Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در حاشیه همایش ملی پدافند شیمیایی که امروز (یکشنبه) برگزار شد، گفت: ما در سازمان پدافند غیرعامل «نظام جامع پدافند شیمیایی کشور» را طراحی کرده‌ایم و در قالب یک اکوسیستم پدافند شیمیایی، در حال اجرایی کردن بخش‌های مختلف آن هستیم.

وی با بیان اینکه بیمارستان بقیه الله (عج) قطب درمان مصدومیت‌های شیمیایی در کشور است، افزود: مجهزترین اورژانس پدافند شیمیایی غرب آسیا در بیمارستان بقیه الله (عج) قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پدافند غیرعامل اظهار داشت: کارخانجاتی در کشور تجهیزات حفاظت شیمیایی و بهداشتی را با استاندارد‌های جهانی تولید می‌کنند و در این زمینه کاملا خودکفا هستیم.

سردار جلالی با بیان اینکه مباحث شیمیایی باید به صورت منظم آموزش داده و تفهیم شود و به همین دلیل لازم است که رزمایش‌های جدیدی در این زمینه داشته باشیم، گفت: در حوزه مباحث شیمیایی در سال ۹۹ هم رزمایش‌های استانی و هم رزمایش تخصصی در مراکز پرخطر شیمیایی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه آلمان، فرانسه و انگلیس جزو متهمین و شریک حرم صدام در بمباران شیمیایی سردشت و حلبچه توسط صدام هستند، گفت: پیشنهاد ما تشکیل یک دادگاه بین المللی برای همه کسانی است که در بمباران‌های شیمیایی صدام او را کمک و تجهیز کردند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون ادعای رژیم صهیونیستی درباره انجام اقدام سایبری در پارچین و در نتیجه انفجار مخازن گاز در این منطقه، گفت: مباحث سایبری بسیار پیچیده است و باید دقیق تحلیل شود و پس از تحلیل، نتیجه قطعی اعلام شود. در خصوص این موضوع هم تا زمانی که به جمع بندی نهایی نرسیم نمی‌توانیم اظهار نظر کنیم.

سردار جلالی: ایمنی در مقابل نفوذ سایبری اهمیت دارد

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: در توسعه صنایع شیمیایی کشور باید به مقوله ایمنی در برابر نفوذ سایبری توجه بسیار زیادی کرد.

به گزارش مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در همایش ملی پدافند شیمیایی که امروز (یکشنبه) برگزار شد، با بیان اینکه امروز بیش از ۵ هزار مجتمع صنعت شیمیایی در کشور وجود دارد، گفت: نگاه امروز ما به صنعت شیمیایی یک نگاه اقتصادی است که می‌تواند موتور محرکه اقتصاد کشور ما باشد.

وی افزود: امروز ۳۳ درصد صنعت دارویی کشور وابسته به پتروشیمی است و ضرورت دارد به کلیه پروتکل‌های پدافند غیرعامل در صنعت شیمیایی توجه شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه ایجاد مجتمع‌های صنعتی شیمیایی در مجاورت شهرها، یک خطا و خطر بالقوه است، تاکید کرد: خدای نکرده در صورت بروز حادثه، مواد شیمیایی با حرکت باد به سادگی جا به جا می‌شوند.

سردار جلالی اظهار داشت: با توسعه حومه‌های شهر‌های بزرگ، مجتمع‌های شیمیایی که قبلا در بیرون از شهر بودند، امروز وارد شهر شدند که اتفاقی بسیار خطرناک است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در توسعه صنایع شیمیایی کشور باید به مقوله ایمنی در برابر نفوذ سایبری توجه بسیار زیادی کرد، گفت: خیلی اوقات نفوذ سایبری به یک زیرساخت شیمیایی می‌تواند موجب حادثه در آن زیرساخت شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل پدافند شیمیایی نفوذ سایبری سردار جلالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت