرده و در صورت نرمال نبودن اعداد حتما به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اکسیژن قلیان اضافه وزن رژیم غذایی حمله قلبی بدن انسان رژیم غذایی فشار خون بالا قلیان حمله قلبی علائم بروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟