Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارهای تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه یاسوج هر چه سریع‌تر اجرایی شود تا بتوانیم از خشکیدگی بلوط جلوگیری کنیم.

"غلامحسین حکمتیان‌اصل" افزود: همه ساله از محل اعتبارات عمرانی اعتباری برای پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی منابع طبیعی اختصاص داده می‌شود که دانشگاه یاسوج می‌تواند این میزان اعتبار را به طرح‌های مربوط به خشکسالی اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: مهم‌ترین عوامل خشکیدگی، خشکسالی‌های گذشته و همچنین برداشت بی‌رویه آب‌های زیرزمینی بوده و انتظار داریم که با تحقیقات دانشگاه یاسوج بتوانیم طرح‌های پژوهشی را به مرحله اجرا دربیاوریم.
همچنین "پیام فیاض" معاون گیاه شناسی دانشگاه یاسوج نیز به طرح‌های تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: سعی می‌کنیم کارها و طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی همانند گیاه شناسی و استخراج باکتری‌ها و سایر کارهای تحقیقاتی در کمترین زمان اجرایی شود تا بتوانیم از این بیماری جلوگیری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: کارهای تحقیقاتی راهگشا و در جهت اجرای مشکلات بخش منابع طبیعی تاثیرگذار است، در واقع کارهای تحقیقاتی به عنوان راهکار برای خشکیدگی بلوط باشد.
به گزارش ایسنا، جلسه مشترک‌ کمیته فنی منابع طبیعی و آبخیزداری با معاونت‌ پژوهشی و اعضاء هیئت علمی دانشگاه یاسوج در جهت هم اندیشی و بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات بحرانی گریبان گیر منابع طبیعی استان از جمله خشکیدگی بلوط و آتش سوزی های اخیر برگزار شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خشکیدگی درختان بلوط تحقیقات دانشگاهی دانشگاه یاسوج كهگيلويه و بويراحمد کارهای تحقیقاتی دانشگاه یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی