Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@22:37:29 GMT

لطیفی بازیگر شد/ تجلی خلاقیت فیلمسازان بسیجی

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۴۶۵۵

محمدحسین لطیفی کارگردان سینما و مجری برنامه تلویزیونی «هفت»، بازیگری را تجربه کرد.

 

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، ساخت فیلم کوتاه «ودا» با بازی محمدحسین لطیفی و حمید رضا نعیمی به پایان رسید.
فیلم کوتاه «ودا» به نویسندگی و کارگردانی داریوش جعفری و با بازی محمد حسین لطیفی نازنین کیوانی، حمیدرضا نعیمی، مریم بوبانی، آویشن بیکایی، علیرضا درویش نژاد، امین زارع، نیلوفر بیرامی، کارن علیپور بعد از ۵ روز فیلمبرداری به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داریوش جعفری که پیش‌تر تجربه دستیاری کارگردانانی همچون داریوش مهرجویی، محمدحسین لطیفی و رضا درمیشیان را در کارنامه خود دارد، در اولین تجربه کارگردانی فیلم کوتاه خود سراغ «ودا» رفته است.
در خلاصه فیلم کوتاه «ودا» که داستان آن در یک فضای سوررئال اتفاق می‌افتد، آمده است: گاهی چیزهایی که تو واقعیت می‌بینم وحشتناک‌تر از اون کابوس‌هایی هستند که تو خواب می‌بینم. ‌
 

 

 

* آوردگاهی برای تجلی خلاقیت فیلمسازان بسیجی 
اسماعیل جعفر پور؛ معاون امور انجمن‌های هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان کشور و مدیر امور استان های شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در گفت‌وگو با ستاد اطلاع‌رسانی این رویداد گفت: حضور فیلمسازان بسیجی در دوره های قبلی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، آنچنان که باید شایسته و متناسب با ظرفیت های پرشمار بسیجیان نبوده است. بدیهی است این رویکرد با اصل وضع جشنواره و اهداف ترسیم شده برای آن مغایرت داشته است. براین اساس لزوم ایجاد تغییر و تحول در این دوره از جشنواره در دستور کار شورای سیاستگذاری شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت قرار گرفت و تصمیم برآن شد تا در این دوره با اختصاص بخش ویژه ای تحت عنوان، فیلمسازان بسیجی، زمینه های بروز و ظهور استعدادهای ناب بسیجیان فیلمساز، بیشتر و بهتر از تمام دوره های گذشته فراهم شود.
معاون امور انجمن های هنری و ادبی سازمان بسیج هنرمندان تاکید کرد: 
این سازمان با جذب و تعالی هنرمندان بسیجی سراسر کشور در حوزه های متنوع هنری و ادبی از جمله عرصه فیلم، آمادگی کامل خود را برای مشارکت، پشتیبانی و اجرای باشکوه و موثر این رخداد هنری اعلام کرده و با تشکیل 32 دبیرخانه استانی، برنامه ریزی های دقیق منطبق با زمان بندی و گاه شمار اعلامی ستاد برگزاری جشنواره را برای نقش آفرینی فیلمسازان بسیجی کلید زده است.
وی افزود: در گام نخست انتشار فراخوان جشنواره در کانون های بسیج هنرمندان سراسر کشور صورت گرفته و جمع آوری و دسته بندی آثار توسط دبیران اجرایی استانها برای ارائه به هیأت های انتخاب استانی در دستور کار و پیگیری های مستمر قرار گرفته است.
جعفرپور گفت: دبیران اجرایی ستاد های استانی جشنواره از اعضای متخصص و مجرب انجمن های فیلم بسیج هنرمندان استان ها انتخاب شده اند که با تمام توان ، نسبت به تمهید مقدمات و تکمیل مراحل اجرا فعال شده اند.
مدیر اموراستان‌های جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت ادامه داد: بسیج هنرمندان کشور برای بخش فیلمسازان بسیجی این دوره جشنواره برنامه های جنبی از جمله، برگزاری کارگاه های تخصصی آموزشی، ورک شاپ و نشست های نقد و بررسی با حضور اساتید مطرح و صاحب نظر در زمینه های کارگردانی و فیلمسازی، فیلمنامه‌نویسی و نقد فیلم را برنامه ریزی کرده است.
مدیر استان های شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت گفت: هم اکنون این مراکز استانی آمادگی لازم برای دریافت آثار هنرمندان و فیلمسازان بسیجی برای شرکت در این دوره از جشنواره را دارند.
جعفرپور افزود: علاوه بر برنامه های اصلی جشنواره مقرر شده است تا در روز برگزاری جشنواره های استانی ، از هنرمندان و چهره‌های شاخص و انقلابی هر استان، تقدیر و تجلیل شود. همچنین به فیلمسازان وهنرمندانی که آثار آنها در بخش مسابقه ای استان برگزیده شده اند جوایز ویژه و لوح تقدیر اعطا خواهد شد. 
اسماعیل جعفرپور در پایان گفت: اهمیت دادن به هنرمندان و فیلمسازان بسیجی استان در جشنواره ای که متعلق به خود هنرمندان بسیجی است زمینه ای مناسب برای کشف و ظهور استعدادهای نهفته و فضاسازی ملی و جهانی برای تبلور جریان هنر ناب و تاثیر گذار مقاومت خواهد بود.
شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان 31 شهریور تا 6 مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://moqavematfilmfest.ir/ مراجعه کنند

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگردان فیلم کوتاه محمدحسین لطیفی جشنواره فیلم مقاومت جشنواره بین المللی فیلم مقاومت فیلمسازان بسیجی بسیج هنرمندان فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۸ عضو هیات داوران بخش رقابتی جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ معرفی شدند تا در کنار گرتا گرویگ به عنوان رئیس این بخش به انتخاب بهترین‌ها بپردازند.

لیلی گلادستون بازیگر آمریکایی نامزد اسکار برای بازی در «قاتلان ماه کامل»، ایوا گرین بازیگر فرانسوی «سه تفنگدار»، عمر سای بازیگر فرانسوی سریال «لوپین»، ابرو سیلان فیلمنامه‌نویس ترکیه نویسنده برنده نخل طلای ۲۰۱۴ برای «خواب زمستانی»، نادین لبکی کارگردان لبنانی فیلم «کفرناحوم» که سال ۲۰۱۸ برنده جایزه هیئت داوران جشنواره کن شد، از جمله اعضای این دوره جشنواره کن هستند.

خوان آنتونیو بایونا کارگردان اسپانیایی که جدیدترین فیلمش «جامعه برف» نامزد اسکار بهترین فیلم بین‌المللی شد، پیرفرانچسکو فاوینو بازیگر ایتالیایی فیلم «ماریا» و کورئیدا هیروکازو کارگردان ژاپنی برنده نخل طلای ۲۰۱۸ برای «دزدان فروشگاه» دیگر اعضای گروه داوران پر و پیمان این دوره را تشکیل داده‌اند.

فیلم‌هایی که این دوره در بخش رقابتی حضور دارند عبارتند از: «همه ما به عنوان نور تصور می‌کنیم» پایال کاپادیا، «آنورا» شان بیکر، «کارآموز» علی عباسی، «پرنده» آندریا آرنولد، «گرفتار جزر و مد» جیا ژانگ-که، «امیلیا پرز» ژاک اودیارد، «دختری با سوزن» مگنوس فون هورن، «گرند تور» میگل گومز، «انواع مهربانی» یورگوس لانتیموس، «قلب‌های تپنده» ژیل للوش، «لیمونوف: تصنیف» کریل سربرنیکوف، «مارچلو میو» کریستوف اونوره، «مگالوپولیس» فرانسیس فورد کاپولا، «متل دستینو» کریم عینوز، «اوه، کانادا» پل شریدر، «پارتنوپ» پائولو سورنتینو، «کفن ها» دیوید کراننبرگ، «ماده» کورالی فارگیت، «الماس وحشی» آگاته رایدینگر، «گرانبهاترین محموله ها» میشل آزاناویسیوس، «دانه انجیر مقدس» محمد رسول‌اف و «سه مایل تا پایاین دنیا» ساخته امانوئل پاریو.

برنده نخل طلا در مراسم اختتامیه جشنواره در ۲۵ ماه می (۵ خرداد) معرفی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند