Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@20:11:35 GMT

ماشینهایی که آسایش می دزدند

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۶۲۹۰

ماشینهایی که آسایش می دزدند

ایسنا/آذربایجان غربی اگر در خیابان‌های نقده گشتی بزنید، انگار که در داخل یک شهرک صنعتی تردد می‌کنید به طوری که کامیون‌ها، اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها، جرثقیل‌ها و کمپرسی‌ها در معابر عمومی شهر پارک شده‌اند.

شهروندان پارک کامیون و ماشین الات سنگین در معابر عمومی و کنار خیابان‌ها را مشکل‌آفرین و دردسرساز عنوان کرده و از ایجاد ترافیک و مشکل تردد، آلودگی صوتی و زشت شدن چهره شهر در نتیجه پارک کامیون‌ها در سطح شهر شکایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نقده در مسیر مرز تمرچین قرار گرفته است که گذرگاه و محل توقف کامیون‌های ترانزیتی مسیر واردات و صادرات به کشور عراق است؛ این مساله نیز بر اهمیت موضوع می‌افزاید که نیازمند بررسی‌های همه‌جانبه و کارشناسی شده جهت احداث تیر پارک در یک مسیر مناسب و با شرایط ایده‌آل است.

خبرنگار ایسنا، در رابطه با مسئله مطرح شده، پای صحبت شهروندانی که از پارک کامیون‌ها در سطح شهر گلایه دارند، و کامیون‌دارانی که از نبود پارکینگ مناسب برای کامیون‌ها شکایت می‌کنند نشسته و مسئله را با شهردار نقده مطرح و موضوع را به چالش کشیده است.

صدای دلخراش کامیون‌ها مردم را آزار می‌دهد

فائزه سلطانی، شهروند معترض به پارک کامیون‌ها در معابر عمومی شهر در گفت و گو با ایسنا، مطرح کرد: پارک کامیون‌ها در سطح شهر موجب ایجاد ترافیک و همچنین سلب آسایش مردم می‌شود و صدای دلخراش کامیون‌ها آرامش را از مردم گرفته است.

وی با انتقاد از تردد کامیون‌ها در سطح شهر ادامه داد: تردد مکرر ماشین‌های سنگین در سطح شهر که حامل بار نیز هستند باعث تخریب آسفالت خیابان‌ها شده و در بعضی مواقع سرعت زیاد کامیون‌ها در داخل شهر باعث لرزش و تکان خوردن ساختمان‌ها می‌شود که آدم احساس می‌کند زلزله شده است و خواب را برچشمان مردم حرام کردند.

کامیون‌ها چهره شهر را زشت کرده‌اند

شیما رحیم‌پور شهروند دیگر نقده ای با اشاره به زشت شدن چهره شهر در اثر پارک ماشین الات سنگین  در سطح شهر، در گفت و گو با ایسنا گفت: پارک و تردد کامیون‌ها در سطح شهر باعث شده که روغن و گازوئیل آن‌ها روی زمین بریزد و خیابان‌ها کثیف و زشت شده است.

وی از اینکه کامیون‌ها را در جلوی خانه و سوپرمارکت‌شان پارک می‌کنند، گلایه کرده و افزود: نمی‌دانم چرا مسئولین به فکر آسایش و آرامش مردم نیستند، سر و صدای زیاد کامیون‌ها، ایجاد ترافیک، مانع شدن برای دید، ایجاد حادثه و تصادف، خراب شدن آسفالت و ایجاد چاله در خیابان‌های شهر مردم را عاصی کرده است.

رحیم‌پور از مسئولین شهر خواست که به فکر احداث پارکینگ برای این ماشین های سنگین باشند و از تردد و پارک آن‌ها در معابر عمومی جلوگیری کنند.

چاره‌ای جز پارک کامیون‌ها در داخل شهر نداریم

یوسف پذیره یکی از کامیون‌داران نقده‌ای که سال‌هاست در مسیرهای ترانزیتی اروپا رانندگی ‌می‌کند، در رابطه با مشکلاتی که نبود یک مکان مشخص و مناسب برای پارک کامیون‌ها برای شهروندان و رانندگان بوجود آورده است، به ایسنا گفت: بخاطر این که پارک کامیون در سطح شهر مجاز نیست همواره شاهد جریمه شدن کامیون‌ها توسط راهنمایی و رانندگی هستیم در صورتی که ما نیز چاره‌ای نداریم، چون ظرفیت گاراژها محدود بوده و پارکینگ مناسبی برای کامیون‌ها در نظر گرفته نشده است.

وی با اشاره به کم بودن امنیت برای پارک کامیون در شهر، افزود: به دلیل این که پارکینگ و گاراژ کافی وجود ندارد و مجبور به پارک کامیون در سطح شهر هستیم، چند بار لوازم یدکی کامیون دزدیده شده است و بار آخر بخاطر دزدیده شدن چراغ‌های عقب تریلی 3 میلیون تومان هزینه روی دستمان گذاشته شده است.

پذیره همچنین قرار نگرفتن تیر پارک احداثی شهرداری در مسیر ترانزیتی را از اصلی ترین دلایل عدم استفاده از این تیرپارک عنوان کرده و ادامه داد: مکان تیرپارک در مسیری فرعی قرار دارد که شاید سالی دو ـ سه بار مسیر من به این طرف بیافتد و راننده‌هایی که می‌خواهند به عراق بروند، اصلا از این مسیر گذر نمی‌کنند و اگر بخواهند در نقده توقف کنند در پیدا کردن مکان تیر پارک با مشکل روبه‌رو خواهند شد.

تیرپارک باید در مسیر ترانزیتی قرار بگیرد

قربانعلی حیدری یکی از رانندگان کامیون در نقده، در گفت و گو با ایسنا گفت: تیرپارک احداثی شهرداری در مسیر فرعی و نامناسب قرار دارد و شایسته است که تیرپارک در مسیرهای ترانزیتی و اصلی واقع شود تا رانندگان بتوانند بدون مشکل و بی درد سر از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه کامیون اکثراً در جاده و درحال جابه‌جایی بار هست و شاید در طول هفته یک یا دو روز در شهر پارک شود، افزود: برای این که کامیون‌ها در سطح شهر پارک نشوند، مسئولین شهر همکای کنند تا یک تیرپارک با مشارکت کامیون‌دارن و بخش خصوصی در یک مسیر مناسب احداث شود.

حیدری اظهار کرد: سه راهی حیدرآباد و جاده نقده ـ محمدیار بهترین مسیر برای احداث تیرپارک است که مطمئناً مورد توافق اکثر کامیون‌داران و رانندگان هست، و علاوه بر آن برای رانندگان غیربومی که می‌خواهند برای استراحت در نقده توقف کنند نیز می‌تواند بهتر باشد.

وی برخوردار بودن از محیط کافی و بزرگ، داشتن خوابگاه، حمام و نمازخانه را از دیگر ویژگی‌هایی عنوان کرد که باید یک تیرپارک اصولی از آن برخوردار باشد.

مسئولین جهت احداث تیرپارک با کامیون‌داران همکاری کند

کاظم حسن‌زاده کامیون دار معترض به محل و امکانات تیرپارک احداثی شهردار در جاده نقده ـ اشنویه، در گفت و گو با ایسنا مطرح کرد: تیرپارک باید در یک مسیر سرراست و ترانزیتی واقع بشود و از امکانات و امتیازات لازم برخوردار باشد، محیط تیرپارک باید به اندازه کافی وسعت داشته باشد که برای دور زدن کامیون مشکلی پیش نیاید.

وی با تاکید بر اینکه تیرپارک باید تعمیرگاه، کارواش، پمپ بنزین، رستوران، خوابگاه، حمام و نمازخانه داشته باشد یا این که حداقل در مسیر نزدیک به تعمیرگاه و پمپ بنزین واقع شود، افزود: تا زمانی که یک تیرپارک مناسب در یک مسیر ترانزیتی و سرراست احداث نشود و از امکانات و محیط کافی برخوردار نباشد، چاره ای جز پارک کامیون‌ در سطح شهر نداریم.

حسن‌زاده نیز از مسئولین شهر خواست که جهت احداث تیرپارک استاندارد در مسیر مناسب و مورد تایید کامیون داران و با مشارکت کامیون‌داران همکاری کنند.

تیرپارک ماشین‌های سنگین نقده از استاندارد کافی برخوردار است

مهدی ثروت شهردار نقده در گفت و گو با ایسنا مطرح کرد: در جهت رفع مشکلات ناشی از پارک کامیون‌ها در داخل شهر، شهرداری نقده با همکاری بخش خصوصی اقدام به احداث تیرپارک در حاشیه نقده کرده است.

وی افزود: تیرپارک مورد نظر تمام مجوزهای لازم را از مبادی ذیربط دریافت کرده و از استاندارهای لازم و کافی برخوردار است.

وی در رابطه با مشکلاتی که پارک خودروهای سنگین نظیر کامیون‌ها، اتوبوس‌ها، مینی‌بوس‌ها و جرثقیل‌ها در سطح شهر بوجود آورده است، گفت: پارک و تردد خودروهای سنگین در معابر عمومی مشکلاتی را از قبیل تخریب زیرساخت‌ها و آسفالت خیابان‌ها، اشغال معابر عمومی، آلودگی صوتی، آلودگی محیط و هوا، نشت مواد سوختی، و همچنین مانع تردد آسان وسایل نقلیه سبک و ایجاد ترافیک، عدم رعایت نظم و انضباط ترافیکی، زشت شدن منظره شهر و بروز حادثه و واردآمدن خسارات مالی و بعضاً جانی می‌شود.

ثروت با اشاره به اینکه تیرپارک مورد نظر در فاصله نزدیکی از شهر احداث شده است، ادامه داد: تیرپارک از لحاظ امنیت مجهز به دوربین‌های مداربسته بوده و به‌صورت شبانه روزی نگهبان دارد.

وی در واکنش به اعتراض برخی از کامیون‌داران نسبت به دور بودن تیرپارک از شهر، تاکید کرد: طرح مورد نظر الزاما باید در خارج از شهر احداث می‌شد که فاصله 2.5 کیلومتری آن تا شهر فاصله زیادی نیست. البته برای سهولت ایاب و ذهاب رانندگان نیز آژانس تلفنی به صورت واحد مستقر در تیرپارک در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: بدیهی است که به مرور زمان به امکانات رفاهی و خدماتی این تیرپارک متناسب با نیاز، افزوده خواهد شد و با همکاری ارگان‌های ذیربط مشکلات موجود مرتفع خواهد شد.

شهردار نقده در واکنش به این گفته کامیون‌داران که چرا تیرپارک در مسیرهای ترانزیتی نقده و محمدیار یا سه راهی حیدرآباد احداث نشده است، خاطرنشان کرد: طرح مورد نظر توسط بخش خصوصی و در زمین شخصی احداث شده است که شهرداری تنها 10 درصد در احداث آن مشارکت داشته است. ضمناً از مسیرهای ذکر شده برای احداث تیرپارک متقاضی نداشته‌ایم.

وی بیان کرد: مسلماً کامیون‌های ترانزیتی عبوری از نقده نیز می‌توانند از این تیرپارک استفاده کنند، با این توضیح که باید امکانات رفاهی و خدماتی لازم به مرور زمان در محل ایجاد شوند و در اختیار استفاده کنندگان از تیرپارک قرار گیرند.

وی با اعلام اینکه تا این لحظه هنوز کامیون‌دارن از این تیرپارک استقبال نکرده‌اند، عنوان کرد: علاوه بر تیرپارک مورد نظر، حداقل 3 واحد گاراژ و باربری برای پارک خودروهای سنگین وجود دارد ولی متاسفانه رانندگان محترم از آن‌ها نیز استفاده نمی‌کنند.

شهردار نقده همچنین در رابطه با اینکه تیرپارک مورد نظر محل جمع‌آوری خودروهای توقیفی نیروی انتظامی است، گفت: با توجه با اینکه در سنوات اخیر پارکینگ خودروهای توقیفی نیروی انتظامی از داخل شهر برچیده شد و نیروی انتظامی طی تفاهم نامه‌ای با بخش خصوصی سرمایه‌گذار این طرح، از قسمتی از محل جهت این امر استفاده کرده است که این موضوع به هیچ وجه مانع پروژه تیرپارک نبوده و فضای لازم و کافی برای خودروهای سنگین وجود دارد.

به گزارش ایسنا، تیرپارک مورد اشاره شهردار در 2.5 کیلومتری جاده نقده به اشنویه، نرسیده به روستای لواشلو، در مساحت 27 هزار متر مربع با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی احداث شده است و در صورت استقبال کامیون‌داران آماده بهره‌برداری است.

این تیرپارک در صورت همکاری کامیون‌دارن در جهت استفاده از آن و همچنین استفاده از گاراژهای موجود، می‌تواند تاحد مطلوبی از بار ترافیک شهر بکاهد و موانع و مشکلاتی که به سبب پارک خودروهای سنگین در شهر بوجود آمده است را رفع کند، با این حال رفع ایراداتی که کامیون‌داران مطرح کرده‌اند و افزوده شدن امکانات خدماتی و رفاهی نیز می‌تواند همکاری و مشارکت آنان در استقبال از این تیرپارک را جلب کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعتراض کامیون داران محدودیت ترافیکی آلودگي صوتي کامیون ها در سطح شهر گفت و گو با ایسنا پارک کامیون ها خودروهای سنگین معابر عمومی احداث تیرپارک کامیون داران ایجاد ترافیک یک مسیر بخش خصوصی خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از کارگران و مسؤولان اداره کار خراسان رضوی که به مناسبت روز کار و کارگر برگزار شد، اظهار کرد: کارمندان و کارگران غیور و دلاور سرمایه افتخار و سرافرازی این ملت و نظام مقدس اسلامی هستند. شما عزیزان با مقاومت و مجاهدت خود چه در عرصه فعالیت و کار و چه در عرصه کارآفرینی و محیط کار سرمایه ارزشمندی برای این نظام مخصوصاً در تقابل با کارشکنی‌های دشمنان ایجاد کرده‌اید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام پیشرفت و تعالی که توانسته در مقابل توطئه‌ها، تهاجم‌ها و عدوات دشمن طی ۴۵ سال عمر انقلاب به دست آورد را مدیون مجاهدات ارزشمند شما برادران زحمتکش و عزیزانی است که در عرصه کار و فعالیت توانستید رشد جامعه را به نقطه‌ای برسانید که دشمنان ما در همه سرکوب‌هایی که نسبت به ما داشتند ناموفق باشند.

کارگر تنها با طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار نمی‌شود

وی با بیان اینکه مشکل مسکن کارگران تنها با اجرای طرح نهضت ملی مسکن رفع نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این طرح در مرحله نخست نیازمند منابع مالی قابل‌توجهی است که با توجه به درآمد، اجاره‌بها و وضعیت معیشت کارگران، این قشر شریف نمی‌تواند از این طرح بهره‌مند شود؛ بنابراین باز هم افرادی که در جریان رفاه نسبی قرار دارند توان پرداخت این مبلغ را داشته و دوباره این قشر زحمتکش کارگر است که بی‌خانه می‌ماند.

رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع است

علم الهدی با اشاره به اینکه برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم، گفت: چراکه هم‌زمان با افزایش حقوق کارگران قیمت سایر خدمات اجتماعی نیز افزایش پیدا می‌کند و این اقدام تأثیر چشمگیری در زندگی آنان نخواهد داشت و بیشتر به ضرر این قشر و اقتصاد کشور است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی کارگران نیازمند یک طرح جامع در کنار افزایش دستمزد است، اضافه کرد: شرایط زندگی در طول زمان برای کارگران سخت‌تر می‌شود، بنابراین برای رفع مشکلات معیشتی کارگر نیاز است، برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری صورت بگیرد تا او با خیال راحت و تمرکز کافی بتواند در محیط کار حاضر شود و از طرف دیگر لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند.

رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است

وی رشد اقتصاد کشور را در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر و کاهش دغدغه‌های او عنوان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در حال حاضر برای کاهش فشار گرانی انجام می‌شود، دادن کالابرگ به عموم مردم است، بهتر بود این کالابرگ با اولویت‌بندی ابتدا به قشر کارگر داده می‌شد.

علم الهدی با تأکید بر نقش نیروی کار جوان و خلاق داخلی و اهمیت استفاده از آن ابراز کرد: خوشبختانه نیروی جوان، متخصص و خلاق در جامعه بسیار وجود دارد که اگر به‌خوبی از توان و نیروی آنان در تولید استفاده شود، ما شاهد رشد چشمگیر اقتصاد کشور خواهیم بود.

ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به نواقصی که در «فرهنگ کار» جامعه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما فرهنگ نادرستی است که در حوزه فعالیت‌های کاری وجود دارد که اگر این فرهنگ به درستی در نیروی کار ما نهادینه شود، بازدهی مجموعه‌های اقتصادی ما بسیار بالا می‌رود.

وی با انتقاد به زمان بازنشستگی نیروهای کار خاطرنشان کرد: اگر این فرهنگ به درستی در جامعه حاکم شود، دیگر شرایط سنی و جسمی عامل تأثیرگذاری در به‌کارگیری افراد نیست، شما ببینید درست زمانی که یک فرد به اوج توانمندی و تجربه در حوزه کاری خود می‌رسد، بازنشسته می‌شود؛ اگر این تخصص بعد از بازنشستگی در یک مجموعه دیگر به کار گرفته شود که خیلی خوب است اما اگر موجب منزوی شدن و خانه‌نشینی فرد شود، ضرر بزرگی برای اقتصاد و تولید کشور است.

علم الهدی با بیان اینکه فرهنگ کار را نمی‌توان با نصیحت و از بیرون به افراد انتقال داد، بیان کرد: این فرهنگ تنها می‌تواند توسط خود نیروی کار و کارگر ایجاد شود و مسأله‌ای نیست که از بیرون و با تعلیم و تربیت بشود به افراد دیکته کرد. بنابراین اگر در یک محیط کارگری ۱۰۰ نفرِ تنها ۳۰ نفر به درستی مشغول فعالیت شوند، ناخودآگاه آن ۷۰ نفر دیگر را به دنبال خود می‌کشند. شما در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌بینید که گاهی با ۶ نفر کارمند نتیجه و دستاوردهای بیشتری از یک دستگاه تولیدی سابقه‌دار دارند.

تقدم مشارکت در کار نسبت به سرمایه‌گذاری

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» است، عنوان کرد: منظور مقام معظم رهبری از مشارکت مردم بیشتر از نوع کار است، زیرا مشارکت در کار مقدم بر مشارکت در سرمایه است. البته مشارکت در سرمایه نیز ضروری و لازم است، نه اینکه مشارکت در سرمایه مهم نیست اما عمده تأثیرگذاری به قشر کارگر و تولید برمی‌گردد که اگر جهش پیدا کند، بازار کار گسترده‌ای را به وجود می‌آورد.

مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی است

وی به کاهش نرخ بیکاری کشور به ۸ درصد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات نظام در این مدت کاهش نرخ بیکاری بوده است که این رقم خوشبختانه در استان با توجه به فعالیت شما قشر زحمتکش و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به ۶.۲ درصد رسیده است.

علم الهدی با اشاره به مشکلات حوزه کار و کارگر بیان کرد: معمولاً در ایام «روز کارگر» مسائل و راهکارهایی مطرح می‌شود که بعد به مرحله اجرا نمی‌رسد و مشکلات حوزه معیشت کارگران به قوت خود باقی می‌ماند.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار خانواده خود تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه در کنار اعضای خانواده را تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر شهرستان نقده را لرزاند
  • مقامات اوکراینی تسلیحات غرب را می‌دزدند
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود