Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شرکت آرمان الکترونیک پرداز مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی که در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات با فناوری بالا فعالیت می‌کند، موفق به تولید انبوه انواع دیتالاگرهای صنعتی مبتنی بر شبکه GSM شد.

دیتالاگر یا ثبت کننده داده وسیله‌ای الکترونیکی است که داده‌هایی را که به وسیله حسگرهای تعبیه شده در دستگاه یا ابزار و حسگر خارجی تأمین می‌شود را در طول زمان یا در رابطه با مکان ذخیره می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیتالاگرها معمولا کوچک و قابل حمل بوده و به وسیله باتری تغذیه می‌شود؛ همچنین به یک ریزپردازنده مجهز بوده و حافظه داخلی آنها فرایند ذخیره‌سازی داده‌های دریافتی از حسگرها را انجام می‌دهد.

یکی از اصلی‌ترین مزایای استفاده از دیتالاگرها قابلیت جمع‌آوری ۲۴ ساعته اطلاعات است. دیتالاگرها معمولاً به محض فعال سازی بدون مراقبت رها شده تا در طول دوره دیده‌بانی اندازه‌گیری کرده و اطلاعات را ذخیره کنند. این قابلیت اجازه می‌دهد تا تصویری جامع و دقیق از شرایط محیط تحت نظر مانند دمای هوا یا رطوبت به‌دست آید.

تولیدات این شرکت قابلیت اتصال به انواع سنسورهای آنالوگ  و دیجیتال بارنج استاندارد، ذخیره اطلاعات، نمایش به صورت  نرم افزاری و ارسال بر بسته GPRS و SMS را دارد. این شرکت مجری چندین پروژه بزرگ و مهم در سطح کشور است که در این راستا می‌توان به یکی از پروژه احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد.

این شرکت توانسته با نصب و راه‌اندازی  بیش از 400 ایستگاه آب‌های زیر زمینی و آنلاین سازی آن‌ها وضعیت دریاچه ارومیه را به صورت 24 ساعته پایش کرده اطلاعات را جمع آوری و به مراکز کنترل ارسال می‌کند تا در برنامه ریزی و مدیریت منابع آب مورد استفاده قرار گیرد.

توحید فرشناس، مدیرعامل شرکت آرمان الکترونیک پرداز مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، اظهار کرد: محصولات تولیدی شرکت در بسیاری از صنایع اعم از نفت گاز، نیروگاه، پتروشیمی، فولاد، شیشه، کشاورزی، پزشکی و آزمایشگاه‌های فضایی و نظامی قابل استفاده است.

قیمت محصولات تولیدی این شرکت 50 درصد  نمونه‌های مشابه خارجی بوده و به لحاظ کیفیت قابل رقابت با محصولات تولیدی شرکت‌های بزرگ دنیا است. فرشناس، مزیت اصلی محصولات تولیدی این شرکت را کیفیت بالا و اضافه کردن قابلیت مانتورینگ و ارسال اطلاعات و همچنین ارتقا امنیت داده و عدم دسترسی به اطلاعات از طرف افراد غیر کاربرد دانست.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان، محصولات این شرکت هم اکنون در سازمان‌ها و صنایع مختلف کشور نظیر سازمان هواشناسی، مخابرات، محیط زیست، مدیریت منابع آب کشور، شرکت ارتباطات سیار، مراکز درمانی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی  نصب و در حال بهر برداری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت دانش بنیان پارك علم و فناوري واحد تولیدی تولید انبوه آذربایجان شرقی محصولات تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

علی سملیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای بن بید و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

وی افزود: بن بید، روستایی از توابع شهرستان دشتی با ۵۱ خانوار و جمعیت ۱۷۰ نفر می‌باشد.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای بن بید، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی گفت: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود.

وی افزود: ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

کد خبر 6090302

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند