Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@00:23:24 GMT

۶۰ درصد طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب قاین اجرا شد

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۵۶۴۶

۶۰ درصد طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب قاین اجرا شد

حسین توکلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ادامه کار، نصب و احداث انشعابات این شبکه ۸۰ میلیارد تومان مورد نیاز است که قرارداد با سرمایه‌گذار بسته شده است.

وی اظهار داشت: آبرسانی به مجتمع مسکونی طلاب (شهرک علامه امینی) واقع در روستای مهمویی، تامین آب مجتمع روستایی کلی و بزن‌آباد و اصلاح شبکه فرسوده روستایی از اولویت‌های امور آب و فاضلاب شهرستان قاینات در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست امور آب و فاضلاب قاینات با اشاره به ضروت فرهنگ‌سازی در صرفه‌جویی و پرداخت به موقع آب بها توسط شهروندان گفت: همکاری مردم در پرداخت به موقع قبض آب باعث ارائه خدمات بهتر خواهد شد.

وی افزود: ۹ پروژه بخش آب و فاضلاب با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

توکلی اضافه کرد: بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی به روستاهای تبلو، آویج، نیگ و سراب، دلاکان، روشک، آفریز و کرقند با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در هفته دولت آغاز می‌شود.

وی گفت: در بخش شهری مخزن ذخیره پنج هزار متر مکعب آب و نصب انشعاب فاضلاب مشترکان مسکن مهر قاین با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان ‌به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به لزوم اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی اظهار داشت: در مناطق روستایی ۶۴۰ کیلومتر شبکه توزیع وجود دارد که بالغ بر ۵۰ درصد فرسودگی داشته و از ۴۰۰ کیلومتر خطوط انتقال روستایی نیز ۳۰ درصد آن فرسوده است.

سرپرست امور آب و فاضلاب قاینات افزود: هدررفت آب در نقاط روستایی این شهرستان ۴۵ درصد و در نقاط شهری ۲۰ درصد است.

توکلی گفت: در شهرستان قاینات ۱۷۱ نقطه روستایی و آبادی وجود دارد که ۱۴۱ روستا زیر پوشش امور آب و فاضلاب شهرستان بوده و ۳۰ روستا فاقد شبکه آبرسانی هستند.

وی با اشاره به وجود ۱۷ مجتمع آبرسانی روستایی در این شهرستان افزود: با وجود ۸۰ چاه و مخزن آب و پمپاژ در این مجتمع‌ها خدمات به ۲۴ هزار مشترک روستایی ارائه می‌شود.

سرپرست امور آب و فاضلاب قاینات گفت: ۵۰ درصد روستاهای شهرستان در وضعیت پایداری آب قرار دارد و در ۵۰ درصد روستاها دارای تنش آب است و در حال حاضر نیز با چهار دستگاه تانکر سیار به روستاها آبرسانی می‌شود.  

وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان،  ۱۰ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده در شهرها و روستاها اصلاح و ۱۵ کیلومتر توسعه شبکه داشته‌ایم.

توکلی با اشاره به کمبود پنج هزار مترمکعبی مخزن آب در روستاها گفت: اکنون حدود ۳۵ هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب در شهرستان قاینات وجود دارد که ۱۸ هزار در نقاط شهری و ۱۷ هزار در مناطق روستایی است.

سرپرست امور آب و فاضلاب قاینات با اشاره به گرمای زودرس و بیماری کرونا اظهار داشت: ۳۵ درصد افزایش مصرف آب در سه ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته‌ایم.

امور آب و فاضلاب شهرستان قاینات اکنون به ۲۸ هزار مشترک در مناطق شهری و ۲۴ هزار مشترک روستایی در بخش آب و هزار و ۲۰۰ مشترک فاضلاب خدمت‌رسانی می‌کند.

برچسب‌ها آب و فاضلاب خراسان جنوبی قاینات اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب خراسان جنوبی قاینات اعتبارات آب و فاضلاب خراسان جنوبی قاینات اعتبارات شهرستان قاینات میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ نجفی در خصوص وضعیت آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان طارم، گفت: از لحاظ جمعیتی ۹۶ درصد راه‌های روستایی طارم دارای آسفالت هستند و به لحاظ طول راه نیز در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

وی افزود: راه‌های روستایی فاقد آسفالت، روستا‌هایی با جمعیت زیر بیست خانوار هستند و پروژه‌های روستا‌های بالای بیست خانوار مربوط به روستا‌های زرنی با ۷ کیلومتر، تازه‌کند با ۸ کیلومتر، روستای سرخ‌آباد به طول ۱۳.۵ کیلومتر و مسیر نوکیان به ماسوله است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طارم ادامه داد: پروژه مسیر‌های نام برده فعال هستند و به دلیل کمبود اعتبار، با کندی پیش می‌روند و با تامین اعتبار تکمیل خواهند شد.

نجفی گفت: در شهرستان طارم آسفالت برخی از روستا‌های بالای بیست خانوار همچون هندی‌کندی، گوهر، ارشت و رزه‌بند _ قاضی‌بلاغی آسفالتی با عمر بالای بیست و پنج سال دارند که درصورت تامین اعتبار روکش مجدد خواهند شد.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است