Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@10:49:07 GMT

تولید خودرو در سه ماهه امسال ۲۲ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۵۶۱۰

تولید خودرو در سه ماهه امسال ۲۲ درصد افزایش یافت

حسین مدرس خیابانی در سفر به قزوین برای افتتاح سه واحد صنعتی و بررسی وضعیت تولید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال‌های اخیر با تحریم‌های ظالمانه بیشترین سختی و مشکلات را در بخش‌های مختلف صنعت و معدن داشته‌ایم و شاید اگر همت صنعتگران و سرمایه گذاران بخش خصوصی نبود وضعیت بسیار وخیم‌تری داشتیم.

وی اضافه کرد: در سفر به استان‌ها شاهد فعالیت جهادی بسیاری از صنعتگران هستیم که با غیرت دینی و ایرانی خود اجازه نداده‌اند تا واحدشان تعطیل شده و کارگران بیکار شوند که این ایثار در جبهه اقتصادی برای ما بسیار با ارزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صمت تصریح کرد: در سفر به قزوین هم که سه واحد صنعتی قطعات خودرو، نساجی و پلی اتیلن و پلاستیک را افتتاح کردیم این فعالیت ارزشمند و در واقع جهش تولید در مسیر پیشرفت کشور کاملاً مشهود بود البته مشکلات و موانع هم داریم که باید برای آن تدبیر کنیم.

مدرس خیابانی گفت: بدون تردید امروز جای جای کشور مانند یک کارگاه بزرگ تولیدی شده که تولید و فعالیت در آن موج می‌زند و در برخی مناطق تولید بر اساس روال عادی ادامه دارد.

سرپرست وزارت صمت اظهار داشت: باید این موضوع را در نظر داشت که کشور در سخت‌ترین تحریم‌ها و خصمانه ترین وضعیت قرار دارد اما تولید متوقف نشده و این موضوع مهمی است که باید به آن توجه کنیم.

افزایش قیمت خودرو به دلیل ورود سرمایه‌های سرگردان است

مدرس خیابانی در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش بی رویه قیمت خودرو یادآور شد: بالا رفتن قیمت خودرو دلایل زیادی دارد که کلان است و با پیش فروش خودرو و تعیین شرایط ویژه که محصول به دست مصرف کننده واقعی برسد در حال رصد و کنترل آن هستیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیون و۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در دستور تولید قرار دارد و در سه ماهه اول امسال ۲۲ درصد تولید خودرو در کشور اضافه شده تا بازار کنترل شود.

مدرس خیابانی گفت: آنچه مشکل ساز شده سرمایه‌های سرگردان است که در دست افرادی قرار دارد که هر گاه وارد هر حوزه اقتصادی می‌شوند هم مخرب هستند و هم آسیب می‌زنند که باید آن را کنترل و مدیریت کنیم.

وی یادآور شد: باید خودرو از سفته بازی و دلال بازی خارج شود به همین دلیل شرایطی برای ثبت نام خودرو تعیین شده که این محصول وسیله کاسبی و دلالی نشود و هر کس که مصرف کننده واقعی است بتواند خودرو ثبت نام کند.

سرپرست وزارت صمت بیان کرد: دولت با کمک بانک مرکزی تلاش می‌کنند تا نوسان قیمت‌ها کنترل شود و به تدریج شاهد کنترل بازار خواهیم بود.

وی در خصوص احیا واحدهای راکد و تعطیل شده نیز اظهار داشت: اخیراً مصوبه‌ای گذرانده شد تا واحدهای مشکل دار در ستاد تسهیل مشکلات خود را حل کنند و این روند امسال با جدیت ادامه دارد تا کارخانه‌های نیمه تعطیل را وارد چرخه تولید کنیم.

مدرس خیابانی اضافه کرد: در شهرک‌های صنعتی کشور حدود ۴۵ هزار واحد صنعتی داریم که ۹۵۰۰ واحد غیر فعال و مشکل دار است که این واحدها در اولویت احیا قرار خواهند گرفت.
 

کد خبر 4958993

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین مدرس خیابانی صنعت خودروسازی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان استانداری سمنان مواد مخدر خطبه های نماز جمعه ایلام سازمان تبلیغات اسلامی دهه کرامت بیرجند مدرس خیابانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ