Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مدت زمانی است که نحوه و زمان برگزاری انتخابات کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاهی محل بحث بین مسئولان دانشگاه‌ها و اعضای دانشجویی شورای ناظر بر نشریات وزارت علوم بود. دانشجویان عقیده داشتند انتخابات مجازی احتمال تقلب را افرایش می‌دهند اما در نهایت انتخابات نشریات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلاد مفاخری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از برگزاری انتخابات کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاهی به صورت الکترونیکی خبر داد و گفت: بعد از برگزاری جلسات متعدد معاون فرهنگی وزارت علوم با اعضای شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشجویی قرار شد تا انتخابات این کمیته‌‌ها الکترونیکی برگزار شود.

انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی مجازی برگزار می‌شود

وی ادامه داد: انتخابات مجازی کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاهی به صورت آزمایشی توسط دانشگاه الزهرا(س) و کاشان برگزار می‌شود و در صورتی که مشکل خاصی به وجود نیاید و روند برگزاری انتخابات موفقیت آمیز باشد، تمامی دانشگاه‌های کشور این انتخابات را به صورت مجازی برگزار خواهند کرد.

عضو شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره زمان برگزاری انتخابات اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی بیان کرد: بازه زمانی خاصی برای برگزاری انتخابات در نظر گرفته نشده است و دانشگاه‌ها بنا بر شرایط خود می‌توانند این انتخابات را برگزار کنند.

وی اضافه کرد: دانشگاه ها قاعدتا باید انتخابات کمیته‌ ناظر بر نشریات را بعد از اتمام امتحانات پایان ترم آغاز کنند و تا مهرماه به پایان برسانند تا انتخابات شورای مرکزی نظارت بر نشریات وزارت علوم نیز در مهرماه برگزار شود.

احراز هویت لازمه رای دادن دانشجویان است

به گفته مفاخری؛ وزارت علوم سامانه نشریات دانشجویی را برای انتخابات مجازی کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاهی در نظر گرفته است و تنها قسمتی تحت عنوان «انتخابات» به آن اضافه شده است. تمام مراحلی که در انتخابات حضوری نشریات در سال‌های گذشته اجرا می‌شده در انتخابات مجازی نیز لحاظ می‌شود.

این فعال نشریات دانشجویی عنوان کرد: دانشجویان باید قبل از رأی‌گیری احزار هویت شوند به این گونه که عکس سلفی از خود بگیرند و به همراه شماره دانشجویی و ملی برای کارشناس نشریات ارسال کنند. اگر این کارشناس هویت دانشجویان را تایید کرد آنها می‌توانند اقدام به رأی دادن کنند.

وی با تاکید بر اینکه انتخابات در بستر اینترنت بی‌مشکل نخواهد بود، گفت: اسامی افرادی که می‌توانند در انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی شرکت کنند قبل از انتخابات همانند انتخابات حضوری در سایت نشریات دانشگاه بارگذاری خواهد شد.

مفاخری ادامه داد: دانشگاه‌ها و وزارت علوم هر زمانی که تشخیص دهند شرایط دانشگاه‌ها از لحاظ بیماری کرونا سفید است باید انتخابات مجازی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی را متوقف کرده و انتخابات را به صورت حضوری برگزار کنند.

طبق قانون زمان انتخابات تنها 1 بار تمدید می‌شود

عضو اصلی شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم با اشاره به وقوع تقلب در انتخابات مجازی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بیان کرد: در سال‌های گذشته کمیته اجرایی و هیئت نظارت بر روند برگزاری انتخابات حضوری در هر دانشگاه نظارت داشته است. امسال نیز که انتخابات مجازی بوده هیئت نظارت و کمیته اجرایی به کار خود ادامه می‌دهد مضاف بر اینکه هر کاندیدای دانشجویی می‌تواند یک ناظر را معرفی کند تا بر روند مراحل مختلف انتخابات نظارت داشته باشد.

وی با بیان اینکه همچنان نگران برگزاری انتخابات مجازی هستم، گفت: به عنوان مثال فردی می‌خواهد در انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی شرکت کرده و رأی دهد؛ اما کارشناس مربوطه با این فرد مشکل دارد و به راحتی می‌تواند دیر هویت وی را تایید کند و زمان رای گیری به اتمام رسیده باشد یا اینکه اینترنت دچار قطعی و وصلی شود.

مفاخری در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس قانون انتخابات نشریات زمان برگزاری می‌تواند تنها برای یک بار تمدید شود و اگر شکایتی مبنی بر قطعی اینترنت اطلاع داده شود زمان این انتخابات تمدید خواهد شد.

انتهای پیام/

300 / 320 اتخابات نشریات دانشگاهی میلاد مفاخر وزارت علوم شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی انتخابات کمیته ناظر بر نشریات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه انتخابات مجازی کمیته شورای ناظر بر نشریات برگزاری انتخابات نشریات دانشجویی دانشگاه ها وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکترونیکی شدن دور دوم انتخابات در حوزه شیراز و زرقان

رئیس ستاد انتخابات فارس با بیان اینکه دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان به شکل تمام الکترنیک برگزار می‌شود، گفت: در همین ارتباط آموزش‌های لازم به مردم توسط عوامل اجرایی حاضر در پای صندوق‌های رای انجام خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اسماعیل قزل‌سفلی، اظهار داشت: دور دوم انتخابات در استان فارس برای تعیین سه کرسی باقیمانده شامل 2 کرسی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و یک کرسی در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد همزمان با دیگر نقاط کشور روز جمعه 21 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز انتخابات همانند مرحله نخست به شکل نیمه الکترونیک برگزار می‌شود.

قزل‌سفلی عنوان کرد: در دور دوم انتخابات کسانی می‌توانند رای بدهند که در دور اول در حوزه انتخابیه (شیراز و زرقان) و (مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد) رای داده‌اند و همچنین افرادی که در دور اول انتخابات در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه کشور رای نداده باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در مرحله دوم انتخابات در 2 حوزه انتخابات 823 شعبه اخذ رای پیش بینی شده که 500 شعبه مربوط به حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و 323 شعبه نیز مربوط به حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد است.

قزل‌سفلی گفت: بر اساس ماده 73 قانون انتخابات و در چارچوب هیات بررسی تبلیغات، امکانات، تسهیلات دولتی، اماکن، سالن‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی برای امر تبلیغات پیش بینی شده است.

رئیس ستاد انتخابات فارس ادامه داد: علاوه بر 70 سالن، یک هزار و 500 تابلو تبلیغاتی و افزون بر 35 هزار متر مربع مکان نیز برای نصب پوستر‌های تبلیغاتی نامزد‌ها پیش بینی شده است.

وی گفت: علاوه بر امکانات پیش بینی شده، هر یک از نامزد‌ها می‌توانند یک فیلم تبلغاتی 20 دقیقه‌ای برای پخش از سیمای مرکز فارس آماده کنند.

رئیس ستاد انتخابات فارس افزود: همچنین یک مناظره 120 دقیقه‌ای در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان پیش بینی شده که طی سه روز بازپخش می‌شود.

قزل‌سفلی با بیام اینکه سه مناظره 90 دقیقه‌ای نیز در حوزه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد پیش بینی شده است، ادامه داد: این اقدامات علاوه بر کمک به کاهش هزینه‌های تبلیغاتی نامزدها، کمک می‌کند که مردم شناخت بیشتر و بهتری از نامزد‌ها داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس اظهار کرد: در دور دوم انتخابات در 2 حوزه انتخابیه مذکور، برابر پیش بینی‌های انجام شده افزون بر 15 هزار نفر در حوزه اجرا، نظارت و حوزه تامین امنیت شعب اخذ رای فعالیت و همکاری خواهند داشت.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین
  • واکنش وزارت خارجه به اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • دور دوم انتخابات مجلس در آبادان الکترونیکی برگزار می‌شود
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • الکترونیکی شدن دور دوم انتخابات در حوزه شیراز و زرقان