Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:36:56 GMT

نیمی از اهدا کنندگان خون ۳۱ تا ۴۵ ساله هستند

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۲۲۰۶

نیمی از اهدا کنندگان خون ۳۱ تا ۴۵ ساله هستند

بشیر حاجی بیگی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۴ درصد از خون های اهدایی کشور O مثبت و فقط یک درصد از خون های اهدایی دارای گروه AB منفی قرار دارد.

وی ادامه داد: در سه ماهه ابتدایی سال جاری ۵۶۲ هزار نفر برای برای اهدای خون به مراکز انتقال خون سراسر کشور مراجعه کردند که ۱۱۸ هزار و ۱۰۰ نفر از آنها از اهدای خون معاف شدند و ۴۴۴ هزار واحد خون کامل از اهدا کنندگان دریافت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: در سه ماهه ابتدایی امسال ۷۵۵ هزار و ۳۷۸ واحد خون و فرآورده های آن شامل گلبول قرمز فشرده، پلاکت، و پلاسما در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شد که نزدیک به ۲۱ درصد آن در بیمارستان های استان تهران به مصرف رسید.
وی افزود: طی سه ماه اول امسال ۶۷ هزار و ۳۹۹ نفر از اهدا کنندگان برای اولین بار به مراکز انتقال خون مراجعه کردند و در این سه ماه ۲۲ هزار و ۸۰۷ نفر از بانوان خون خود را اهدا کردند که بر این اساس شاخص اهدای بانوان به ۵.۲ درصد رسید.
حاجی بیگی خاطر نشان کرد: در این سه ماه بانوان استان های خراسان جنوبی ۸.۹ درصد، سیستان و بلوچستان با ۸.۶ دهم درصد و بانوان خراسان شمالی با هشت درصد بیش از سایر استان ها از اهدای خون استقبال کردند.
وی ادامه داد: این گزارش حاکیست شاخص اهدای خون بانوان در این سه ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشت و از ۴.۱ درصد در سال ۹۸ به ۵.۲ درصد در سه ماهه اول سال ۹۹ رسیده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون افزود: در همین مدت شاخص اهدای مستمر(با سابقه حداقل دو بار اهدای خون در سال) کشور نیز ۵۶.۶ درصد بود و استان های سمنان با ۷۵ درصد، همدان با ۷۰ درصد و یزد با ۶۶ درصد بیشترین میزان اهدای خون مستمر را در کشور داشتند.
وی خاطر نشان کرد: طی سه ماه نخست سالجاری استان های قم، البرز، تهران و مرکزی بیشترین مشارکت را در شبکه ملی خون رسانی کشور (ارسال خون به سایر استان های نیازمند به خون در کشور) داشتند و در این مدت  در استان های خراسان شمالی و بوشهر شاهد رشد اهدای خون نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم و اهدای مستمر در استان های گیلان با ۱۰ درصد رشد و آذربایجان شرقی با ۴ درصد با رشد رو به رو بود.

حاجی بیگی گفت: در حالیکه امروز ۷۰ کشور به اهدای خون پولی و جایگزین وابسته هستند، ایران از سال ۲۰۰۷ به اهدای خون ۱۰۰ درصد داوطلبانه دست یافت و نخستین کشور در منطقه بود که این دستاورد را کسب کرد و باید توجه کرد که امروز با گسترش فعالیت شبکه ملی خون رسانی کشور، توزیع عادلانه خون سالم و فرآورده‌های آن دستاورد بزرگی است.

وی افزود: با ایجاد شبکه ملی خون رسانی در کشور  نیاز مبرم به تامین خون در هر جای کشور به آسانی قابل رفع است و امروز عدالت در کیفیت و کمیت تامین خون و فرآورده‌های آن را در کشور شاهد هستیم، به طوری که کیفیت خون‌های اهدایی در تهران هیچ تفاوتی با دورافتاده‌ترین نقاط کشور ندارد.

سخنگوی سازمان انتقال خون در خصوص ضرورت اهدای خون تصریح کرد: خون سالم، نجات دهنده زندگی است و همه روزه، در سراسر جهان بسیاری از افراد به خون و فرآورده های خونی نیاز دارند، به طوری که از هر سه نفر در دنیا، یک نفر در طول زندگی به تزریق خون و فرآورده های خونی احتیاج پیدا می کند.

برچسب‌ها سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی سازمان انتقال خون خون و فرآورده حاجی بیگی اهدای خون سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند

حمید احمدی گفت: پارسال ۴۴۳ نفر برای دریافت خدمات مشاوره ای به دفتر مشاوره شهرداری خمین مراجعه کردند.

وی ادامه داد: یکی از راه کارهای کاهش آسیبهای اجتماعی ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای رایگان و در دسترس است که در ارتقای سلامت افراد جامعه موثر است.

شهردار خمین بیان کرد: در این راستا کارگاههای تخصصی مهارتهای زندگی در مساجد ، مدارس ، ادارات و نهادها برگزار شد.

احمدی گفت: مشکلات خانوادگی بیشترین درصد علت متاهلین مراجعه کننده به دفتر مشاوره شهرداری خمین است.

وی اضافه کرد: در زمینه اجتماعی فقدان مهارت های اجتماعی و ارتباط موثر، مهمترین علت مراجعه کنندگان است.

شهردار خمین عدم اعتماد به نفس، ضعف در خودآگاهی و خود شناسی، فقدان کنترل خشم بارز را مسائل فردی بیان کرد.

احمدی، عدم مسئولیت پذیری زوجین بیشترین علت اختلافات زناشویی عنوان کرد و گفت: مشکلات خانواده‌ها در ارتباط با فرزندان فاصله‌های عاطفی ، اختلافات در نحوه تربیت فرزندان پ نبود تعادل بین زندگی است.

شهردار خمین تاکید کرد: پایه و اساس تشکیل مرکز مشاوره رایگان در سطح شهر ارتقاء سلامت شهروندان، ارائه تخصصی و مشاوره ای رایگان و ایجاد تعاملات صحیح و تمرین رفتارهای صحیح در جامعه است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • افزایش ۲ هزار نفری شرکت کنندگان در آزمون اعطای مدرک تحصیلی معادل به حافظان قرآن کریم در کشور
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی