Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس گفت: توسعه سردخانه‌های نگهداری محصولات کشاورزی در جنوب استان کرمان باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، منصور شکراللهی صبح امروز در جلسه پیگیری مشکلات کشاورزان و طرح‌های نیاز به تسهیلات بانک کشاورزی با حضور تعدادی از نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی کشور و آیت‌اللهی‌موسوی معاون امورعمرانی استانداری کرمان برگزار شد اظهار داشت: جنوب استان کرمان یکی از قطب‌های کشاورزی در کشور است و بیش از 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در جنوب استان تولید می‌شود.

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنوب استان کرمان تامین کننده مواد غذایی کشور است گفت: تامین سرمایه در گردش صنایع تبدیلی کشاورزی ضرورت دارد.

وی با عنوان اینکه امهال تسهیلات کشاورزی به مدت پنج سال که مصوبه شورای عالی پول و اعتبار کشور است در بخش زیادی عملیاتی نشده است افزود: برقی کردن چاه‌های آب کشاورزی ضرورت استان کرمان است که نیازمند تسهیلات و همکاری بانک تخصصی کشاورزی است.

شکراللهی با اشاره به اینکه توسعه سردخانه‌های نگهداری محصولات کشاورزی در جنوب استان از اولویت‌های استان کرمان است بیان کرد: اگر این سردخانه‌ها توسعه پیدا کند نیازی نیست کشاورز محصول خود را بیرون بریزد و یا حاصل دسترنج آنها دست دلال بیفتد.

تراژدی ورشکستی در انتظار کشاورزان جنوب کرمانی / دلالان حاصل ‌‌‌دسترنج گوجه‌کاران را با قیمت ‌اندک خریداری می‌کنند‌اعمال تعرفه صادرات‌ برای ‌پیاز فاجعه شد / کشاورزان جنوب کرمان‌2200 میلیارد تومان خسارت دیدندگزارش| حکایتی تلخ از روزگار سخت کشاورزان جنوب کرمان / مسئولان هم از حل مشکلات درمانده شده‌اند

ذبیح‌الله اعظمی نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه کشاورزان کم درآمدترین قشر جامعه هستند اظهار داشت: متاسفانه کشاورزان در جنوب استان کرمان مشکلات زیادی دارند.

وی با بیان اینکه نوسازی سیستم مکانیزاسیون کشاورزی باید در دستور کار قرار بگیرد تا بهره‌وری افزایش پیدا کند گفت: اگر به کشاورزان در جنوب استان کمک نشود خیلی از آنها به کشت مهرماه نمی‌رسند و نیازمند دریافت تسهیلات هستند.

نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزیر جهاد کشاورزی بر راه‌اندازی دام‌های سبک و سنگین در استان کرمان قول مساعد دادند افزود: در جنوب استان پرورش شتر ظرفیت بسیار خوبی دارد اما نیازمند برنامه و پرداخت تسهیلات به کشاورز است.

مصطفی رضاحسینی نماینده مردم شهرستان شهربابک در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با بیان اینکه کشور در وضعیت جنگ اقتصادی قرار دارد اظهار داشت: در این وضعیت باید به تناسب شرایط جنگی کار کرد و فشار را از روی مردم برداشت.

نماینده مردم شهرستان شهربابک در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تسهیلات بانکی باید به دست کشاورز و تولیدکننده واقعی برسد گفت: متاسفانه شاهد هستیم که در بعضی موارد نظارتی وجود ندارد و تسهیلات به افرادی داده می‌شود که آن را در تولید محصولات کشاورزی هزینه نمی‌کنند.

عفت شریعتی نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه خودکفایی جامعه باید در پرتو تقویت بخش کشاورزی حاصل شود اظهار داشت: متاسفانه امروز کشاورزان ما امید آنچنانی به آینده ندارند و به‌همین دلیل جوانان ما نیز برای اشتغال به سمت کشاورزی نمی‌روند.

وی با اشاره به اینکه لازم است سیاست‌های کشور در مورد کشاورزی تغییر کرده و به سمت حمایت بخش کشاورزی بازنگری شود گفت: استان کرمان با کمبود شدید آب روبه‌روست و نیاز است بهره‌وری آب در این بخش افزایش پیدا کند که لازمه آن اختصاص تسهیلات لازم برای خرید تجهیزات است.

انتهای پیام/511/ح

R7860/P/S6,67/CT7 واژه های کاربردی مرتبط

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان کشاورزی محصولات کشاورزی در جنوب استان نماینده مردم شهرستان مجلس شورای اسلامی جنوب استان کرمان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۸۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شِشتَمَد گفت: این تسهیلات در راستای ارتقای درجه و ضریب مکانیزاسیون شهرستان ششتمد در قالب خط اعتباری مکانیزاسیون پیگیری و صرف خرید ماشین آلات کشاورزی و دنباله بندها شده است.

علیرضا هاشم آبادی با بیان اینکه افزایش عملکرد تولید محصولات نیازمند به‌روزرسانی دانش کشاورزان و نوسازی ادوات است، افزود: استفاده از سامانه های نوین در مراحل کاشت تا برداشت، منجر به افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی می شود.

شهرستان ششتمد دارای ۱۶ هزار و ۹۰۰ هکتار کشتزار آبی و بیش از ۲۴ هزار هکتار دیمزار، ۱۶۳ هزار راس دام سبک و ۲ هزار و ۵۶۵ راس دام سنگین است و سالانه ۹۳ هزار تن محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزی تولید می کند که مهمترین تولیدات آن گندم، جو، پنبه، زعفران، بادام و پسته است.

در این شهرستان بیش از ۱۱ هزار و ۸۰۳ نفر بهره بردار در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند که از ۱۵۴ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۰۰ رشته قنات و ۷۵ دهانه چشمه بهره می برند.

مرکز شهرستان تازه‌تاسیس شِشتَمَد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید