Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ناوگان برداشت ماشینی استان شامل ۱۲۰ دستگاه کمباین بومی است و پیش‌بینی می‌شود در زمان پیک برداشت تا بیست روز آینده تعداد یکصد دستگاه کمباین مهاجر از سایر استان‌ها وارد شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، امرالله اسماعیلی گفت: ناوگان برداشت ماشینی استان شامل ۱۲۰ دستگاه کمباین بومی است و پیش‌بینی می‌شود در زمان پیک برداشت تا بیست روز آینده تعداد یکصد دستگاه کمباین مهاجر از سایر استان ها وارد استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: کلزا محصولی مدیریت‌پذیر است که در مراحل کاشت، داشت و به‌خصوص زمان برداشت حساسیت زیادی نسبت به ریزش دانه دارد.

وی اظهار داشت: زمان و نحوه برداشت بر کیفیت و کمیت محصول شامل درصد روغن و پروتئین و تناژ محصول اثرگذار است.

اسماعیلی بیان کرد: با توجه به حساسیت محصول به ریزش تعیین زمان مناسب برداشت تنظیم و کالیبره کردن کمباین و استفاده از کمباین‌های پیشرفته و مجهز به هد مخصوص برداشت ضروری است.

رئیس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهادکشاورزی استان تصریح کرد: زمان مناسب برداشت ماشینی هنگامی است که غلاف‌ها کاهی رنگ شده باشد و دانه‌ها به رنگ قهوه‌ای و سیاه تغییر رنگ داده باشد و رطوبت دانه کلزا بین ۱۰ تا ۱۳ درصد باشد.

وی با اشاره به اینکه صبح مناسبترین زمان برداشت کلزا است، اظهار داشت: به دلیل وجود شبنم و کاهش تلفات و ریزش محصول بهترین زمان برداشت صبح است و عصر زمانی که هوا خنک ‌باشد برداشت انجام شود.
انتهای پیام/۶۸۰۳۲

منبع: فارس

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کلزا کمباین چهارمحال و بختیاری دستگاه کمباین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۲۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماز اول وقت در ادارات اقامه شود

حجت‌الاسلام محمد کریمی در جمع دبیران نماز دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه نماز اول وقت در ادارات اقامه شود، اظهار کرد: عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه اقامه نماز اول وقت با جدیت رصد و پایش می‌شود و در این رابطه ساماندهی نمازخانه‌ها باید دستور کار باشد.

دبیر ستاد اقامه نماز چهارمحال و بختیاری، برگزاری دوره‌های تخصصی نماز را از مهمترین برنامه‌های این استان برای امسال عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی در اولویت برگزاری این دوره‌ها قرار دارند.

بیشتر بخوانید

افتتاح نمازخانه اتاق اصناف در شهرستان شهرکرد

وی اضافه کرد: شعار امسال ستاد اقامه نماز "آموزش همگانی نماز" است که در این رابطه تلاش داریم برای تمامی اقشار و گروه‌های جامعه این دوره‌ها را برگزار کنیم.

کریمی ادامه داد: یکی از مهمترین اقشار و گروه‌هایی که دوره‌های تخصصی نماز برای آن‌ها پیش‌بینی شده است کارمندان دستگاه‌های اجرایی و خانواده‌های آن هاست.

وی اضافه کرد: هریک از دستگاه‌های اجرایی که برای برگزاری دوره‌های تخصصی نماز اعلام آمادگی کند، استاد مربوطه به دستگاه اعزام می‌شود و از سوی دیگر می‌توان از ظرفیت مجتمع یاوران مهدی که در قم قرار دارد نیز در برای برگزاری دوره آموزشی بهره گرفت.

کریمی با اشاره به آغاز داوری‌های مربوط به تعیین دستگاه‌های برتر در حوزه اقامه نماز، اظهار کرد: توصیه می‌شود شهرستان‌ها هر چه سریع‌تر مستندات و مدارک خود را در سامانه "سجاده" بارگذاری کنند تا تلاش‌های آن‌ها در این حوزه دیده شود.

وی ادامه داد: امسال برای اقامه نماز در دستگاه‌های اجرایی ۳۵ امتیاز در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی