Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه سی ان ان روز شنبه به نقل از دو مقام دولتینوشت: دولت ترامپ در حال نهایی کردن تصمیم خروج بیش از چهار هزار نیرو از افغانستان تا پاییز سال جاری است.

در صورت تحقق این تصمیم، شمار نیروهای آمریکا در افغانستان از هشت هزار و ۶۰۰ نفر به چهار هزار و ۵۰۰ نفر می رسد و این کمترین میزان حضور نظامیان آمریکایی در این کشور از سال ۲۰۰۱ تاکنون به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش،ترامپ در حالی به دنبال کاهش بی سابقه نیروهای آمریکا در افغانستان است که طالبان به رغم امضای توافق صلح با واشنگتن همچنان به حملات و خشونت های خود علیه نیروهای دولتی افغانستان ادامه می دهد و کاخ سفید نیز به نظر میرسد که دیگر خواهان انتقاد از طالبان به دلیل افزایش خشونت ها نیست.

اگرچه تصمیم خروج نیروهای آمریکا از افغانستان هنوز نهایی نشده اما مارک اسپر وزیر دفاع ایالات متحده هفته گذشته در مورد این طرح با متحدان ناتو گفت و گو کرد و حتی این موضوع روز جمعه در جلسات اسپر با مقام های این پیمان در بروکسل مورد بررسی قرار گرفت.

"ینس استولتنبرگ" دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پیشتر در دیدار  با رییس پنتاگون گفت: ما در گفت و گوهای خود به موضوع افغانستان می پردازیم و ناتو همچنان به منظور پشتیبانی از روند صلح حضور خواهد داشت.

استولتبرگ افزود: این کار (ادامه حضور) با هماهنگی نزدیک با متفقین و شرکا انجام خواهد شد.

ژنرال کنت فرانک مکنزی ف نیز ۳۱ خرداد گذشته از کاهش نیروهای این کشور در افغانستان از حدود ۱۲ هزار نفر به هشت هزار و ۶۰۰ تن خبر داد.

مکنزی تاکید دارد که کاهش نیروهای نظامی براساس توافق نامه آمریکا با طالبان عملی شده‌ است.

فرمانده ستاد نیروهای آمریکایی در غرب آسیا (سنتکام) افزود: چیزی که می گویم این است که ما سهم خود را در توافق‌نامه عملی کرده‌ایم، توافق کرده بودیم که تا ۱۳۵ روز (شمار نیروها) را تا ۸ هزار و ۶۰۰ نفر برسانیم.

براساس توافقنامه آمریکا با طالبان که در زمستان سال گذشته در دوحه پایتخت قطر به امضا رسید، دولت ترامپ توافق کرد که در مدت ۱۴ ماه تمام نیروهایش را از افغانستان خارج می‌کند.

در مقابل طالبان نیز متعهد شد که به گروه‌های تروریستی دیگر از جمله داعش و القاعده اجازه استفاده از خاک افغانستان برای انجام عملیات علیه آمریکا و متحدانش را نداده و حاضر به گفت و گو با دولت کابل شود.

برچسب‌ها شبکه سی ان ان پنتاگون افغانستان دولت ترامپ سازمان پيمان آتلانتيك شمالی مارک اسپر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه سی ان ان پنتاگون افغانستان دولت ترامپ سازمان پيمان آتلانتيك شمالی مارک اسپر شبکه سی ان ان پنتاگون افغانستان دولت ترامپ سازمان پيمان آتلانتيك شمالی مارک اسپر نیروهای آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش پلیس آمریکا برای سرکوب و بازداشت دانشجویان دانشگاه لس‌ آنجلس

 رسانه های تصویری آمریکایی همچون «سی‌ان‌ان» و «ان‌ بی‎ سی نیوز» بطور زنده یورش نیروهای پلیس به محوطه دانشگاه لس‌آنجلس ایالت کالیفرنیا را به تصویر کشیدند، این درحالی بود که نیروهای پلیس از اوایل شب گذشته برای سرکوب با تمام قوا خود را آماده کرده بودند.

به گزارش ایرنا، سی‌ان‌ان گزارش داد که نیروهای پلیس اوایل بامداد امروز پنجشنبه به وقت محلی پس از مهلت دادن به دانشجویان هوادار فلسطین، وارد عمل شده و درحال برداشتن موانع ایجاد شده توسط دانشجویان هستند.

این رسانه تصویری آمریکایی افزود: دانشجویان مدت یک هفته در صحن این دانشگاه دست به اعتراض زده و پلیس با دادن هشدار درباره ترک محل، اعلام کردند در صورت ورود اقدام به بازداشت دانشجویان خواهند کرد.

سی ان ان در ادامه گزارش داد: هم اکنون دانشجویان با نیروهای پلیس که با برداشتن موانع قصد ورود و متفرق و بازداشتن کردن آنان را دارند، به مقابله پرداخته اند.

شبکه خبری «سی ان بی سی نیوز» نیز با پوشش این خبر گزارش داد: دانشجویان حامی فلسطین به مقابله با نیروهای پلیس پرداختند و تلاش دارند تا خطوط خود را حفظ کنند، دانشجویان می گویند تا زمانی که خواسته آنان مبنی براینکه دانشگاه اقدام به محروم ساختن اسرائیل نکند، این مکان را ترک نخواهند کرد.

 در ادامه اعتراضات دانشجویی به اقدامات غیربشری رژیم صهیونیستی در غزه که در دانشگاه‌های آمریکا فراگیر شده و کاخ سفید را تحت فشار قرار داده، از شب گذشته (چهارشنبه) پلیس لس‌آنجلس با به کار گرفتن تمامی قوا، به دانشجویان حامی فلسطین هشدار ترک محل تحصن داده است.

برای پاکسازی تحصن صورت گرفته در این دانشگاه از چندین رسته نیروی پلیس استفاده می شود که شامل اداره پلیس لس آنجلس، پلیس بزرگراه های کالیفرنیا و اداره کلانتری لس آنجلس در صورت برهم خوردن وضعیت در شهر می باشند.

سرکوب های دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین در دانشگاه های آمریکا همچنان ادامه داشته و تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در کمتر از ۱۵ روز از آغاز اعتراض های توسط نیروهای امنیتی و پلیس آمریکا بازداشت شده اند.

تنها در روز سه شنبه گذشته بیش از ۴۰۰ معترض دستگیر شدند که از این تعداد، حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و دانشکده سیتی کالج نیویورک را در بر می گیرند.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یورش پلیس آمریکا برای سرکوب و بازداشت دانشجویان دانشگاه لس‌ آنجلس
  • بازخوانی یک جنایت
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!