Web Analytics Made Easy - Statcounter

داستان تعهدات معوق شرکت های خودروسازی داخلی موضوعی است که همچنان ادامه دارد و متأسفانه چون نظارتی اعمال نمی شود متعهدین هر از چندگاهی برای خاموش کردن صدای اعتراض مشتریان معترض وعده هایی می دهند که هرگز محقق نمی شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از فراسو، یک نمونه از بدقولی در عدم تحقق وعده به روز آوری تعهدات معوق شرکت های خودروسازی داخلی را می توان در گروه صنعتی ایران خودرو سراغ گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مستندات موجود، اهورا گلیاری معاون وقت بازاریابی و فروش ایران خودرو ۲۶ اردیبهشت ماه سال ۹۸ در گفتگو با ایسنا از اجرای تمامی تعهدات معوق این شرکت تا پایان همان سال خبر داده بود، ایضاً محسن ناقدی قائم مقام فعلی مدیرعامل ایران خودرو در حوزه بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش نیز در دی ماه سال ۹۸ طی اظهاراتی که در سایت خبری ایران خودرو- ایکوپرس_ منتشر شده بود از اتمام تعهدات معوق این شرکت تا پایان خرداد ۹۹ سخن به میان آورده بود و امروز یعنی ۶ تیرماه ۹۹ ، مقیمی مدیرعامل این گروه خودرویی نیز از به روزآوری تعهدات معوق این شرکت تا پایان شهریور امسال خبر داد و البته که این رشته سر دراز دارد.

اینکه مدیران این شرکت خودروسازی برای انجام یک تعهد معوق که پیشاپیش وجه آن را از مشتریان خود دریافت کرده اند چندین بار وعده تحقق می دهند اما عملی نمی کنند و از طرفی از سوی هیچ دستگاه نظارتی مورد سئوال و بازخواست قرار نمی گیرند در کشور ما موضوع جدیدی نیست، چون از این دست وعده های پوچ را می توان به وفور در سایر دستگاهها نیز سراغ گرفت، بلکه پرسش اصلی این است که این شرکت و شرکت های مشابه به چه دلیل به جای به روزآوری تعهدات معوق، اقدام به پیش فروش همین دست محصولاتی می کنند که در لیست معوقات وجود دارند؟ مگر نه این است که ایران خودرو و هم صنف های این شرکت بر اساس اظهارات شان به دلیل محدودیت های تحریمی و امثالهم از انجام تعهدات معوق خود عاجز هستند، اگر اینگونه هست به چه دلیل مجدداً تعهدی که معوق خواهد شد برای خود ایجاد می کنند؟

انتظار می رود مراجع نظارتی مانند مجلس شورای اسلامی، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و دیگر نهادهای نظارتی با ورود جدی و بدون اغماض به این موضوع و موارد مشابه، مرهمی باشند بر آلام مشتریان ایران خودرو و دیگر شرکت های خودرویی که مدتهاست برغم پرداخت وجه، چشم انتظار تحویل خودروهای نه چندان با کیفیت داخلی هستند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تعهدات معوق ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان

همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو که به معرفی توانمندی‌های صادراتی ایران می‌پردازد، بانک سامان به عنوان یک بانک پیشرو در ارائه خدمات به تجار کشور، حضوری فعال و پررنگ در این نمایشگاه دارد.

به نقل از سامان رسانه، هاله حسین‌زاده معاون بین‌‎الملل بانک سامان در گفتگویی، با بیان اینکه بانک سامان به منظور معرفی خدمات خود به صادرکنندگان کشور، حضوری پررنگ در نمایشگاه ایران اکسپو دارد، عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط و محدودیت‌های بین المللی، یکی از بزرگترین دغدغه‌های صادرکنندگان ایرانی نحوه وصول عواید صادراتی است. از این‌رو بانک سامان با توجه به شبکه گسترده و قوی کارگزاری از یک‌سو و از سویی دیگر تیم حرفه‌ایی و توانمند خود، توانسته نقش موثر و بسزایی در راحتی، سرعت و امنیت صادرات و وصول درآمد‌های حاصله در حوزه‌های مختلف داشته باشد.

معاون بین‌الملل بانک سامان سپس ادامه داد: در همین حال باید گفت که با توجه به جایگاه بسیار خوب بانک سامان در شبکه بانکی کشور، که طی چندین سال گذشته همواره در میان سه بانک اول کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی در حوزه واردات بوده، «بازار تقاضای» خوبی برای خرید ارز حاصل از صادرات در اختیار دارد که صادرکنندگان با اتکا بر توانمندی بانک سامان در این حوزه می‌توانند با سرعت و راحتی، تعهدات صادراتی خود را از طریق بانک سامان ایفا کنند.
حسین‌زاده در بخش دیگری از این گفتگو اظهار کرد: با توجه به سیاست بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر ارگان‌های متولی مبنی بر ایجاد ابزار‌های تشویقی و حمایتی در توسعه صادرات کشور و همچنین ایجاد بستری امن و راحت از طریق سیستم بانکی به منظور هدایت منابع ارزی واصله به سمت واردات مورد نیاز کشور، در آینده نزدیک نقش بانک‌ها به عنوان بازو‌های اجرایی بانک مرکزی در این فرایند پررنگ‌تر خواهد شد. از این رو، بانک سامان همانند گذشته، با تمام توان و قدرت آماده است تا در کنار فعالان اقتصادی کشور اعم از واردکنندگان و صادرکنندگان به عنوان حلقه واسط تسهیل‌گر حضور داشته باشد تا با شنیدن دغدغه‌ها و نیازهایشان به ارائه راه حل و راهکار‌های متناسب با آن‌ها بپردازد.

معاون بین‌الملل بانک سامان با اشاره به مزیت این بانک نسبت به سایر بانک‌های کشور در حوزه ارزی، عنوان کرد: همانطور که پیش‌تر اشاره کردم بانک سامان، طی چند سال گذشته همواره بین سه بانک نخست کشور از لحاظ حجم عملیات ارزی بوده که بی شک این مهم، نتیجه رضایت و خشنودی مشتریان از ارائه خدمات بانک سامان است و خود گویای مزیت بالای بانک سامان در شبکه بانکی کشور است.

هاله حسین‌زاده در پایان از تجار و فعالان حوزه واردات و صادرات کشور دعوت کرد تا در تمامی اوقات سال برای دریافت اطلاعات و آگاهی از خدمات قابل ارائه به همکاران بانک سامان در شعب ارزی و یا همکاران بانکداری شرکتی بانک سامان و یا صرافی سامان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم
  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • تقویت انسجام ملی در سایه انجام عملیات وعده صادق
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود