Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ایجاد تحول در آموزش به‌منظور پیشرفت و توسعه پایدار کشور تأکید کرد: «مراکز مطالعاتی و پژوهشی در محیط‌های دانشگاهی راه‌اندازی شود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، ولی‌الله فرزانه در حاشیه بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در جمع مسئولان و مدیران این دانشگاه اظهار کرد: «اگر نوع پذیرش دانشجو با نیاز جامعه همخوانی نداشته باشد و با بازار کار همراه نباشد، مشکلات عدیده‌ای را به وجود خواهد آورد که چالش امروز دانشگاه و جامعه نیز هست و این مشکلات باید ریشه‌یابی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه اکثر رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد فنی و مهندسی است، افزود: «طبق آمار 50 درصد از فارغ‌التحصیلان دارای مدرک فنی و مهندسی و 50 درصد دیگر دارای مدرک در رشته‌های علوم انسانی هستند که ازنظر اشتغال و تفاوت سطح تحصیلی در سبک زندگی مشکلاتی را در جامعه ایجاد می‌کند.»

نماینده مردم شهرستان‌های نور و محمودآباد با بیان اینکه فلسفه تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی کمک به اشتغال و مهارت‌آموزی در جامعه است، اضافه کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی در تراز دانشگاه‌های دنیا سهمی در ارتقای فرهنگ جوانان و مردم داشته و استادان زیادی را به جامعه تحویل داده است.»

 فرزانه با تأکید بر اینکه در دانشگاه‌ها باید سیستم آموزشی و مهارت‌آموزی را تقویت کرد، افزود: «هنرستان‌ها، مدارس فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در جامعه تقویت شوند و هدایت تحصیلی نیز در مدارس ترویج داده شوند.»

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد تحول در آموزش به‌منظور پیشرفت و توسعه تصریح کرد: «در جامعه و محیط دانشگاهی مرکز مطالعاتی و پژوهشی راه‌اندازی شود تا از ظرفیت‌های علمی موجود در دانشگاه برای تحول، بهره‌گیری شود، باید مجموعه‌ای بسازیم که بتوانیم فرهنگ را ارتقا دهیم.»

لزوم استفاده از ظرفیت مجلس برای حل مشکلات دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نیز گزارشی کاملی از شرایط و عملکرد واحد نور ارائه کرد و گفت: «امیدواریم بتوانیم با توجه به امکانات و تجهیزات بسیار مناسب این واحد دانشگاهی و با پرورش نیروهای متعهد و متخصص در خدمت مردم و پاسخگوی نیاز شهرستان نور باشیم.»

محمد احمدی بر توسعه کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی تأکید و از وجود 106 رشته تحصیلی، 17 رشته در مقطع دکتری، 43 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و مابقی کارشناسی و کاردانی در واحد نور خبر داد و عنوان کرد: «در تلاش هستیم با تربیت کارکنان و اعضای هیئت علمی کارآمد و متعهد و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان، کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور را ارتقا دهیم.»

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باعث پیشرفت جامعه می‌شوند، مطرح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور این آمادگی را دارد که با توجه به امکانات و تجهیزات موجود در زمینه فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان همکاری‌های لازم را داشته باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از نماینده نور و محمودآباد خواستار مدافع حقوق دانشگاه آزاد اسلامی در مجلس شد و افزود: «با استفاده از ظرفیت‌های مجلس و کمیسیون برنامه ‌و بودجه به حل مشکلات و معضلات دانشگاه کمک شود.»

به گزارش آنا، نماینده مردم شهرستان‌های نور و محمودآباد، هیئت همراه، رئیس واحد و جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: پذیرش دانشجو محمد احمدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مهارت آموزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند