Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام معاون مناطق محروم ریاست جمهوری یا بیان اینکه همه پروژه های روستایی به نوعی مکمل یکدیگر هستند، گفت: در روستاهای شهرستان بدره ظرفیت های خوبی در حوزه گردشگری در حوزه سد سیمره وجود دارد که باید هرچه بیشتر از این ظرفیت ها برای اشتغالزایی بهره برد.

دکتر «محمد امید» در حاشیه بازدید از زیرساخت پروژه های مختلف روستایی شهرستان بدره استان ایلام با اشاره به این مهم که با تزریق اعتبار و توسعه اشتغال روستایی نرخ مهاجرت معکوس در روستاها دیده می‌شود، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته در روستاهای کشور کارهای بزرگی را در زمینه زیرساخت ها انجام داده است که براساس آمارهایی که امروز در دست است شرایط روستاهای کشور با گذشته قابل مقایسه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعتقاد دولت بر این است که علاوه بر زیرساخت های روستاها باید به زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آنها توجه شود، افزود: در امتداد مسیری که برای توسعه روستاها در حال انجام است برنامه اصلی معاونت توسعه روستایی، توسعه روستاها با کمک مردم محلی است یعنی استفاده از صندوق های خرد کارآفرینی بسیار مورد تاکید معاونت توسعه روستایی است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: اشتغال، پایه و اساس توسعه روستایی است و روستاییان با تولید و اشتغال عجین هستند و تخصیص و جذب اعتبارات طرح اشتغال روستایی می تواند بیکاری روستائیان را کاهش دهد.

امید اضافه کرد: اگر طرح اشتغال روستایی به خوبی اجرا شود انتظار می رود مهاجرت معکوس یعنی مهاجرت روستائیان از حاشیه شهرها به روستاها رخ دهد و آمارهای اولیه از اجرای طرح اشتغال روستایی هم نشان می دهد که مهاجرت معکوس شکل گرفته و وضعیت جمعیتی روستاها در کشور بهتر از گذشته شده است.

وی هدف از سفر به ایلام را توجه به زیرساخت های این استان بیان کرد و گفت: با بررسی اجمالی در ارتباط با زیرساخت هایی که در روستاهای استان مود نیاز است موارد مختلف در این خصوص مورد توجه قرار می گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: در کنار این کار، اقدام های خوبی در استان ایلام در قالب طرح های اشتغالزایی روستایی در ۲ سال گذشته انجام شده است، علاوه بر زیرساخت ها، بحث اشتغالزایی روستایی و شهرهای کوچک در دستور کار قرار دارد که باید بررسی های لازم در این خصوص در استان انجام شود.

 امید با تاکید بر این مطلب که در دیدارهای اخیر با استاندار ایلام ضرورت سفر به استان ایجاد شد، یادآور شد: در ملاقات اخیر با استاندار ایلام در تهران به این نتایج رسیدیم که ظرفیت های خاصی در حوزه های مختلف چون کشاورزی، فناوری محصولات، گردشگری، و صنعت وجود دارد، مقرر شد این ظرفیت ها مورد بررسی قرار گیرد و تلاش ما این است که از محل منابع مرکزی با تخصیص اعتبار در سال جهش تولید شاهد اتفافات خوبی در استان در زمینه اشتغالزایی جوانان باشیم.

وی با اشاره به طرح های خاصی چون پرورش ماهی در قفس در سد سیمره شهرستان بدره گفت: ظرفیت های بسیار خوبی در این بخش وجود دارد، در حال حاضر و بنا به گفته مسوولان استانی چهار هزار و ۵۰۰ تن ظرفیت تولید ماهی در این منطقه است که در این خصوص  تلاش ما این است با ارائه تسهیلات ارزان قیمت ۶.۴ درصدی به متقاضیان واحدهای کوچک تولید در این بخش ظرفیت تولید و اشتغالزایی در این حوزه را میزان قابل ملاحضه ای افزایش دهیم.

وی در خصوص دیگر پروژه های روستایی شهرستان بدره نیز افزود: پروژه پمپاژ مجتمع آبرسانی تلخاب دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که در این خصوص کمک خواهیم کرد تا از محل منابع مرکز و کمک منابع استانی این مجتمع به همراه مجتمع آبرسانی ولی عصر تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر افزایش خدمات رفاهی و امکانات گفت: همه پروژه های روستایی به نوعی مکمل یکدیگر هستند، در روستاهای شهرستان بدره ظرفیت های خوبی در حوزه گردشگری در حوزه سد سیمره وجود دارد که باید هرچه بیشتر از این ظرفیت ها برای اشتغالزایی بهره برد.

حضور در نشست کارگروه فرش ایلام، قرارگاه سازندگی هلیلان و شورای برنامه ریزی استان ایلام از دیگر برنامه های سفر ۲ روزه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری به ایلام است.

انتهای ایلام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محمد امید توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اشتغال روستایی مهاجرت معکوس شهرستان بدره زیرساخت ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا