Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@05:34:45 GMT

حادثه هفتم تیر بر پایه جریان نفوذ اتفاق افتاد

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۳۸۲۹

حادثه هفتم تیر بر پایه جریان نفوذ اتفاق افتاد

سید محمد علی پاکنژاد گفت: حادثه هفتم تیر بر پایه نفوذ به وجود آمد و شهید بهشتی و یارانش را به شهادت رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا؛ امروز هفتم تیرماه سالروز جنایت منافقان کوردل علیه خادمان ملت ایران است در این روز شهید بهشتی و جمعی از یارانش در ساختمان حزب جمهوری جمع شدند تا با پیشنهاد گزینه مناسب برای تصدی ریاست جمهوری  به اوضاع آشفته کشور پس از عزل و فرار بنی صدر خائن سر و سامان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید رضا پاکنژاد نیز به عنوان نماینده مردم یزد در اولین دوره مجلس شورای اسلامی به همراه برادرش سید محمد  در این جلسه حاضر بودند که با انفجار دفتر این حزب به خیل عظیم شهدا پیوستند.

در سالروز شهادت این شهید والامقام به سراغ سید محمد علی پاکنژاد فرزند شهید سید رضا که در حال حاضرعضو شورای شهر یزد است رفته تا با ویژگی های این شهید والا مقام بیشتر آشنا شویم.

این گفتگوی جذاب را از دست ندهید؛

 

لطفا در ابتدا کمی از بیوگرافی شهید برایمان توضیح دهید

شهید دکترسیدرضا پاکنژاد در سوم آذرماه سال 1303 شمسی در شهرستان یزد چشم به جهان گشود.ایشان کودکی را در شهر دارالعباده یزد سپری و در سال 1321 هجری شمسی، دیپلم متوسطه را از دبیرستان ایرانشهر اخذ کرد و ضمن تحصیل علم جدید به آموختن عربی نیز پرداخت و مقدمات را نزد حجت الاسلام عرب جم فرا گرفت

پدر پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با انتخاب مسئولیت آموزگاری در مدارس شهر یزد، حسابداری و طبابت و سرانجام ریاست بیمارستان هراتی و بیمه یزد،‌ خدمات قابل توجهی را به  مردم یزد ارائه کرد.

ایشان  در پزشکی و بررسی علوم و معارف اسلامی 110جلد کتاب تألیف کرده که مهمترین آن ها شامل مجموعه ای 40 جلدی با نام اولین دانشگاه و آخرین پیامبر است ضمن اینکه از تحریرات ایشان مقالاتی در روزنامه های آیین اسلام، طوفان یزد ، ملک یزد، مکتب اسلام و صدای یزد منتشر شده است.

از خصوصیات بارز اخلاقی پدر چه بود؟

شهید پاکنژاد از سجایای اخلاقی برجسته ای برخوردار بود به طوری که همواره در صف اول نمازجماعت مسسجد حضور داشت و در میدان مبارزات و خدمات اجتماعی نیزمشکلات مستضعفان فکر او را مشغول می کرد و خدمات پدرانه او به ایتام یزد، فوق العاده چشمگیر بود.

شهید فردی بی آلایش بود که کمتر سخن می گفت، کمتر می خوابید و بسیار مطالعه می کرد. به روحانیت و مرجعیت علاقه فراوان داشت و مطیع ولایت فقیه بود و فرامین ولی فقیه را بی چون و چرا به جان و دل می خرید.

از دوران مسئولیت پدر پس از پیروزی انقلاب و تلاش های ایشان برای مردم بیان بفرمائید؟

ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مسئولیت های پزشک درمانگاه، استاد دانشسرای عالی یزد، رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع)،‌رئیس بهداری سازمان بیمه های اجتماعی،‌ معاون درمانگاه، رییس هیئت مدیره گروه فرهنگی علوی در یزد،‌ رئیس هیئت مدیره صندوق جاوید،‌ رئیس هیئت مدیره سازمان خیریه حضرت رضا(ع)،‌ رییس شورای صنایع، رئیس مرکز پزشکی شماره یک و ... به خدمتگذاری مردم پرداخت .

شهید در سال 1358 در نخستین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی مردم دارالعباده یزد راهی خانه ملت شده و این افتخار از سوی مردم به ایشان اعطا شد که به نظر می رسد در انجام وظیفه نمایندگی موفق بودند.

 

رسیدگی و توجه به محرومین از دغدغه های شهید پاکنژاد بود در این خصوص توضیحاتی بفرمائید؟

پدرم همواره از تمامی لحظات خود به خوبی استقاده می کرد  و در کنار طبابت، نویسندگی و شرکت در جلسات دینی و علمی، کمک به محرومین و رسیدگی به خانواده ها را در برنامه های خود داشت  و حتی در برخی موارد که خانواده ها با مشکل روبرو می شدند ورود کرده  و آن را حل و فصل می کرد.

هر چند طول عمر شهید 57 سال بیشتر نبود اما کیفیت عمر ایشان چندین برابر این سن بود به گونه ای که ارزنده ترین میراثشان  نه تنها برای خانواده بلکه برای همه مردم ، آثار ایشان است که  ابعاد مختلفی دارد از کتب پزشکی گرفته  تا کتب اجتماعی، فرهنگی، تاریخ صدراسلام و به ویژه کتب مرتبط با تغذیه (بیان مواد خوراکی مورد اشاره شده در قرآن کریم) و خانواده (نظیر زن داری و شوهر داری، ازدواج در اسلام) که بیشتر مورد استقبال قرار گرفتند.

البته شهید در زمینه تحلیل تاریخ صدر اسلام هم به مسائل صدر اسلام در دوران ارتحال پیامبر، جانشینی آن حضرت و چالش های انتقال حکومت اسلام  تحلیل های خاصی داشتند که از سوی علما و مراجع تقلید آن زمان مورد تجلیل قرار گرفتند.

هر چند یکی دیگر از دغدغه های شهید مبارزه با فرقه ها و مذاهب منحرف بود که ایشان تلاش های زیادی در این خصوص داشتند و با استدلال های علمی سعی می کردند تا آگاهی جامعه را نسبت به این فرقه ها افزایش دهند.

به عنوان آخرین سوال از روز حادثه و شهادت پدر خاطره ای دارید؟

من در زمان شهادت پدر تنها 10 سال داشتم اما آنچه که در این خصوص باید گفت این است که حادثه هفتم تیر بر پایه نفوذ به وجود آمد و حدود 25 نماینده مجلس، 4 وزیر، معاونان وزیر و روئسای سازمان های مهم کشور و شهید بهشتی به عنوان رئیس قوه قضائیه را به شهادت رساند و البته در این حادثه عموی بنده شهید سید محمد پاکنژاد هم که دارای دکترای اقتصاد از آلمان بودند و در این جلسه حضور داشتند نیز به فیض شهادت رسیدند.

انتهای پیام/ح

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سید محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا

بر اساس گزارش نشریه «پالتیکو» رئیس جمهور اوکراین چند ماه قبل در دیدار با رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به او برای تصویب بسته جدید کمک‌های درخواستی جو بایدن برای کی‌یف، ضرب‌الاجل داده بود.

به گزارش مشرق، نشریه آمریکایی پالتیکو در گزارشی به نقل از منابع مطلع نوشت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه دسامبر گذشته، کمتر از دو ماه بعد از آنکه «مایک جانسون» جمهوریخواه به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دیدار او در شهر واشنگتن رفته و به او این پیام را داده است: «زمان (برای ارتش اوکراین) رو به اتمام است.»

به نوشته پالتیکو، زلنسکی همچنان که به دیدار مایک جانسون در دفتر این رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر رفت، تصریح کرد که کشور او مدت زمان چندانی برای آنکه در برابر موج حملات موشکی و پهپادی جدید روسیه دوام بیاورد، ندارد.

به نوشته پالتیکو دو منبع مطلع گفتند رئیس جمهور اوکراین به جانسون ضرب‌الاجل داده کمک‌های جدید واشنگتن به ارزش حدود ۶۰ میلیارد دلار برای کی‌یف را تا ماه «مارس یا آوریل» تصویب کند.

به گفته سه مقام مطلع دیگر که نامشان را فاش نساختند نشست این دو در ماه دسامبر تاثیر زیادی بر تصمیم چند روز پیش جانسون برای آنکه به رغم مخالفت هم‌حزبی‌های محافظه‌کارش بسته کمک‌های ۶۰ میلیارد دلاری برای اوکراین را تصویب کند، داشته است.

پالتیکو در این مطلب نوشت: «جانسون کمتر از یک هفته مانده تا پایان ضرب‌الاجل ارائه شده از سوی زلنسکی این کار را انجام داد. شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا چهار لایحه جداگانه مربوط به کمک‌های درخواستی دولت جو بایدن برای اوکراین، اسرائیل و حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام به همراه یک سری تدابیر دیگر امنیت ملی تصویب کرد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته با امضایش این لوایح تصویب شده را به قانون تبدیل کرد. حالا کمکی نظامی معادل یک میلیارد دلار شامل موشک‌های دوربرد که کی‌یف با آنها می‌تواند حملاتی به پشت مواضع روسیه داشته باشد رهسپار اوکراین شده است.»

به نوشته این روزنامه آمریکایی سه مقام دیگر گفتند جانسون قبل از این تصویب این بسته کمک‌ها برای اوکراین را وابسته به توافق بر سر سیاست‌های مرزی درخواستی محافظه‌کاران کرده بود و مشخص نیست که چرا او حالا به تصویب این کمک‌ها چراغ سبز نشان داده اما نشست چند ماه پیشش با زلنسکی او را تحت فشار گذاشت تا «تصمیم بگیرد آیا به خطر انداختن رهبری‌اش برای ارسال تسلیحات بیشتر برای اوکراین ارزشش را دارد یا خیر.»

پالتیکو خاطرنشان کرد که این مطلب را بر مبنای مصاحبه با هشت دستیار جمهوریخواه و دموکرات کنگره‌، لابی‌گر و مقام مطلع به مسائل اطلاعاتی غرب و آشنا به تفکر جانسون و گفتگوهای او با کارمندانش نوشته است؛ منابعی که هیچ یک نامشان فاش نشد.

در این مطلب عنوان شد که نشست زلنسکی و جانسون منجر به چهار ماه کشمکش حرفه‌ای و شخصی برای او بر سر به چالش کشیدن جمهوریخواهانی که خواستار سرنگونی‌اش از ریاست مجلس نمایندگان هستند شد تا کمک‌های نظامی برای متحدان آمریکا را به تصویب برساند. همچنین جانسون در پی این نشست به کارمندان دفترش این ضرب‌الاجل را برای تهیه بسته لوایح مربوط به مجلس نمایندگان ارائه کرده و از آنها خواست: «تا قبل از رسیدن این ضرب‌الاجل محض احتیاط بسته‌ای که عملی باشد تهیه کنید.»

جانسون زمانی که در ماه اکتبر به ریاست مجلس نمایندگان آمریکا رسید به دنبال آن بود که شروط بیشتری برای تصویب کمک‌های نظامی درخواستی جو بایدن برای اوکراین تعیین کند. اصلی‌ترین شرط تصویب آن که از سوی جمهوریخواهان محافظه‌کار تعیین شد وضع تمهیدات سختگیرانه تر برای امنیت مرزهای آمریکا بود؛ شرطی که پذیرفته شدن توسط مجلس سنا که در کنترل دموکراتها قرار دارد بعید بود. با گذشت زمان لیست این شروط بیشتر هم شد و شامل تبدیل کردن برخی از کمک‌ها به وام و استفاده از دارایی‌های توقیف شده روسیه برای بازسازی اوکراین شد.

پالتیکو نوشت: «یکی از رهبران ارشد مجلس نمایندگان آمریکا که با تفکرات جانسون آشنا است گفت اما پس از هشدار رئیس جمهور اوکراین مبنی بر اینکه تسلیحات نیروهایش تا رسیدن فصل بهار تقریبا تمام خواهند شد رئیس مجلس نمایندگان نتیجه گرفت تا قبل از این ضرب‌الاجل باید اقدامی برای کمک به اوکراین انجام شود. این منبع که نامش را فاش نکرد، گفت: آنها به مهمات و تجهیزات نیاز داشتند تا بتوانند به جنگ ادامه دهند. پس از آن وظیفه تهیه لوایح مربوطه و تعیین مسیری برای پیشبرد آنها به دوش جاش هاجز، مشاور امنیت ملی جانسون افتاد.»

یک منبع دیگر که از اقدامات هاجز مطلع است به پالتیکو گفت: «جاش هاجز کسی است که اکثر وظایف سنگین را در این مدت انجام داد. او کسی است که به تدریج لوایح را با همکاری با وزارت دفاع، شورای امنیت ملی، روسای کمیته‌های مربوط و اعضای دیگر تهیه کرد. او در طول چند ماه تلاش کرد تا تضمین کند جانسون فضای لازم برای امتیاز گرفتن و اتخاذ تصمیمات آگاهانه را داشته باشد.»

به نوشته پالتیکو، هاجز بر جانسون اعمال نفوذ مستقیم کرد. این روزنامه آمریکایی نوشت: «رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عده‌ای دیگر از کارمندان دفترش می‌شنید که نباید این کمک‌ها را تصویب کند یا اینکه تنها باید از کمک‌های در نظر گرفته شده برای اسرائیل حمایت کند اما هاجز در میان این حرفها استدلال کرد آمریکا فرصتی برای ایستادن برای محور رو به رشد روسیه-چین-ایران با فوریت و صرفه‌جویی هزینه پیدا کرده است.»

پالتیکو همچنین نوشت سه منبع مطلع به تفکرات جانسون گفتند حمله موشکی و پهپادی تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی نیز جانسون را بر آن داشت تا تصویب کمک‌های واشنگتن برای رژیم صهیونیستی را نیز تسریع کند. جانسون روز بعد از حمله تنبیهی ایران با حکیم جفریز، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا تماس گرفته و به او گفت برای پیشبرد تمامی لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی واشنگتن آمادگی دارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • جوان کاشمری چطور از دختران جوان در برابر ۲ مزاحم دفاع کرد| ضربه چاقو فقط ۲ میلی متر با شاهرگ علی فاصله داشت | ۲ شرور مست و سابقه‌دار بودند
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • اتفاق تلخ در بسکتبال/ سومین نوجوان حادثه تصادف هم پر کشید
  • اتفاقات باورنکردنی در فوتبال پایه؛ کمک داور گل را رد کرد و کتک خورد!
  • برخورد پژو با پایه برق در باشت دو کشته بر جای گذاشت
  • اتفاق عجیب در فوتبال پایه ایران + تصاویر | عده‌ای به جان کمک داور افتادند
  • فوت دو نفر در باشت به علت برخورد خودرو با پایه شبکه برق