Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تلویزیونی سوریه روز یکشنبه گزارش داد که ساکنان جولان اشغالی با برگزاری این تجمع اعتراض آمیز که در  نزدیکی برکه " رام " برگزار شد، تاکید کردند که تمام برنامه‌های یهودی‌سازی اشغالگران که مهمترین آن‌ها طرح یهودی‌سازی این منطقه از طریق نصب توربین‌های تولید برق در زمین‌های کشاورزی و مصادره زمین‌های آن‌ها به زور است را با قدرت رد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شرکت کنندگان تاکید کردند که این طرح چیزی جز یک سری اقدامات و برنامه‌های صهیونیستی علیه جولان اشغالی نیست و هدف آن سرقت بیشتر اموال شهروندان سوری است.  

فرزندان جولان اشغالی بر پایبندی خود به سرزمین و هویت عربی سوریه و عدم عقب نشینی از یک ذره از خاک آن و فداکاری در راه دفاع از سرزمین خود تاکید کردند. 

اشغالگران صهیونیست حدود چند ماه قبل توربین‌های بادی تولید برق را به  جنوب روستای بقعاثا آوردند. 

پیشتر دفتر نقشه برداری در جولان اشغالی کمک به یک دفتر نقشه برداری در ناصره فلسطین اشغالی برای‌ اندازه‌گیری جاده‌های کشاورزی یا زمین‌های مجاور پروژه ایجاد نیروگاه بادی که مقامات اشغالگر قصد دارند در زمین‌های کشاورزی متعلق به مردم جولان تأسیس کنند را رد کرد.  

 دولت اشغالگر صهیونیستی چند ماه قبل و پس از تصویب "کمیته برنامه ریزی" وزارت کشور رژیم صهیونیستی، پروژه ایجاد ۲۵ توربین بادی برای تولید انرژی الکتریکی در جولان اشغالی را تصویب کرد.   

طبق برنامه اشغالگران صهیونیست قرار است این پروژه در مساحت سه هزار و ۶۷۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی روستاهای  مجدل شمس، مسعده، بقعاثا و یک و نیم کیلومتر از روستاهای عین قنیه اجرا شود.  

پیش از این رژیم صهیونیستی قصد داشت با دادن رشوه به کشاورزان و فریب آن‌ها زمین هایشان را به مدت ۲۵ سال جهت اجرای این طرح اجاره کند که با مخالفت کشاورزان و اهالی جولان اشغالی مواجه شد. 

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، رژیم اشغالگر صهیونیستی این پروژه را "ملی" می‌داند و پس از مخالفت کشاورزان به وزارت دارایی خود اجازه مصادره زمین‌ها، جاده‌ها و امکانات روستائیان جولان اشغالی را برای ایجاد این پروژه داده است که با اجرای آن مناطق زیادی از زمین‌های کشاورزی مردم منطقه و سوریه از بین خواهد رفت.  

بلندی‌های جولان همواره بخشی از خاک سوریه از زمان استقلال این کشور بوده است و اقدام رژیم صهیونیستی در اشغال این بلندی‌ها در جریان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در ژوئن سال ۱۹۶۷، تغییری در وضعیت تاریخی و نیز حقوقی بلندی‌های جولان نمی‌دهد.  

گرچه رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۱ میلادی قوانین داخلی خود را به این منطقه تسری داد که از نظر حقوقی، به منزله انضمام اعلام نشده آن به خاک فلسطین اشغالی بود، اما جامعه بین‌المللی هیچگاه این اقدام را به رسمیت نشناخته و بلندی‌های جولان را همچنان اراضی اشغال شده در جنگ تلقی می‌کند.  

برچسب‌ها سوریه آسیای غربی رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه آسیای غربی رژیم صهیونیستی سوریه آسیای غربی رژیم صهیونیستی زمین های کشاورزی رژیم صهیونیستی جولان اشغالی بلندی ها زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد

بر اساس آنچه وب سایت آمریکایی آکسیوس گزارش کرده است، دو مقام صهیونیست فاش کردند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته یک محموله مهمات ساخت آمریکا به رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده است.

براسای گزارس المیادین، این وب سایت با بیان اینکه این اولین بار از ۷ اکتبر است که آمریکا یک محموله تسلیحاتی را که برای ارتش صهیونیستی در نظر گرفته شده بود، متوقف می‌کند، اعلام کرد که این اقدام نگرانی‌های جدی را در داخل دولت اشغالگر برانگیخت و مقامات را بر آن داشت تا برای درک دلیل این موضوع تلاش کنند. 

 در مورد تعلیق محموله مهمات آمریکایی، کاخ سفید از اظهار نظر به آکسیوس خودداری کرد و پنتاگون، وزارت امور خارجه و دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به سوالات پاسخ ندادند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت بایدن ادعا می‌کند به شدت نگران است که رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته اند، حمله کند.

نتانیاهو در روز‌های اخیر بیانیه‌های متعددی صادر کرد و در آن گفت که قصد دارد بدون توجه به اینکه رژیم صهیونییتی و حماس برای آزادی اسرای در غزه و آتش‌بس به توافق برسند یا خیر، دستور حمله به رفح را صادر کند.

نتانیاهو روز یکشنبه به تنش با دولت بایدن اشاره کرد و گفت: اولین درس این است که اگر از خود دفاع نکنیم، کسی از ما دفاع نخواهد کرد. اگر لازم باشد تنها بایستیم، تنها خواهیم ایستاد.

به گفته دو منبع آگاه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا چهارشنبه گذشته از اراضی اشغالی بازدید کرد و گفت‌وگوی دشواری با نتانیاهو درباره عملیات احتمالی رژیم در رفح داشت.

بلینکن در جریان دیدار با نتانیاهو گفت که حملات نظامی بزرگ علیه رفح منجر به مخالفت علنی آمریکا با تل‌اویو خواهد شد و بر روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • حمله جدید حزب الله به سرزمین های آشغالی و بلندی های جولان با ده‌ها موشک
  • پایگاه‌های نظامی اشغالگران در جولان اشغالی هدف قرار گرفت
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به پایگاه صهیونیستی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • حمله پهپادی حزب الله به الجلیل اشغالی/ موشک‌باران جبل میرون+ فیلم
  • فطرت بیدار عامل اعتراض دانشجویان علیه رژیم صهیونیستی است
  • پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است