Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@05:15:47 GMT

قصه پرتکرار انتخاب شهردار در انزلی

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۷۷۰۹

قصه پرتکرار انتخاب شهردار در انزلی

عرشه شهرداری شهر بندری انزلی مدتی است بی ناخدا مانده و مشخص نیست دستان چه کسی سکان شهرداری انزلی را لمس خواهد کرد...

به گزارش خبرگزاری شبستان از انزلی، عرشه شهرداری شهر بندری انزلی مدتی است بی ناخدا مانده و شهری که روزگاری نچندان دور دروازه اروپا لقب داشت و زادگاه بسیاری از اولین ها، این روزها با قصه پرتکرار انتخاب شهردار روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متاسفانه در انزلی انتخاب شهردار همواره تحت تاثیر جناح ها و طیف های سیاسی پیروز در انتخابات مجلس با فراز و فرودهای بسیاری همراه بوده و در این بین بیشترین آسیب را شهروندان دیده اند.


تاریخچه انتخاب شهردار توسط شورا به دوره دوم اصلاحات در سال 77 باز می گردد، 9 اردیبهشت سال 78 بود که شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت خود را همزمان با پیام امام خمینی(ره) درخصوص شوراها و با صدور پیام ویژه‌ای از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آغاز کردند و در سال 1375 قانونی به تصویب رسید که بر اساس آن، انتخاب شهردار به شوراهای اسلامی شهرها سپرده شده و آنها را مقید کرد تا این امر مهم را به دور از مسائل سیاسی انجام دهند.


غلامعلی امین طهماسبی ملقب به امین الرعایا اولین شهردار انزلی بود که در سال 1284 بر کرسی شهرداری این شهر تکیه زد و پس از آن 61 نفر دیگر در این شهر شهردار شده اند و از زمانی که این امر خطیر بر دوش شورای اسلامی شهرها نهاده شد جنجال بر سر اینکه چه کسی شهردار شود را افزایش داد.


از برکناری سیدبدرالدین بدری در سال 89 و بازگشت مجدد وی با رای دیوان عدالت اداری گرفته تا حسن پورقربان آخرین شهردار انزلی که با استعفا از سمت خود بسیاری از پرسشهای کنشگران اجتماعی را بی پاسخ رها کرد و رفت.


آیین نامه می گوید، کسانی را می‌توان به سمت شهردار انتخاب کرد که دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران، حداقل ۳۰ سال سن تمام، انجام خدمت وظیفه عمومی(دوره ضرورت) یا داشتن معافیت دائم در زمان صلح برای مردان، اعلام اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی ایران وقانون اساسی، نداشتن محکومیت کیفری موثر، عدم اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان و دخانیات، حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط و سابقه اجرائی، بومی بودن فرد متقاضی طبق تعریف قانون، ارائه طرح و برنامه مدون با قابلیت اجرا در زمان، داشتن سلامت جسمی و روانی در حدی که مانع انجام وظیفه خطیر شهردای نشود، داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط و دارای سوابق اجرایی سه سال سابقه مدیریت پایه و یا پنج سال سابقه کارشناسی در شهرداری برای شهرداری‌های شهرهای تا ۱۰ هزار نفر جمعیت، پنج سال سابقه مدیریت پایه برای شهرداری‌های شهرهای با جمعیت ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار نفر، پنج سال سابقه مدیریت میانی برای شهرداری‌های شهرهای با جمعیت ۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار نفر، هفت سال سابقه مدیریت میانی برای شهرداری های شهرهای با جمعیت ۲۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار نفر، ۹ سال سابقه مدیریت میانی برای شهرداری های شهرهای با جمعیت ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر جمعیت و ۹ سال سابقه مدیریت ارشد برای شهرداری های شهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر جمعیت براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن، باشند.


بند دیگری از این قانون می گوید محل سکونت و اقامت شهردار باید از تاریخ اشتغال به کار تا زمانی که در این سمت انجام وظیفه می‌کند در داخل محدوده آن شهر باشد، موضوعی مهم که همواره اعضای شوراهای دوره های مختلف به آن بی توجه بوده اند.


حسن پورقربان که پس از موسی فکور در ۲۹ شهریور ماه ۱۳۹۶ پس از کش و قوس های فراوان به عنوان شهردار انزلی انتخاب شد فردی غیر بومی بود و این غیر بومی بودن نمره ای منفی در کارنامه او که فوق لیسانس عمران (سازه) از دانشگاه گیلان و عضو پایه یکم نظام مهندسی ساختمان گیلان، شهردار لنگرود، شهردار املش، شهردار رودسر، رئیس اداره راه و شهرسازی لنگرود، معاون شهرداری لاهیجان و رضوانشهر را داشت ، به جا گذاشت.


انتخاب پورقربان به منزله عدم توجه اعضای شورا به بند بومی بودن فرد متقاضی محسوب شد، البته نباید پورقربان را تنها شهردار غیر بومی انزلی نامید پیش از وی نیز موسی فکور، رضا پورشعبان، سید تقی موسویان، رضا کحالی و ... بومی نبودند.


اعضای شورای شهر انزلی در فراخوانی که هفدهم اردیبهشت ماه امسال به منظور انتخاب شهردار اعلام کردند در کنار پنج سال سابقه اجرایی، سعی کردند شرط بومی بودن را بیشتر مد نظر قرار دهند. اما آیا به رغم بومی بودن فرد می توان او را به‌عنوان شهردار شهری برگزید که از شهرهای مهم استان گیلان و دارای منطقه آزاد تجاری و صنعتی بوده و سه اداره کل گمرک، بندر و شیلات در آن قرار دارد و از مقاصد گردشگری کشور بشمار می‌رود؟  قطعا شهردار شهر انزلی باید دانش کافی برای اداره این شهر را داشته باشد.

 
مردم از شهردار آینده انزلی انتظار آشنایی با مشکلات شهر، تعامل با ادارات شهرستان، ارتباط صحیح با شهروندان، ایجاد زیرساخت مناسب شهری، جلوگیری از تخلفات شهرداری، زیباسازی منظر و مبلمان شهری، توسعه فضای سبز، بسترسازی برای جذب گردشگر، ایجاد درآمد پایدار، مدیریت پسماند و جمع آوری به موقع زباله و رفت و روب شهری، جلوگیری از تراکم فروشی، اهمیت به توسعه شهر با توجه به محدوده میراث فرهنگی و بازسازی و ترمیم بناهای تاریخی، ساماندهی میدان اصلی شهر انزلی و ... دارند، مشکلاتی که در برنامه های ارائه شده توسط برخی از نامزدهای کرسی شهرداری انزلی به چشم می خورد و برخی دیگر نیز از آن غافل ماندند.


چه نیکوست 9 نامزد پست شهرداری انزلی که برنامه های خود را در صحن علنی شورای اسلامی شهر بندرانزلی ارائه کردند، بدانند که شهرداران پیشین نیز با شعارهایی نظیر آنان به میدان آمدند و شهر را با مشکلات بسیار ترک کردند.

 

به دست گرفتن شهرداری بدهکاری که برای تامین حقوق پرسنل خود با مشکل مواجه است به فردی با کفایت، با دانش و کاردان نیاز دارد و از آنجایی که شهرداری نهادی عمومی، غیردولتی، محلی و خودکفاست و مانند دیگر نهادهای دولتی از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند به همین رو باید درآمدی محلی برای اداره خود داشته باشد، موضوعی که شهرداران در گذشته به آن بی توجه بوده اند و نکته قابل تامل اینجاست که برخی از کاندیداهای جدید شهرداری نیز به آن وقعی ننهادند.


روزهای پیش رو روزهای مهمی برای اعضای شورای شهر انزلی است و وظیفه ای خطیر که بر شانه های آنان سنگینی می کند چرا که رسانه های گروهی، فضای مجازی و مشاوره کنشگران اجتماعی، مردم انزلی را از برنامه های شهردار آینده باخبر ساخته اند و اعضای شورا راهی جز انتخاب صحیح ندارند.


گزارش: فرونت بهبودی پارگام

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرداری انزلی تعهد و تخصص سال سابقه مدیریت انتخاب شهردار پنج سال سابقه اسلامی شهر شهر انزلی بومی بودن هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۷۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح سوال از شهردار برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد اما بعید می‌دانم به استیضاح منجر شود.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، در خصوص طرح سوال و استیضاح شهردار اظهار کرد: بعید می‌دانم طرح سوال از شهردار به استیضاح منجر شود. طرح سوال برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد اما از نظر آیین‌نامه‌ای و قوانین بالادستی طرح سوال وجاهت قانونی ندارد و باید دوباره طرح کنند؛ زیرا قبل از سال طرح سوال داشتند و انصراف دادند.

وی بیان کرد: ما در خصوص بازنشستگی شهردار نه مطلع هستیم و نه چیزی به ما ابلاغ شده است. اگر شهردار بازنشسته باشند نمی‌توانند باقی بمانند. قانون‌گذار اجازه داده که شهردار به خدمت خود ادامه دهند.

حاجی‌بگلو در پاسخ به این سوال که چرا حساب‌های شهرداری بسته شد، عنوان کرد: این اتفاق در ادوار گذشته رخ داده و در دوره ما قبل از سال نیز بوده است. این مشکل براساس حساب و کتاب مالی شهرداری با بانک مورد نظر بوده است. شهرداری ۳ هزار میلیارد تومان بدهکار بود و خوشبختانه توانستیم مشکل را حل کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر تهدید اصحاب رسانه در نطق خود خاطرنشان کرد: نگاه من به رسانه ویژه است، اصحاب رسانه را از خود می‌دانم و با رسانه بسیار صمیمی هستم. اینکه می‌گویید من رسانه‌ها را تهدید کردم درست نیست، زیرا اصحاب رسانه قابل تهدید نیستند، رسانه اصیل قابل تهدید نیست و من نیز در چه جایگاهی هستم که بخواهم تهدید کنم.

وی افزود: ما در روز خبرنگار بیان کردیم که اصحاب رسانه یار شانزدهم شورا باشند. ما هیچ وقت به جایگاه رسانه اهانت نکردیم. فردی بوده که رسانه‌ای نیست، فضای مجازی دارد که هرچه می‌خواهد بیان می‌کند. من نمی‌توانم به فیک‌نیوزها اجازه دهم به رسانه توهین کنند و تهمت بزنند.

حاجی‌بگلو در خصوص روزنامه شهرآرا گفت: زمانی گفتم اگر روزنامه شهرآرا را امروز تعطیل کنید، بهتر از فردا است. بعد از آن با مدیران شهرآرا صحبت کردم و موضوعات را حل کردیم. امروز شهرآرا به عنوان رسانه‌ای قوی عمل می‌کند.

طرح رایگان کردن اتوبوس توسط کمیته انطباق رد شد

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر رایگان کردن اتوبوس، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ در حاشیه شهر، ۱۰ خط اتوبوسرانی را ۹۰ درصد با پرداخت ۱۰۰ تومان رایگان کردیم که در حال حاضر نیز انجام می‌شود. در سال ۱۴۰۲ طرح رایگان کردن اتوبوس را در شورا مصوب کردیم اما کمیته انطباق رد کرد، هرچند نظر شخصی من این بود که ‌کمیته انطباق اشتباه نظر می‌دهد.

وی در خصوص تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ تصویب شد و من مخالف صد در صد تفریغ بر اساس عملکرد و گزارش حسابرسی و معاونت نظارت شورا بودم، الان نیز مخالف هستم. تخلف در تفریغ بودجه وجود داشته و نیاز به بررسی بیشتر دارد. آنچه در صحن تصویب شد، برای من قابل احترام است و تمکین می‌کنم.

حاجی‌بگلو ادامه داد: در زمینه پرداخت نامعلوم به ۱۰۰ نفر اعلام کردیم که لیست این افراد را مشخص کنند اما فرمودند لیست را نداریم. من عرض کردم شما تفریغ بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی را در ۳ ثانیه تصویب می‌کنید اما به شهرداری ۳ ماه فرصت می‌دهید تا لیست را اعلام کند. قطعا این کار ایراد دارد اما هرچه قانون تصمیم بگیرد، برای ما مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به مصوبه‌ای در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: ما در سال ۱۴۰۰ مصوبه‌ای مبنی بر کمک به شهرستان زابل طی ۵ سال داشتیم که سالی ۱۰۰ میلیارد پرداخت کنند و من مخالف بودم؛ زیرا مشکلات حاشیه شهر ما بیشتر است. در شهر مشهد مشکلات فراوان است اما اگر صدا و فریاد ما بلند نباشد و مطالبه‌گری نکنیم، هدفمان محقق نمی‌شود، این مدل من است.

وی در خصوص افزایش هزینه الیت بیان کرد: ما الیت را در سال گذشته کاهش دادیم. بر اساس قانون مجاز بودیم تا نرخ تورم افزایش دهیم اما ۲۵ درصد افزایش پیدا کرد و ۴۵ درصد افزایش نداشت.

در سال ۱۴۰۱ شهرداری ۲۶ هزار و در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰۰ پروانه ساختمانی صادر کرد

حاجی‌بگلو در پاسخ به سوالی مبنی بر کاهش درآمدهای شهرداری خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ شهرداری ۲۶ هزار پروانه ساختمانی صادر کرد اما در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰۰ پروانه ساختمانی صادر شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ما سرمایه‌گذار را فراری نمی‌دهیم، بلکه برخی قوانین به گونه‌ای بوده که دست‌وپاگیر شده است، عنوان کرد: هر کس برای حل مشکل سرمایه‌گذاری ورود پیدا کند، نگران است که شاید در آینده تبعات داشته باشد، بنابراین از بار مسئولیت شانه خالی می‌کند و این نگرانی برای مدیران شهری وجود دارد.

وی افزود: ما نتوانستیم برای سرمایه‌گذاری در مشهد کاری انجام دهیم، البته همه مسائل به شهرداری برنمی‌گردد، بلکه یک مجموعه استانی است. در گذشته بسیاری از مجموعه‌های مالی در استان بود که آن‌ها را منحل کردند، بنابراین بسیاری از منابع مالی از استان خارج شد.

قطار مشهد-گلبهار تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهد رسید

حاجی‌بگلو در خصوص آخرین وضعیت قطار مشهد-گلبهار گفت: وزارت راه و مجموعه استانی پیگیر این موضوع هستند و قول دادند تامین اعتبار کنند که تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد. امیدواریم وزارت راه به تعهد خود عمل کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: تا هفته دولت فاز یک خط سه قطار شهری برای بهره‌برداری آماده می‌شود. تا پایان سال ۱۴۰۴ حفاری‌های تونل قطار شهری در مشهد به اتمام خواهد رسید و تنها به دنبال تجهیز و تامین ناوگان خواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت هاشم دائمی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: در خصوص ایشان نه چیزی به ما ابلاغ شده و نه موضوعیت دارد. ما نباید در خصوص مسئله‌ای که ابلاغ نشده اظهار نظر کنیم. باید اجازه دهیم خود قانون‌گذار در زمانی که نیاز است، تصمیم بگیرد.

حاجی‌بگلو در خصوص تعیین حریم شهر مشهد و طرقبه-شاندیز تصریح کرد: هنوز در این زمینه اختلاف داریم. آخرین موضوعی که پیگیری شده در معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری قرار دارد که قول دادند مرز را تعیین کنند و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه نگاه دوره ششم این بوده که شیب خدمت را به مناطق کم‌برخوردار ببرد، عنوان کرد: هر مدلی فکر کنید در این مناطق هزینه می‌کنیم و دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم. هنوز جای کار وجود دارد اما دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز باید با شهرداری همراهی کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت مشهد در بودجه ۱۴۰۳، بیان کرد: متاسفانه وضعیت خوب نیست و تمام درخواست‌های ما بی‌نتیجه مانده است. تا سال ۱۴۰۴ از طریق منابع خود ۴۰۰ اتوبوس را وارد خواهیم کرد.

حاجی‌بگلو در پاسخ به سوالی در زمینه تاثیر اختلافات درون شورا بر دیدگاه مردم به جریان اصولگرا گفت: اگر مجلس را پیگیری کنید، حواشی آن به مراتب زیاد است. اگر حواشی در شوراها ۱۰ باشد، در مجلس ۱۰۰ است اما به قدری که به شوراها و حواشی آن اهمیت می‌دهند، به مجلس اهمیت داده نمی‌شود، در حالی که اختلاف نظر در مجلس بالاتر است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: اختلاف نظر قابل احترام و امری طبیعی است. بعد از اینکه دستور کاری تصویب می‌شود به آن احترام می‌گذاریم. دوره ششم با وجود کمبود منابع، خدماتی در سطح شهر ارائه می‌دهد که به مراتب بیشتر است. ۳ ماه است اقدامی را شروع کردیم که خبرهای مثبت از شورا و شهرداری خارج شود.

وی در خصوص رسیدگی به فساد تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی خودشان فساد را بررسی می‌کنند. نیاز به مطالبه‌گری رسانه نیز هست، اگر دو هفته مطالبه‌گری کنید همه اطلاعات روی سایت بارگذاری می‌شود. صورت‌های مالی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را درخواست کنید، بسیاری از موضوعات مشخص می‌شود.

حاجی‌بگلو افزود: جلسه ۲۸ اسفند غیر علنی شد که قانون می‌گوید روز بعد از جلسه غیر علنی باید تمام گزارشات و مصوبات اطلاع‌رسانی و بارگذاری شود. ما هم نامه زدیم که این کار انجام شود. اگر مطالبه‌گری رسانه‌ها ادامه پیدا کند، جواب می‌دهد، ما نیز همراه خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به آخرین وضعیت حق و حقوق پیمانکاران بیان کرد: شهرداری مشهد حدود ۴۰۰۰ پیمانکار دارد که آن‌ها را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم. از مدل پیمانکاری شهرداری مطلع هستید و می‌دانید در گذشته نیز برای پرداخت مشکلاتی وجود داشته است. تلاش داریم تا نیمه شهریور تمام مطالبات پرداخت شود.

مصاحبه معاون فرهنگی شهرداری مبنی بر عدم وجود کارتن‌خواب در شهر درست نیست

وی در پاسخ به این صحبت معاونت فرهنگی و اجتماعی که گفته بودند در شهر کارتن‌خواب نداریم، گفت: منابع مالی برای جمع‌آوری کارتن‌خواب‌ها پیش‌بینی شده است و مصاحبه معاون فرهنگی شهرداری مبنی بر عدم وجود کارتن‌خواب در شهر درست نیست.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: در سال جاری اگر طرح تفصیلی به همین شکل باشد قطعا دچار کمبود بودجه می‌شویم. یکی از مشکلات اساسی اصلاح قانون درآمدهای پایدار است و در حال حاضر صدور پروانه‌های ساختمانی در اختیار شهرداری نیست.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص پروژه‌های زودبازه، عنوان کرد: از روز اول خدمت‌گذاری اولین مصوبه، طرح‌های زودبازده بود تا به این وسیله مردم در جذب اعتبارات برای محله و منطقه خود نقش داشته باشند. در بودجه ۱۴۰۴ نیز بودجه‌ای برای این طرح‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی در خصوص شفاف‌سازی مالی‌های شهرداری، خاطرنشان کرد: صورت‌های مالی باید بارگذاری شود، زیرا حق مردم است و باید مطلع شوند.

حاجی‌بگلو در خصوص نحوی واگذاری ساختمان شمس، گفت: بنده مخالف واگذاری ساختمان شمس بودم اما مصوبه شورا است و باید به آن احترام بگذاریم. در کمیته انطباق نیز قرار است یک تجدید نظری در خصوص این ساختمان داشته باشند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: در هفته گذشته مجموعه مدیریت شهری برنامه خوبی برگزار کرد و افراد برتر در حوزه خلاقیت و نوآوری را انتخاب کرد تا اگر نیازمند کار ملی در مشهد باشند، منابع مالی و مصوبه‌ای را اختصاص دهیم.

وی تصریح کرد: موافق جذب نیرو هستیم اما با شروع دوره ششم اجازه ورود نیروهای برجسته شهری داده نشد و به دنبال این هستیم قوانین جذب را همچون تهران مستثنی کنیم.

حاجی‌بگلو در خصوص عملکرد شهردار مشهد، عنوان کرد: عملکرد آقای قلندر نسبت به مدیران گذشته بهتر بوده اما شاید شهرداری قوی‌تر از ایشان وجود داشته باشد، اما نسبت به شهردار قبلی عملکرد بهتری دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران