Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:11:33 GMT

افزایش ۹ درصدی مصرف برق در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۶۰۰۰

افزایش ۹ درصدی مصرف برق در کرمانشاه

امید علی مرآتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به آغاز تابستان، مصرف برق در استان کرمانشاه افزایش یافته است با این حال از سهمیه تعیین شده از سوی وزارت نیرو فراتر نرفته‌ایم.

وی گفت: از ابتدای تابستان تاکنون از نظر بار مصرفی نسبت به سال گذشته افزایش نداشته‌ایم اما مصرف انرژی طی چند روز اخیر ۹ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از انعقاد ۴۵۰۰ تفاهم نامه با مشترکین بخش صنایع، کشاورزی، اداری و… خبر داد و افزود: مشترکین کشاورزی که از ساعت ۱۳ تا ۱۷ الکتروپمپ چاه خود را خاموش کنند مصرف آنها در ۲۰ ساعت بعدی رایگان خواهد بود همچنین واحدهای صنعتی که از دیزل ژنراتور استفاده کنند علاوه بر اعطای گازوئیل دولتی به آنها به ازای هر کیلو وات ساعت برق که دیزل ژنراتور آنها برق تولید کند و خودشان به مصرف برسانند حدود ۶۷۰ تومان به آنها پرداخت خواهد شد.

این مسئول بیان داشت: همچنین ایستگاه‌های سی ان جی که از بازه زمانی ۱۳ تا ۱۷ هر دو ساعت خاموشی داشته باشند مزایای برای واحدهای صنعتی آنها در نظر گرفته خواهد شد و برای مشترکین بخش اداری هم کنتور فهام نصب شده که از ساعت ۱۳ تا ۱۷ مصرف آنها رصد می‌شود.

مرآتی گفت: مردم اگر مشابه سال قبل با شرکت توزیع به‌خوبی همکاری کنند خاموشی اعمال نخواهد شد.

مردم مصرف برق را مدیریت کنند

وی خاطر نشان کرد: با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود تابستان گرمی را پیش رو داشته باشیم بر همین مبنا مردم باید مصرف برق را مدیریت تا شاهد خاموشی نباشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه بیان داشت: بین بیست تا ۲۵ درصد مصرف برق توسط دستگاه‌های سرمایشی مصرف خواهد شد.

این مسئول از ابلاغ دستورالعملی کشوری به استانداران مبنی بر لزوم رعایت ساعت پیک مصرف برق در ادارات خبر داد.

مرآتی عنوان کرد: همچنین تفاهم‌نامه با سازمان صدا و سیما در رابطه با اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه تصریح کرد: اگر خاموشی اعمال شود شاهد وارد شدن خسارت به واحدهای صنفی و مردم خواهیم بود بنابراین مدیریت مصرف توسط مردم ضروری است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در طول سال تنها ۲۰ روز کمبود تولید در کشور وجود دارد که آن هم در هر شبانه روز ۴ ساعت از ساعت ۱۳ تا ۱۷ خواهد بود.

مرآتی گفت: در حال حاضر با مشکل تولید برق مواجه نیستیم اما اگر مشکل تولید برق در کشور ایجاد شود و بار مصرفی از تولید پیش گیرد خاموشی‌های با برنامه اعمال خواهد شد.

کد خبر 4958263

منبع: مهر

کلیدواژه: برق رسانی کرمانشاه برق ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان مواد مخدر استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه ایلام سازمان تبلیغات اسلامی دهه کرامت بیرجند استان کرمانشاه شرکت توزیع مصرف برق خواهد شد ۱۳ تا ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • برق در این استان فردا قطع می‌شود؛ خاموشی از راه رسید؟
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران