Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی جمعیت رهپویان انقلاب با یادآوری زمان باقی مانده تا پایان دولت یازدهم، گفت: مطالبه جدی ما از دستگاه قضا این است که پرونده‌ای در این دولت باقی نگذارد. اگر کسی فسادی مرتکب شده است، حق مردم را از حلقوم او بیرون بکشند.

حجّت‌الاسلام سیّد محمّدصادق کاظمی، دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به برگزاری دادگاه اکبر طبری از مدیران سابق دستگاه قضا، گفت: اولاً از قوّه قضائیه و همه مسئولان فعلی و قبلی دخیل در مبارزه با فساد جای تشکر جدّی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبارزه با فساد، قبلاً هم وجود داشته، امّا اکنون جان تازه‌ای گرفته است

وی با بیان اینکه مبارزه با فساد در دوران گذشته نیز وجود داشته، امّا اکنون جان تازه‌ای گرفته، خاطرنشان کرد: در دوران آیت‌الله آملی لاریجانی و هاشمی شاهرودی هم عزم‌های جدّی برای مبارزه با فساد وجود داشت.

کاظمی یادآور شد: رهبر معظّم انقلاب در یکی از دیدارهای خود با اشاره به خدمات آیت‌الله آملی لاریجانی، فرمودند که باید از این خدمات قدردانی کرد، چرا که شکر نعمت، نعمت را افزایش می‌دهد. 

وی افزود: در هر صورت، عزم مبارزه با فساد، همواره در جمهوری اسلامی وجود داشته است، منتها گاهی با قوّت بیشتری داشته و جدّی‌تر دنبال شده است.

مبارزه با فساد، مستمر نباشد نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد

سخنگوی جمعیت رهپویان با تأکید بر لزوم استمرار مبارزه با فساد، گفت: ما پرونده‌‌های بزرگ‌تر از پرونده طبری را هم داشته‌ایم. اگر قرار بود با این برخوردهای مقطعی و موردی، مشکل فساد حل شود، امروز نباید پرونده امثال طبری را می‌دیدیم.

کاظمی ادامه داد: قوه قضائیه دقّت کند در اعلام اخبار خود، اعم از اخبار دادگاه‌ها و... طوری فضای رسانه‌ای و سیاسی در کشور شکل نگیرد که چه برای قوه قضائیه و چه برای نظام حاشیه ایجاد شود و کار اصلی مبارزه با فساد را به حاشیه ببرد.

اگر در اطلاع‌رسانی پرونده‌های فساد، عجله کنیم و ذوق‌زده بشویم و زودتر از موعد، افکار عمومی را مطلع کنیم، دچار حواشی می‌شویم و از اصل موضوع مبارزه با فساد، باز می‌مانیم. 

وی با بیان اینکه مبارزه با فساد بسیار سخت و پیچیده است، گفت: اگر در اطلاع‌رسانی پرونده‌های فساد، عجله کنیم و ذوق‌زده بشویم و زودتر از موعد، افکار عمومی را مطلع کنیم، دچار حواشی می‌شویم و از اصل موضوع مبارزه با فساد، باز می‌مانیم.

فعال سیاسی اصول‌گرا با یادآوری تذکر چندسال پیش رهبر انقلاب، مبنی بر اینکه  اعترافات افراد علیه دیگران در دادگاه، حجیت شرعی ندارد، گفت: برخی از متهمان چون خودشان متهم هستند و در چاه فساد فرو رفته‌اند، می‌خواهند مسئولان پاک‌دست  را هم به‌دنبال خودشان بکشانند.

کاظمی ادامه داد: در ماجرای طبری و کشته شدن یا خودکشی قاضی منصوری، دیدیم که متأسفانه برخی از افراد شناخته‌شده، سعی کردند دستگاه‌های پاک کشور را آلوده نشان دهند و ادعا کردند که آن‌ها هم باید بیایند پاسخگو باشند.

قوه قضائیه برنامه جامع رسانه‌ای برای فسادها داشته باشد

سخنگوی جمعیت رهپویان با بیان اینکه قوه قضائیه باید برنامه جامع رسانه‌ای برای علنی کردن دادگاه متهمین فساد داشته باشد، گفت: این موضوع از سوء‌استفاده دشمن و ایجاد حاشیه جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود که تضییع حقی صورت نگیرد. حتی برخی متهمین از این حاشیه‌سازی‌ها سوءاستفاده می‌کنند و پنهان می‌شوند.

کاظمی تصریح کرد: قوه قضائیه دقت کند که خودش هم دچار هیجانات رسانه‌ای نشود  و به سمت ریشه‌کن کردن شبکه فساد برود. ما افراد مفسد بزرگی را دادگاه دیده‌ایم، ولی شبکه فساد از بین نرفته است. از بین بردن باند طبری، مُسَکن موقتی برای کشور است.

وی ادامه داد: بالاخره حکم طبری صادر می‌شود و شبکه فسادی که او در قوّه قضائیه ایجاد کرده، از بین می‌رود، امّا شبکه‌های دیگر چه؟ اصلاً گاهی رقبای فاسد این‌گونه افراد خوشحال می‌شوند چون می‌آیند جای این شبکه‌های فساد را می‌گیرند.

کاظمی با بیان اینکه با اعدام سلطان خودرو، مُسَکنی در بازار خودرو ایجاد شد، گفت: با این حال فسادی که در شبکه تولید خوردور وجود دارد و زجری که مفسدین در این زمینه به مردم تحمیل می‌کنند از بین نرفت.

بالاخره حکم طبری صادر می‌شود و شبکه فسادی که او در قوّه قضائیه ایجاد کرده، از بین می‌رود، امّا شبکه‌های دیگر چه؟ اصلاً گاهی رقبای فاسد این‌گونه افراد خوشحال می‌شوند چون می‌آیند جای این شبکه‌های فساد را می‌گیرند.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه نباید از برخورد با یک نفر احساس التیام بکند. چنانچه شبکه فساد خودرو منهدم شود، مشکل صنعت خودرو حل می‌شود. همانطور که رهبر انقلاب تصریح داشته‌اند کشوری که پیشرفته‌ترین موشک‌ها را می‌سازد، چطور از تولید خودروی باکیفیت، ناتوان است؟

 

قوه قضائیه با فساد در ۳ لایه برخورد کند

کاظمی، فساد را دارای لایه‌های متعدد امنیتی، سیاسی و اقتصادی دانست و گفت: هر سه لایه فساد در کشور وجود دارد و قوه قضائیه نباید با برخوردهای موردی دلخوش شود. نگران این هستیم که قوه قضائیه هم خودش در این هیجانات، به مُسَکن‌ها دلخوش شود. البته این بدان معنا نیست که اقدامات فعلی کوچک است. بلکه این اقدامات، مقدمه است.

وی با تأکید بر اینکه قوه قضائیه باید به سمت ریشه‌کن کردن فساد در هر سه لایه اقتصادی سیاسی و امنیتی حرکت کند، گفت: احساس می‌شود گاهی قوه قضائیه هم به این ذوق‌زدگی که در رسانه‌ها ایجاد می‌شود، دچار می‌شود و خود را با برخی مُسکن‌هایی که در برخورد با فساد ایجاد می‌شود، تسلی می‌دهد و دنبال مبارزه ریشه‌ای تر با فساد نمی‌رود. مثال فساد خوردو نمونه‌ای برای این موضوع است. 

کاظمی، برخورد به‌موقع با مفاسد را حائز اهمیت دانست و گفت: چنانچه در حال حاضر مسئولینی وجود دارند که دارای پرونده‌های فساد هستند، هم‌اکنون باید به پرونده آن‌ها رسیدگی شود و پای میز محاکمه کشانده شوند.

وی تصریح کرد: اینکه قوّه قضائیه با مسئولین قبلی برخورد می‌کند، اقدام بسیار خوبی است، امّا باید با مسئولی که در حال حاضر نیز فساد می‌کند، برخورد شود، چرا که بازدارندگی فساد در به‌موقع برخورد کردن با آن است. اینکه بنشینیم و مفسدی کار خودش را انجام بدهد و در حاشیه امن باشد و بعد از دوران مسئولیتش با او برخورد کنیم، اصلاً مناسب نیست.

 اینکه قوّه قضائیه با مسئولین قبلی برخورد می‌کند، اقدام بسیار خوبی است، امّا باید با مسئولی که در حال حاضر نیز فساد می‌کند، برخورد شود، چرا که بازدارندگی فساد در به‌موقع برخورد کردن با آن است. اینکه بنشینیم و مفسدی کار خودش را انجام بدهد و در حاشیه امن باشد و بعد از دوران مسئولیتش با او برخورد کنیم، اصلاً مناسب نیست.

کاظمی ادامه داد: فرض کنید برخی معاونین قوه مجریه در دوره های قبل، مرتکب فساد شده‌اند. باید در حالی که این افراد دارای مسئولیت هستند با فساد آن‌ها برخورد شود و عادلانه هم حکم بدهند. امّا اگر اکنون به فساد احتمالی مسئولین رسیدگی نشود، بازدارندگی برخورد با فساد از بین می‌رود.

سخنگوی جمعیت رهپویان انقلاب با یادآوری زمان باقی مانده تا پایان دولت یازدهم گفت: مطالبه جدی ما از دستگاه قضا این است که پرونده‌ای در این دولت باقی نگذارد. اگر کسی فسادی مرتکب شده است، به فساد او برخورد کنند و حق مردم را از حلقوم او بیرون بکشند. اگر هم فسادی وجود ندارد، او را تبرئه کنند. قوه قضائیه پرونده‌های شبهه‌دار را حتماً رسیدگی کند و آن را به بعد از دوره مسئولیت افراد، موکول نکند، چرا که در این‌صورت مردم به دستگاه قضا اعتماد نمی‌کنند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سخنگوی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی دادگاه طبری قوه قضائیه برخورد با مفاسد فساد خودرو سخنگوی جمعیت رهپویان مبارزه با فساد ه قضائیه قو ه قضائیه دستگاه قضا قوه قضائیه شبکه فساد رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند

امام جمعه رشت گفت: دولت در کنار تلاش برای مهار تورم و تثبیت قیمت اجناس، با کمک دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی، اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی و مقابله کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلی امام خمینی(ره) رشت با اشاره به اهمیت رعایت عدل و انصاف در تعاملات اجتماعی و توجه به مستمندان و نیازمندان اظهار داشت: امیرالمومنین علی(ع)، رعایت عدل و انصاف در میان مردم را بالاتر از بخشش و کمک مالی به‌ مستمندان دانستند زیرا عدل به‌معنای قرار گرفتن هر چیزی سر جای خودش است و یک سیاست و مدیریت عمومی فراگیر محسوب می‌شود و اگر عدل و انصاف در جامعه مورد توجه آحاد مردم و مسئولان باشد بستر جامعه سالم خواهد ماند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) درباره فضیلت نماز جمعه گفت: پیامبر(ص) فرمودند خداوند در روز جمعه فرشتگانی را می‌فرستد که بر روی درب مسجدی که در آن نماز جمعه اقامه می‌شود اسامی هرکسی که برای اقامه نماز وارد مسجد می‌شود را بنویسند و نوشتن اسامی تا زمانی‌که خطیب در جایگاه سخنرانی قرار بگیرد ادامه دارد.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به سه‌شنبه 18 اردیبهشت سال 97 روز خروج آمریکا از برجام عنوان کرد: امام(ره) درباره آمریکا فرمودند " این ابرقدرت‌ها می‌خواهند به همه‌جا مسلط شوند؛ برخی دولت‌ها خیال می‌کنند که اگر دست به دامن آمریکا شوند نجات‌ می‌یابند در حالی‌که اشتباه است زیرا آمریکا درصدد است که همه چیز ما را از بین ببرد و ما اگر تسلیم هرکدام از ابرقدرت‌ها شویم، همان‌ چیزی را به ما می‌دهند که به نوکران خود می‌دهند."

امام جمعه رشت با بیان اینکه کمک‌های آمریکا در هرجای دنیا با آسیب و ظلم علیه بشریت همراه بوده است افزود: هنوز ماجرای ارسال خون‌های آلوده توسط فرانسوی‌ها و انگلیسی‌ها به ایران و سایر کشورها را از یاد نبرده‌ایم؛ ما 8 سال با صدام جنگیدیم و آمریکایی‌ها با تمام توان پشت سر صدام ایستادند و بعد از جنگ هم دست از دشمنی برنداشتند تا جایی‌که مذاکره‌کننده آمریکایی به صراحت اعلام کرد که "ما بعد از برجام هم ایران را تحریم کردیم".

وی با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان و دانشجویان اروپا و آمریکا در بهمن سال 1393 خاطرنشان کرد: در آن زمان، بعضی داخلی‌ها نامه رهبری به‌ جوانانِ اروپا را به تمسخر گرفته و تحلیل‌های خاصی داشتند که از سر نادانی و حقارت بود و متوجه کار رهبری نمی‌شدند؛ رهبری همان زمان خطاب به این جوانان فرموده بودند "من از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بی‌طرفانه را از شما سلب کنند."

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان ادامه داد: دنیای امروز در تلاش است تا با شگردهای مختلف، چهره‌ای سیاه از اسلام، مسلمانان و چهره نورانی پیامبر اسلام  نشان دهد اما جوانانِ دنیای امروز متوجه حقانیت اسلام شدند و لذا بسیاری از فرهیختگان اسلام و تحلیلگران، امروز این جوانان معترض آمریکایی و اروپا را تحسین می‌کنند که تحت تاثیر سخنرانی رهبری قرار گرفته‌اند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به موج بیداری در دنیا افزود: جبهه استکبار همیشه از بیداری ملت‌ها هراس داشت زیرا بیداری و هوشیاری ملت‌ها به‌ویژه آگاه‌ شدن جوانان و دانشگاهیان، برای استکبار خطرساز است و برای حفظ قدرت استکباری خود از هیچ تلاشی برای خاموش کردن این صداها دریغ نمی‌کنند و برای‌ آن‌ها فرقی ندارد که این صداها از سوی چه‌کسانی است و بر علیه ملت خود، اساتید و جوانان و رؤسای دانشگاه‌های خود اقدام می‌کند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه صهیونیست‌ها امروز در حال عقب‌نشینی هستند و پیام جمهوری اسلامی نیز به گوش دنیا رسیده است گفت: فاسدان و نفوذی‌های لیبرال‌منش برای ضربه زدن به نظام اسلامی، در طول این سال‌ها به عرصه‌های مختلف کشور نظیر واردات، صادرات، فولاد، نفت و دستگاه‌ها و ادارات مختلف وارد شده و هنوز هم جا خشک کرده‌اند و لذا دولت و دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی تلاش کنند تا این اژدهای هفت سر فساد را در عرصه‌ها و بخش‌های مختلف شناسایی و مقابله کنند که و این افراد باید به مردم معرفی شوند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • لبه تیغ
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد