Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فخری روز شنبه در گفت و گو با با خبرنگار ایرنا  با بیان اینکه پارسال  با اقدام های بسیار خوبی که در شهرستان انجام شد ۳۷ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشتند، ابراز امیدواری کرد، با برگزاری نشست ها و پیگیری ها میزان اشتغال کنونی حفظ شده  و با توسعه بنگاه های تولیدی موجود و ایجاد بنگاه های جدید شاهد رونق تولید و اشتغال باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از برگزاری مرتب  نشست کارگروه جهش تولید شهرستان شاهرود هم خبرداد و گفت: مدیری شایسته و تراز جمهوری اسلامی است که با کار جهادی کمک به رفع موانع تولید در کنار اجرای قانون کند و با ارائه راهکارها مشکل کارآفرینان را مرتفع نماید.

معاون استاندار سمنان  تشخیص و تصمیم را مهمترین کار یک مدیر خواند و تصریح کرد:مدیران دستگاه های اجرایی باید براساس علم و آگاهی موضوعات را تشخیص داده و بر همین مبنا تصمیم گیری کنند.

فخری ادامه داد: از ابتدای سال بعد از نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید و دستورالعمل ۳۰ بندی که وزارت کشور ابلاغ کرد موضوع رسیدگی به مشکلات بنگاه های اقتصادی و تولیدی شهرستان در دستور کار قرار گرفت.

فرماندار شاهرود به تشکیل کارگروه جهش تولید در شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای امسال چهارشنبه‌های هر هفته برای بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی، نشست ها و پیگیری مشکلات با هدف رفع موانع تولید توسط کارگروه رفع موانع تولید اختصاص یافت.

به گفته وی بنابراین بوده که بعد ازهرچند بازدید مشکلات احصاء شده و بخشی که در حیطه اختیارات شهرستان است مرتفع شود.

وی افزود: مقرر گردید برای رفع برخی مشکلات نیاز به حضور مدیران کل استانی است ، با حضور آن ها نشست هایی برگزار و مشکلات بنگاه های تولیدی بررسی شود.

معاون استاندار سمنان ابراز داشت: برخی از مشکلات در زمان بازدید هفتگی رفع شد و برخی هم با مراجعه کارآفرینان و تشکیل کارگروه های تخصصی  رسیدگی شده  و رفع می شود.

وی گفت : تمامی مسوولان باید با نگاه حمایتی از سرمایه گذار و کارآفرین در نشست ها موجبات اعتمادسازی تولید کننده را فراهم کرده و آنان را تشویق و ترغیب به ادامه فعالیت و حتی توسعه کنند.

 معاون استاندار سمنان عمده مشکلات این بنگاه های تولیدی را  کمبود نقدینگی عنوان کرد و ابراز داشت: در این خصوص تصمیماتی گرفته شد که  ۲ مورد از مشکلات به استان منعکس خواهد شد و مابقی با اختیارات مدیران شهرستان  تعیین تکلیف گردید.

فرماندار شاهرود از ایجاد شعبه رسیدگی به مسایل و مشکلات بنگاه های صنعتی و تولیدی در دادگستری این شهرستان خبر داد و هدف از این کار را کوتاه کردن زمان رسیدگی به پرونده های این بنگاه ها خواند.

وی گفت: در آخرین نشست برگزار شده ،  مشکلات کارخانه سیمان، شرکت فولاد، شرکت قطعه بندی مرغ، شرکت تصفیه روغن قلعه نو و خرقان، شرکت تولید آجر، شرکت پالایشگاه نفت و گاز پیروزی، شرکت قند و یک واحد گاوداری و ۲ واحد تولیدی دیگرمورد بررسی قرار گرفت.

قرار است امسال در شهرستان شاهرود ۲هزارو ۲۰۰ شغل  از سوی دستگاه های اجرایی ایجاد شود.

به گفته فرماندار شاهرود ،امسال ۹۵ بنگاه اقتصادی دارای مشکل شناسایی شده‌اند.

پارسال  ۱۶ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی با معرفی ۶ دستگاه اجرایی شهرستان شاهرود به بانک های عامل پرداخت شد.

در شهرستان شاهرود حدود ۳۳۰ واحد صنعتی و تولیدی فعالیت می کنند که بیش از ۱۰۰ واحد در شهرک صنعتی این شهر مستقر است.

۹۰ درصد از صنایع استان سمنان از نوع صنایع کوچک، ۶ درصد صنایع متوسط و بقیه صنایع بزرگ است، ۱۸ مجموعه شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان سمنان تحت پوشش شرکت شهرک‌های صنعتی است.

کل اراضی در اختیار شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ۶ هزار و ۸۸۴ هکتار است.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شاهرود جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شاهرود جهش تولید سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شاهرود جهش تولید فرماندار شاهرود شهرستان شاهرود جهش تولید بنگاه ها نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۴۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است

فرماندار اصفهان گفت: اصفهان کلکسیونی از مشکلات استان و شهرستان را دارد که حل آن نیازمند اهتمام و توجه ویژه‌ای است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدعلی احمدی در شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان اظهار داشت: سفرهای شهرستانی و دیدار چهره به چهره با مردم، روحیه مردمی استاندار را تجلی کرده و موجب امیدآفرینی بین مردم منطقه می‌شود و اقدامات انجام شده جای تقدیر و تشکر دارد.

فرماندار در ادامه با اشاره به گستردگی مشکلات اصفهان، خاطرنشان کرد:این سومین سفر منطقه‌‌ای استاندار به شهرستان اصفهان بود و قرار است که استاندار در روزها و هفته‌های آینده از سایر مناطق مرکزی و نقاط حاشیه‌ای اصفهان بازدید به عمل آورند و بر همین اساس مشکلات و مسائل این مناطق احصا و ظرفیت‌ها شناسایی شده و امیدواریم این جلسات ادامه داشته باشد.

وی در ادامه به مشکلات و ظرفیت‌های اصفهان اشاره کرده و گفت: اصفهان ظرفیت‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی زیادی دارد که در موقعیت‌ها و عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کند اما چالش‌ها و مشکلات زیادی داریم که برخی از آنها مختص اصفهان هستند و بسیاری از شهرستان‌های استان مشکلات مربوط آلودگی هوا، فرونشست، ترافیک و مسائل مربوط به جمعیت شهری را ندارند اما در اصفهان این مشکلات بسیار پررنگ بوده و رفع آن نیازمند اهتمام جدی است.

احمدی با تاکید بر اینکه مشکلات اصفهان کلکسیونی مشکلات استان و خود شهرستان است، گفت: حل این مشکلات نیاز مند توجه ویژه‌ای است؛ همان طور که در سطح کشور استان اصفهان را به عنوان استان برخودار می‌شناسند متاسفانه در سطح استان تصور می‌شود که شهرستان اصفهان یک شهرستان برخوردار است درحالی آمارهای ما خلاف این مهم را نشان می‌دهند و انتظار داریم که این موضوع به شکلی حل شود.

تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی

وی افزود: علاوه بر این برخی از ادارات کل به دلیل حجم و گستردگی کار، نسبت به مسائل شهرستان غفلت می‌کنند و این غفلت‌ها بیشتر از سمت دستگاه‌هایی رخ می‌دهد که اصلا در شهرستان نمایندگی ندارند و بهبود ساختار‌های ناکافی در سطح شهرستان مستلزم تدابیر ویژه است.

فرماندار یادآور شد: در بخش مرکزی شهرستان، 82 روستا زیرمجموعه یک بخشداری هستند درحالی که متوسط روستای یک بخشداری در سطح استان و سایر نقاط کشور، حدود 20 روستاست و باید بدانیم که جمعیت برخی از روستاهای ما معادل جمعیت سایر شهرهای استان است و بهبود ساختار‌های اداری و نیروی انسانی در شهرستان، نیازمند پیگیری‌های مجدانه است.

وی ادامه داد: اعتبارات و بودجه‌‌ای که به شهرستان تعلق می‌گیرد، با توجه به میزان مشکلات و جمعیت کافی نیست و در این زمینه نیز نیازمند پیگیری‌های ویژه هستیم.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری