Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@02:56:20 GMT

ابتلای ۱۰۰ پرستار در استان زنجان به کرونا

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۶۳۷۱

فریدون اسکندری شامگاه شنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کرونا استان افزود: هم اکنون ۲ هزارو ۸۰۰ نفر پرستار در مراکز درمانی این استان فعالیت می‌کنند که این تعداد پرسنل از چهار ماه گذشته جانانه و مجاهدانه به امر خدمات رسانی در شرایط کرونایی مشغول هستند.

وی اضافه کرد: شیفت کاری پرستاران شاغل در استان در روزهای کرونایی نه تنها کاهش نیافته است بلکه فعالیت آنها افزایش یافته است و بر خلاف تصور عموم شرایط کنونی نسبت به ماه های گذشته بهتر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندری با تاکید بر اینکه طی اسفند سال گذشته و با شیوع بیماری کرونا حساسیتی در بین عموم مردم ایجاد شد، ادامه داد: این روند با توجه به اعمال محدودیت ها و ماندن مردم در منازل موجب شده بود که پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌ها با آرامش خاطر بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان شرایط کاری پرستاران را بیش از گذشته دشوار کرده و این مهم به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی توسط مردم به ویژه بی تفاوتی در برابر فاصله گذاری اجتماعی مضاعف شده است.

اسکندری افزود: در زمان حاضر همین وضعیت در استان موج مراجعه کنندگان کرونایی به بیمارستان ها را افرایش داده و از طرفی بیماران عادی برای انجام عمل‌های جراحی عادی خود در انتظار بسر می برند.

وی اضافه کرد: کمبود پرسنل پرستاری در بیمارستان های استان فشار کاری آنها را افزایش داده و از طرفی تبعیض ناشی از پرداختی ها در مقایسه با استان های دیگر این را قشر را آزرده خاطر کرده است.

رییس نظام پرستاری زنجان ادامه داد: گزارش ها مبنی بر آن است که پرداخت معوقات پرستاران برخی دانشگاه‌های کشور وضعیت بهتری به خود گرفته، اما واقعیت این است که این موضوع از توان دانشگاه علوم پزشکی زنجان خارج است.

وی خاطرنشان کرد: میانگین پرداخت اضافه کار و کارانه پرستاران در کشور تا آذر سال گذشته بوده است که این تاخیر برای پرستاران این استان به هشت ماه رسیده است.

اسکندری خاطرنشان کرد: این استان تمامی نیروهای موجود و پرسنل پرستاری استان را برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی به کار گرفته است با این حال هم اکنون با کمبود نیرو مواجه هستیم.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: پرستار مراکز درمانی خدمات رسانی بیمارستان جراحی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بیمارستان پرستار دانشگاه علوم پزشکی مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • پاکبان زنجانی با کیف پر از دلار و مدارک چه کرد؟
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟