Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@03:37:50 GMT

تلگرام ۱۸.۵ میلیون دلار جریمه شد

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۲۸۷۵۹

به گزارش رویترز، تلگرام برای رفع اتهامات درباره ارائه یک توکن ثبت نشده، توافق کرده مبلغ ۱.۲ میلیارد دلار سرمایه جمع آوری شده را به سرمایه گذاران برگرداند و علاوه بر آن جریمه ای ۱۸.۵ میلیون دلاری به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا بپردازد. 

«توکن‌» به سهام دیجیتال یک شرکت گفته می‌شود که به عنوان جذب سرمایه برای پروژه مدنظر عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نهاد قانونگذاری در اکتبر ۲۰۱۹ میلادی ارائه توکن دیجیتال این پیام رسان را متوقف کرد.

در واقع کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا مانع از توزیع و فروش توکن‌های رمزارز گرام تلگرام در آمریکا شد زیرا تلگرام با فروش ۲.۹ میلیارد «گرام»به سرمایه گذاران جهانی، سرمایه لازم برای کسب و کارش را فراهم کرده بود. 

 طبق بیانیه این کمیسیون، دادگاه نیز شرایط تسویه اتهامات علیه تلگرام و شرکت زیرمجموعه صادرکننده بلاکچین«تن» را پذیرفته است.این درحالی است که تلگرام تاکنون اتهامات کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات آمریکا را رد یا تایید نکرده است.از سوی دیگر از آنجا که تلگرام به دلیل دخالت دادگاه نتوانست ارز دیجیتال خود را در مهلت تعیین شده عرضه کند، اکنون باید سرمایه های جمع آوری شده را به خریداران برگرداند. 

طبق بیانیه کمیسیون ارز و اوراق بهادار آمریکا در اکتبر ۲۰۱۹ میلادی، تلگرام به ۱۷۱ خریدار اولیه از سراسر جهان ۲.۹ میلیارد رمزارز گرام فروخته و در این فرآیند به ۱.۷ میلیارد دلار سود دست یافته است. همچنین تلگرام با خودداری از ثبت برنامه عرضه این ارز دیجیتال در اداره این کمیسیون، قانون اوراق بهادار را نقض کرده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد