Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اعلام حمایت از ایده‌های فناورانه و کارآفرینی حوزه سلامت، گفت: مساله اصلی کشور نبود بودجه و سرمایه نیست، بلکه مساله اصلی نبود مدیریت صحیح و همچنین ضرورت ایجاد فرهنگ دغدغه‌مندی در بین قشر تحصیلکرده جامعه است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین وطن پور در مراسم اختتامیه دوره "Health MBA" جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه ایجاد دغدغه در بین افراد دارای تحصیلات عالی یک اتفاق مبارک در جامعه است، اظهار کرد: متاسفانه با وجود جمعیت بالای افراد تحصیل‌کرده و محقق در سطح دانشگاه‌های کشور، بخش عمده این افراد هیچ دغدغه‌ای راجع به مسائل محیطی جامعه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شکل‌گیری گسترده حس مسئولیت پذیری و دغدغه‌مندی در بین اقشار تحصیلکرده جامعه در بحران کرونا، تصریح کرد: تامین سریع ماسک و ضدعفونی‌کننده‌ها و حتی دستگاه‌های تولید ماسک توسط همین دانشجویان و اساتید در سطح ‌دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان نشان‌دهنده همین دغدغه‌مندی‌هاست.

مشکل جامعه نبود دغدغه و مدیریت صحیح است

دکتر وطن‌پوربا اشاره به مساله سالمندی در جامعه و تبعات ناشی از آن طی سال‌های آینده، عنوان کرد: چندین دانشکده و مرکز تحقیقات در این زمینه فعال بوده و برای حل مشکل سالمندی جامعه بودجه دریافت می‌کنند، ولی هنوز راه‌حل درستی در این رابطه ارائه نشده است. مشکل جامعه ما نبود بودجه نیست، بلکه مشکل اصلی نبود دغدغه و مدیریت صحیح است.

انتقاد از عدم تربیت دانش آموختگان توانمند در دانشگاهها

وی ضمن انتقاد از وضعیت دانشگاه‌ها و عدم تربیت دانش آموختگان توانمند و با مهارت کافی، اظهار کرد: از یک طرف مشکل بیکاری داریم و از طرف دیگر فرد مناسب و توانمند برای انجام کار نداریم و البته دغدغه دانشجو نیز تنها پاس کردن واحدها و گذراندن حجمی از دروس و واحدها شده است.

دکتر وطن پور تاکید کرد: اگر دغدغه مداری در جوامع رواج پیدا نکند، جامعه به سمت رکود پیش رفته و همه افراد جامعه به آدم‌های مصرف کننده تبدیل می‌شوند.

فرصت‌های فناوری در زمان شیوع کرونا

وی با اشاره به فرصت‌های تولید شده در زمان شیوع کرونا، گفت: هم اکنون مراکز تحقیقاتی ما در حال فعالیت بر روی تولید دارو و واکسن کووید ۱۹ هستند و پیشرفت‌های خیلی خوبی در تولید مواد اولیه دارویی حاصل شده است. اگرچه هنوز داروی قطعی این بیماری تولید و معرفی نشده؛ ولی اگر اعلام شود، کشور پتانسیل تولید هر دارویی را در فرصت زمانی کوتاه داراست. در حال حاضر در تولید واکسن سه گروه دانش‌بنیان فعال هستند.

ضرورت جذب افراد دغدغه‌مند در دوره‌های کارآفرینی

وی با استقبال از برگزاری دوره‌های کاربردی و کارآفرینانه همچون "ام بی ای سلامت" یا همان کارآفرینی در سلامت، خاطرنشان کرد: نباید در این دوره‌ها به دنبال کمیت باشیم، بلکه جذب افراد علاقه‌مند و با انگیزه در این دوره‌ها اهمیت بیشتری دارد. باید ضمن توسعه  فناوری در دانشگاه‌ها، به دنبال جذب افراد دارای دغدغه باشیم. باید از بین آموزش‌دهندگان و پژوهش‌کنندگان افراد دارای دغدغه را پیدا کنیم مانند افرادی که در حوزه مواد دارویی، مهندسی بافت، تجهیزات پزشکی، لیزر، سلامت دیجیتال و ژن تراپی فعالیت می‌کنند.

قرارداد همکاری مشترک با چین و هنگ کنگ در زمینه سلامت دیجیتال

وی با اشاره به قرارداد همکاری مشترک فناوری با چین و هنگ کنگ در زمینه سلامت دیجیتال و ژن تراپی، گفت: در حال حاضر برای تولید داروهای ضد ویروس به روش‌ "های تک" اقدامات خوبی صورت گرفته که همگی توسط دانشمندان داخلی مستعد و با انگیزه در حال انجام است.

حمایت وزارت بهداشت از هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به حمایت وزارت بهداشت از هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف زیست‌بوم فناوری از ایده بازار تا تجاری سازی محصولات، اظهار کرد: اگرچه در کشور مشکل کمبود بودجه وجود دارد، ولی این مساله درباره فناوری صدق نمی‌کند و از ایده‌های خوب فناورانه با اعطای گرنت و یا تسهیلات از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و یا معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری حمایت می‌شوند.

استقبال از ایده‌های نوآورانه دانش‌آموختگان

دکتر وطن‌پور ضمن اعلام حمایت و استقبال از ایده‌های نوآورانه دانش‌آموختگان دوره‌های"ام بی ای سلامت" در دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، عنوان کرد: پروژه‌های موفق در ایده‌ بازارها می‌توانند در معرض سرمایه‌گذران قرار گیرند تا ارزش تجاری شدن آنها نیز مشخص شود. همچنین در کمیته‌ تجاری‌سازی که به صورت ماهانه برگزار می‌شود، افراد فناور در مقابل افراد سرمایه‌گذار قرار می‌گیرند و از ایده‌های خود دفاع کنند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تشکیل مجموعه‌های شتاب‌دهنده تخصصی و معافیت‌های مالیاتی آنها برای حمایت از ایده‌های حوزه سلامت، تصریح کرد: در حوزه فناوری تمامی زیرساخت‌ها آماده است و تلاش شده است تا به تمام درخواست‌ها در اسرع وقت پاسخ مناسب داده شود.

گفتی است،‌ تا کنون ۷ دوره "Health MBA" در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شده و هم اکنون ثبت‌نام هشتمین دوره آن آغاز شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت فناوری سلامت دانش آموختگان وزارت بهداشت مدیریت صحیح دانش بنیان دفتر توسعه دانشگاه ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت دانش بنیان آوان بهمن شیمی،در مسیر توسعه محصولات دانش بنیان دارویی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، طی مراسمی  با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در  حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است