Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در نشست بررسی وضعیت آب شهرستان‌های تنگستان و دشتی با بیان اینکه فعالیت‌های خوبی در حل مشکلات آب روستا‌های تنگستان انجام شده گفت: جلسه سه هفته قبل، مصوبات خوبی در پی داشت و پس از آن شرکت آب و فاضلاب فعالیت‌های مهمی برای حل مشکلات آب روستا‌های بخش ساحلی تنگستان انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامحسین کرمی با تاکید بر افزایش میزان آبدهی از خط آبرسانی محرم به روستا‌های تنگستان و توجه به وضعیت آبرسانی به شهر بادوله و روستا‌های کبگان و روستا‌های انتهای خط آبرسانی دشتی افزود: انشعاب آب خانه باغ‌های تنگستان بدون اغماض قطع شوند تا بتوان بخشی از آب اهالی روستا‌های تنگستان را تامین کرد.

بیشترین اعتبارات عمرانی تنگستان به تامین آب اختصاص یافت

فرماندار تنگستان هم گفت: مردم شهر و روستا‌های بخش ساحلی دلوار دستِکم ۱۵ سال است با مشکل کم آبی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

عبدالحسن رفیعی‌پور همچنین با اشاره به حفر و راه‌اندازی دو حلقه چاه در اهرم، گفت: بیشترین اعتبارات عمرانی این شهرستان به حوزه تامین آب اختصاص یافته است به طوری که ۵۵ میلیارد ریال یعنی ۱۶درصد اعتبارات عمرانی به این امر تخصیص پیدا کرده است.

او با اشاره به اینکه این اعتبار برای کاهش هدررفت آب، بازسازی شبکه آبرسانی و ترمیم خط انتقال اختصاص یافته است، افزود: مخزن ذخیره آب با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در دلوار در حال ساخت است

فرماندار تنگستان همچنین اجرای خط انتقال آب را از عالیشهر به بنه گز خواستار شد و بیان کرد: اکنون مخزن هزار متر مکعبی بنه‌گز در دست ساخت است.

رفیعی پور بر تعیین تکلیف طرح آب‌شیرین‌کن ۷۵۰۰ مترمکعبی دلوار هم تاکید کرد و گفت: با تکمیل این طرح و اجرای آب شیرین‌کن ۵ هزار مترمکعبی بندر رستمی مشکل آب روستا‌های تنگستان برای همیشه برطرف می‌شود.

اجرای ۱۰ مجتمع آبرسانی روستایی در استان بوشهر

نماینده مجری طرح مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور هم توجه به مجتمع‌های آبرسانی روستایی را در اولویت برنامه‌ها دانست و گفت: ۱۰ مجتمع آبرسانی در قالب اعتبارات ملی در استان بوشهر اجرایی شده که ۴ مجتمع آن در حال تکمیل است.

علی کرم‌پور با بیان اینکه ۸۰ درصد این مجتمع‌ها در دشتی و تنگستان قرار دارد، افزود: برای نوسازی شبکه آبرسانی ۴۴ روستای تنگستان و دشتی به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

او بیان کرد: از محل صندوق توسعه ملی دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبرسانی مصوب شده که سهمیه استان بوشهر ۲ درصد از این اعتبار است.

شرایط آبرسانی به روستا‌های تنگستان باید بهبود یابد

مدیرنظارت بر بهره‌برداری آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز با تاکید بر ادامه فعالیت‌ها برای بهبود وضع آبرسانی در تنگستان، تسریع طرح‌های آبرسانی گفت: باید اجرای طرح‌های بلند مدت از جمله آب شیرین‌کن و مجتمع‌های آبرسانی روستایی تسریع شود.

سید علیرضا طباطبایی با تاکید بر تکمیل آب شیرین‌کن ۷۵۰۰ مترمکعبی دلوار و۶ مجتمع آبرسانی، ادامه داد: آب شیرین‌کن ۶۰۰ متر مکعبی لاور ساحلی تا دو ماه دیگر وارد مدار تولید می‌شود که نقش مهمی در بهبود آبرسانی روستا‌ها دارد.

او از ابلاغ اعتبارات خرید تضمینی آب برای کاهش هدررفت آب خبر داد و عنوان کرد: مصرف بهینه آب باید در دستور کار همه مشترکان قرار گیرد.

قطع ۴۰۰ انشعاب آب خانه باغ‌های تنگستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم گفت: تاکنون انشعاب آب بیش از ۴۰۰ خانه باغ در تنگستان قطع شده که بر ظرفیت آب روستا‌های تنگستان افزوده است.

عبالحمید حمزه‌پور با تاکید بر تسریع در اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن بیان کرد: آب‌شیرین‌کن بخش ساحلی دلوار تعیین تکلیف و در اجرای آن تسریع می‌شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمبود آب تامین آب آبرسانی روستایی خانه باغ روستا های تنگستان آبرسانی روستایی آبرسانی روستا مجتمع آبرسانی آب روستا استان بوشهر آب شیرین کن مجتمع ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد