Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، قاسم جعفروند، مدیرکل شیلات آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد : طرح پرورش ماهی در قفس به‌عنوان یکی از پروژه‌های اولویت‌دار مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ استان تعریف شده است.

مدیرکل شیلات استان از رشد ۱۱ درصدی تولیدات ماهی در استان نسبت به برنامه ششم توسعه خبر داد و گفت: در بخش ماهیان سردابی به خصوص قزل‌آلا رشد ۲۲ درصدی را در استان شاهد بودیم که ۶ هزار و ۸۱۲ تن تولید به ۷ هزار و ۶۰۰ تن افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: در استان استعداد پرورش ماهیان سردابی زیاد است اما کشاورزانی که در مزارع استخر دارند می‌توانند از این استخرها برای تولید گرمابی استفاده کنند

جعفروند ادامه داد: در حال حاضر در دو سد قرخ ارخاج و ملایعقوب شهرستان سراب و سد زنوز شهرستان مرند جمعاً ۱۳۰ تن ماهی قزل آلا با این شیوه پرورش تولید می‌شود.  

مدیرکل شیلات آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: طرح پرورش ماهی در قفس سد خداآفرین در کنار روستای جانانلوی شهرستان خدافرین با توجه به وسعت و حجم بالای ذخیره آبی، برای سال جاری هدف‌گذاری شده است.  

وی با درخواست همکاری از سازمان‌هایی مانند آب منطقه‌ای، ابرازداشت: پیش‌بینی می‌شود برنامه تولید مدیریت شیلات استان با هماهنگی سرمایه‌گذار که در شرایط فعلی واگذاری برای اجرای پایلوت در مرحله نهایی قرار دارد محقق شود.  

جعفروند تأکید کرد: با ورود تولیدات ماهی در این سد ۲۰۰۰ تن به ظرفیت تولید ماهی پرورشی استان اضافه می‌شود.  


وی گفت: فعالیت‌های کشاورزی بخصوص در بخش تولید و پرورش محصولات شیلاتی تعطیل‌بردار نیست، این فعالیت‌ها نیاز به تردد و رفت‌وآمد دارد.  

جعفروند ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات به وجود آمده، باید راهکارهای مناسب و عملی برای حل مسائل و مشکلات پیش رو ارائه شود، با تدابیری جهادی که اندیشیده شد، مقداری از ماهی‌ها فروخته شد اما ۶۰۰ تن ماهی روی دست تولیدکنندگان ماند.  

وی ادامه داد: ۱۱۴ میلیارد تومان به اقتصاد استان از بابت شیلات ضرر وارد شده است؛ ضرر مستقیم به تولید کننده از بابت عدم فروش یا فروش با قیمت کم نیز ۵ میلیارد تومان بود.  

مدیرکل شیلات آذربایجان شرقی گفت: در راستای ارتقای بهره‌وری و کاهش ضایعات کشاورزی برای پرورش دهنده‌های آبزیان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در سال جهش تولید باید این سه امر به‌طور مستمر انجام شود.  

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه و لزوم دورکاری مروجان پهنه، پیام‌های ترویجی ارسال‌شده به صاحبان مزارع تولیدی و بهره‌برداران بخش شیلات باید به طور مرتب و مداوم رصد و پایش شده و نتایج نیز برای اصلاح و بهبود روند فعالیت‌ها به مدیریت گزارش شود.  

جعفروند از تشکیل گروه‌های اجتماعی خبر داد و افزود: با همراهی و هماهنگی با مدیریت‌های مرتبط در سطح استان و شهرستان‌ها با تشکیل گروه‌های اجتماعی در فضای مجازی بین مروجان پهنه و تولیدکنندگان محصولات شیلاتی مرتبط از این روش مؤثر و مفید در راستای انجام دورکاری استفاده می‌کند.  

وی ادامه داد: مقرر شده است برخی از آموزش‌های تخصصی توسط کتب مربوطه که تهیه شده است، در اختیار مروجین قرار گیرد تا با تجهیز به علوم کاربردی و به روز نقش خود را در برای انتقال دانش و ترویج یافته‌های تحقیقاتی به نحو مطلوب انجام دهند.  

مدیرکل شیلات آذربایجان شرقی رسانه‌های تصویری و نوشتاری را از دیگر کانال‌های ارتباطی مؤثر در انتقال اطلاعات کاربردی و تعامل با تولید کنندگان بخش و نیز عموم مردم در بحث مصرف و بازاریابی دانست و گفت: در این خصوص نیز هماهنگی‌هایی با متولیان امر و رسانه‌های معتبر انجام شده و در طول سال ادامه خواهد داشت.  

کد خبر 526086 برچسب‌ها شیلات كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شیلات كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری، طی پیامی ۱۱ اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را به تلاش گران عرصه تولید و توسعه کشور، تبریک گفت و اظهار کرد: تحرک و کوشش کارگران و کارآفرینان برای به حرکت آوردن چرخ های تولید، صنعت و اقتصاد کشور، خوداتکایی، عزت، استقلال و خوکفایی را به ملت ایران تقدیم کرده است.

فخاری بیان کرد: هر کجا که این قشر صبور و زحمتکش حضور یافت، مشاهده کردیم که چگونه راه پیشرفت، فراهم و علم و دانش به کار گرفته و دستاوردهای شگرف رقم خورده است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه کارگران و کارآفرینان عزیز در شرایط سخت تحریمی و جنگ اقتصادی، پای کار سازندگی و رونق تولید در کشور ایستادند و اجازه ندادند که موتور حرکت پیشرفت میهن عزیزمان متوقف شود، افزود: شرایط دشوار کرونا نیز عرصه دیگری برای پایمردی کارگران بود، آنان در زمان عصیان کرونا جان بر کف گرفتند و نگذاشتند کارخانه ها و خط تولید در کشور دچار خدشه شود.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ادای احترام به ارواح بلند آنان، این روز را به همه کارگران اثربخش، زحمتکش و عزیز کشور، خاصه کارگران ارزشمند، متعهد و مسوولیت پذیر استان تهران و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

استاندار تهران با اشاره به شعار سال که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است عنوان کرد: نقش کارگران و کارآفرینان در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور بی بدیل و انکار ناپذیر است و امیدوارم با همدلی، همراهی و همت همیشگی زحمتکشان عرصه کار و اقتصاد شاهد تحقق این شعار باشیم.

کد خبر 6092707

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند