Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@15:25:34 GMT

کانادا از اظهارات غیر مسئولانه دست بردارد

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۲۴۲۰

به گزارش ایلنا به نقل از روسیا الیوم، پکن روز گذشته -شنبه- با انتقاد شدید از کانادا مقامات این کشور را به اظهارات غیرمسئولانه درباره بازداشت دو شهروند کانادایی در چین متهم کرد و آن‌ها خواست که دیپلماسی بلندگوها را کنار گذارند.

 سخنگوی سفارت چین در اوتاوا با انتشار بیانیه‌ای در پایگاه الکترونیکی خود اعلام کرد که دو شهروند کانادایی از پایان سال ۲۰۱۸ و با استناد به شواهد محکم و کافی در چین بازداشت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دادستان کل چین هفته گذشته اعلام کرد که دو اتهام جاسوسی و افشای اسرار دولتی را رسما علیه «مایکل کاوریگ» دیپلمات پیشین کانادایی و «مایکل اسپافور» بازرگان متخصص در حوزه کره شمالی را مطرح کرده است. 

این دو شهروند کانادایی در دسامبر ۲۰۱۸ به دنبال اقدام کانادا برای بازداشت «مینگ وانتزو»، مدیر مالی ابر شرکت هوآوی به اتهام نقض تحریم‌ها علیه ایران بازداشت شدند.

سخنگوی سفارت چین اعلام کرد: «رهبران کانادایی  در دوره اخیر اظهارات غیرمسئولانه‌ای را درباره کاوریگ و اسپافور مطرح کرده‌اند.»

در این بیانیه تاکید شده است که چین به شدت از این اظهارات ناراحت و با آن‌ها مخالف است. 

وی با بیان اینکه اتهام کانادا علیه پکن درباره شهروندان بازداشت شده هیچ پایه و اساسی ندارد، تاکید کرد که چین کشوری با حاکمیت قانون است و دستگاه¬های قضایی چین مسائل را بر اساس قانون بررسی می¬کنند.

سخنگوی سفارت چین تاکید کرد که موضوع مینگ وانتزو رویدادی خطرناک است . آمریکا برای سرکوب شرکت تکنولوژی پیشرفته هوآوی دیکته کرده است.

وی از دولت کانادا خواست که از اظهارات غیر مسئولانه و اعمال فشار بر چین از طریق دیپلماسی بلندگوها دست برداشته و در خطاها و اشتباهات خود بازنگری کند. 

 

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پکن کانادا انتقادات تند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • اظهارات سخنگوی قوه قضاییه درمورد عملیات وعده صادق
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد+ جزئیات | اظهارات مهم سخنگو درباره باغ ازگل و چای دبش؛ دستگاه قضایی در این پرونده‌ها تحت‌ هیچ فشاری نبود
  • سخنگوی قوه قضاییه: احضار افرادی در پرونده حوزه ازگل
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • قابی‌زیبا از رهبرانقلاب درتجمع ضدصهیونیستی در کانادا
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده