Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهناز آسنگری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: خیلی وقت بود که این موضوع ذهن ما را درگیر خود کرده بود. محک خانواده‌هایی دارد که فرزندشان بر اثر ابتلا به سرطان فوت شده است. خیلی وقت‌ها این خانواده‌ها برای برگشت به اجتماع نیاز به پویایی و توان مجدد دارند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر نیز خانواده‌هایی که فرزند خود را از دست داده بودند، به محک پیام ‌می‌دادند که تا وقتی بچه‌ها بودند شما در کنار ما بودید اما اکنون کسی کنار ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل تصمیم گرفتیم کلینیک سوگ را برای حمایت از آنها راه‌اندازی کنیم.
مدیر واحد خدمات حمایتی محک اضافه کرد: در ادامه گروهی متشکل از نیروی روانشناس و مددکار اجتماعی اقدام به تحقیق در این زمینه کرده، آثار مهمی ‌را ترجمه و از تجربیات اساتید دانشگاه‌ها استفاده کردند تا این کار را به درستی و بر اساس تحقیقات علمی ‌پیش ببرند.
آسنگری با بیان اینکه آنها در فاز اول این پروژه با خانواده‌هایی که 6 ماه از فوت فرزندشان گذشته بود ارتباط گرفتند، تصریح کرد: 6 ماه زمانی است که خانواده برای از دست دادن عزیزش سوگواری کرده و در این شرایط ما برای حمایت وی ‌می‌توانیم وارد عمل شویم.
وی خاطرنشان کرد: ما برای تجربه اول با مادران ساکن تهران ارتباط گرفتیم. در ابتدا تست روانی اجتماعی سوگ (کندال) را از خانواده‌ها گرفتیم و براساس شرایط روانی و اجتماعی آنها، مشاوره‌های تلفنی را آغاز کردیم.
مدیر واحد خدمات حمایتی محک افزود: سپس این افراد بعد از ارزیابی‌های مددکار اجتماعی به روانشناس سپرده می‌شوند. روانشناس جلسات فردی روانشناسی را با این افراد پیش می‌برد. پس از تشخیص براساس نیاز خانواده، به گروه درمانی دعوت می‌شوند.
آسنگری با بیان اینکه هر بیماری پس از فوت کودک خود یک فرایند سوگواری را بر اساس شرایط طی ‌می‌کند، ادامه داد: افرادی در گروه درمانی حضور دارند که از جهات زیادی همگن هستند. در کشورهای دنیا گروه‌های همگن با دارا بودن تجربه‌ای مشترک در یک اتفاق، به هم کمک ‌می‌کنند. البته گروه درمانی محک با حضور یک روانشناس و مددکار اجتماعی انجام ‌می‌گیرد تا نتیجه بهتری به همراه داشته باشد.
آسنگری با بیان اینکه آنها باور ندارند که فردی که عزیز خود را از دست داده به روزهای قبل برگردد، گفت: اما همه تلاش و هدف ما این است که این افراد رها نشوند و پس از گذراندن گروه درمانی و این دوره‌ها روی پای خود بایستند. سعی داریم در جریان این اتفاق از مادران و پدرانی که فرزند خود را در اثر سرطان از دست داده‌اند حمایت‌های اجتماعی نیز انجام دهیم تا آنها راحت تر به جریان عادی زندگی شان برگردند.
مدیرواحد خدمات حمایتی محک خاطر نشان کرد: شروع این کار در یکی از دفاتر محک کلید خورده است. از این جهت محیط بیمارستان را برای اینکار انتخاب نکردیم چون فکر کردیم ممکن است برای این افراد یادآور روزهای تلخ و از دست دادن فرزندشان باشد. به همین دلیل مشاوره‌های فردی و گروه درمانی در محیطی دنج و آرام انجام ‌می‌شود تا این افراد راحت بتوانند مسائل و مشکلاتشان با هم مطرح کنند و از سوی روانشناس و مددکار اجتماعی راهنمایی و مشاوره شوند.
آسنگری در پاسخ به این سوال که آیا برای مادران و پدرانی که در شهرستان‌ها ساکن هستند و نیاز به حمایت و گروه درمانی دارند، فکری اندیشیده شده، تاکید کرد: تجربه اول خود را با مادران ساکن تهران شروع کرده‌ایم. اگر کارها به خوبی پیش برود و نتیجه خوبی بگیریم تصمیم ما این است  شرایطی را به صورت آنلاین و مجازی برای آنها که در شهرهای دیگر ساکن هستند ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: نمی‌گوییم این کار بسیار عالی است اما بهتر از رها کردن خانواده‌ها پس از فوت کودکانشان است و ‌می‌شود به این طریق کمکی هرچند کوچک برای بازگشت شان به زندگی انجام داد.

گفت و گو از فاطمه شیری

برچسب‌ها انجمن حمایت از کودکان سرطانی ( محک) سرطان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرطان سرطان مددکار اجتماعی گروه درمانی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسر‌ها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیاز‌ها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکار‌های نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسر‌ها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسر‌ها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسر‌های متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسر‌ها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی، چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسر‌ها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا