Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خسروی گفت: رعایت فاصله فیزیکی و اجتماعی موجب قطع بیماری هزار سر و خطرناک کرونا خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد خسروی در گفتگو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به اینکه ویروس کرونا که به nCOV-2019 هم معروف است علایم آن از سال گذشته در کشور چین کشف شد، بیان کرد: COVID-19 به خانواده‌ای از ویروس‌ها گفته می‌شود که شامل چند عضو می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس بهداشت افزود: سرفه خشک، تب شدید و تنگی نفس از علایم شایع بیماری کرونا ویروس است، این بیماری خطرناک به‌ندرت خود را به‌صورت علائم آبریزش بینی، عطسه و یا گلودرد نشان می‌دهد.

خسروی اضافه کرد: شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون و اجتناب از تماس با چشم، دهان، بینی با دست‌های آلوده و همچنین استفاده از ماسک و دستکش از راه های اصلی پیشگیری از ابتلا شدن به کرونا ویروس است.

وی با تاکید بر اینکه پیشگیری بهترین درمان کرونا است، گفت: در مورد پیشگیری منظور یک حس مسئولت پذیری هم هست که می‌خواهیم پیشگیری کنیم که نه تنها خودمان بیمار نشویم بلکه دیگران را هم بیمار نکنیم.

این کارشناس بهداشت افزود: در حال حاضر هیچ درمان قطعی و یا دارو و واکسنی برای بیماری COVID-19 در هیچ کدام یک از کشورهای دنیا پیدا نشده و مراقبت بهترین دارو و درمان است.

وی با اشاره به اینکه کرونا ویروس شبیه به اژدهایی است که با قطع هر سرش، سرهای دیگر پیدا می شوند، خاطرنشان کرد: رعایت فاصله فیزیکی و اجتماعی موجب قطع شدن این بیماری هزار سر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل‌آسا چند هفته اخیر در استان سیستان و بلوچستان و فروکش کردن آب در بیشتر مناطق، ساکنان روستا‌های آسیب دیده با خسارات پس از سیل از جمله بسته بودن راه‌های ارتباطی، آب گرفتگی منازل و غیر قابل استفاده شدن وسایل خانه دست و پنجه نرم می‌کنند؛ روستای پزم تیاب از توابع بخش مرکزی کنارک این استان، یکی از مناطقی است که هنوز با تبعات سیل دست و پنجه نرم می‌کند.

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند