Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیبیان گفت: کانون امامزاده عبد الله ملایر تا کنون در انجام فعالیت های پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در ملایر به بیش از یک هزار نفر مشاوره و خدمات داده است.

"شیرین حبیبیان" در گفت وگو باخبرنگار شبستان در ملایر، گفت: کانون امامزاده عبدالله ملایر از سال ۹۵ تاسیس شده است و در حال حاضر حدود یک صد نفر عضو فعال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکانون فرهنگی و هنری امامزاده عبدالله ملایر با اشاره به فعالیت های این کانون در حوزه های مختلف افزود: یکی از مهمترین فعالیتهای این کانون حوزه آسیب های اجتماعی جامعه و خانواده و مشاوره است و  در راستای مقابله با مواد مخدر و آسیب های اجتماعی با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر  ملایر تاکنون  اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

وی  برگزاری کلاس‌های مشاوره برای خانواده ها در محلات آسیب پذیر  در حوزه های مختلف به ویژه  پیشگیری از مواد مخدر را  از جمله فعالیت های این کانون در حوزه پیشگیری  از مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی برشمرد.

حبیبیان با اشاره به اینکه در حال حاضر نیز با شیوع کرونا  فعالت های خوبی را در فضای مجازی داشته  گفت: مشاوره به خانواده‌های بی سرپرست ،مشاوره به  خانواده ها در مورد اعتیاد حضور در محله های آسیب پذیر شهر و ....از دیگر برنامه های ما در فضای مجازی بوده است.

مدیرکانون  فرهنگی و هنری امامزاده عبدالله ملایر  گفت: تاکنون برای  بیش از یک هزار نفر در زمینه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی مشاوره انجام شده است.

 وی با بیان اینکه این مشاوره ها بیشتر در مناطق حاشیه شهر و همچنین از اقشار مختلف و آسیب‌پذیر بوده است گفت: برگزاری دو نمایشگاه شامل یک نمایشگاه در پارک چمران با عنوان نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد و همچنین یک نمایشگاه به دیگر شامل دستاوردهای بهبود یافتگان در پارک سیفیه را از دیگر اقدامات این کانون برشمرد.

وی با بیان اینکه این فعالیت‌ها با همراهی و همکاری تعدادی از افراد خیر  و مدیر کانون  انجام می‌شود گفت در این زمینه نیازمند همکاری بیشتر مسوولان  هستیم.

حبیبیان به اجرای طرح یاریگران زندگی  از سوی کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی اجرا می‌شود  و امیدواریم مسئولان کانون‌های مساجد استان و شهرستان در  این زمینه ما را کمک کنند.

وی اضافه کرد: امیدواریم با همکاری نیروی انتظامی بهزیستی و نهادها بتوانیم  بسیاری از زنان و خانواده های در معرض خطر را که با مشکلات زیاد اجتماعی مواجه هستند از  آسیب های اجتماعی دور کنیم . پایان

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/579

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از آسیب های اجتماعی شهرستان ملایر کانون های مساجد امامزاده عبدالله ملایر آسیب های اجتماعی آسیبهای اجتماعی خانواده ها مواد مخدر فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای و روانشناسی در سطح استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حامد رضایی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «سلام ساوالان» ضمن تبریک روز روانشناس اظهار کرد: شعار روز روانشناس سال‌جاری «امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشناسی، مشاوره و مشارکت مردم» است و سازمان بهزیستی به عنوان متولی امر و ادارات کل بهزیستی استان‌ها و ادارات بهزیستی شهرستان‌ها نیز به تبع این اداره، مسئولیت‌های ویژه‌ای در حوزه خدمات روانشناسی دارند و ما نیز سعی داریم تا با تلاش همکاران در این زمینه، بهترین خدمات را به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی افزود: یکی از خدمات ویژه بهزیستی، مشاوره رایگان، امن و محرمانه خط تلفنی ۱۴۸۰ است که همه مردم می‌توانند از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب از این خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های خانواده، تحصیلی، تربیت فرزند، اختلالات روانی، ازدواج، شغلی و کودک و نوجوان استفاده کنند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در سطح استان بیش از ۷۰ مرکز روانشناسی و مشاوره، خدمات متفاوتی را به مردم ارائه می‌کنند و همگی سعی دارند تا آلام مرتبط با روح و روان انسان‌ها را کاهش دهند.

رضایی افزود: ما نیز سعی داریم تا آموزش‌هایی را مطابق با علم روز روانشناسی به روانشناسان و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، ارائه دهیم تا ضمن پیشرفت این حوزه، خدمات بهتر و تخصصی به جامعه هدف ارائه کنیم.

وی اظهار داشت: از طرف بهزیستی برای حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه به جهت استفاده از خدمات روانشناسی، یاری برگ ارائه می‌کنیم که به روانشناسان مربوطه تحویل داده می‌شود و هزینه جلسات مشاوره افراد تحت پوشش را بهزیستی متقبل می‌شویم.

رضایی گفت: همچنین در این زمینه دغدغه مهمی که در دولت سیزدهم پیگیر آن هستیم، تحت پوشش قرار گرفتن خدمات مشاوره و روانشناسی است تا عموم مردم بتوانند به راحتی از این خدمات استفاده کنند.

کد خبر 748819

دیگر خبرها

  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است