Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 - در دوران بحران و ضرورت اقدامات گسترده، تعامل بنگاه‌های اقتصادی و نهادهای تصمیم‌گیرنده نقش بسزایی در مدیریت چابک شرایط و گستردگی پوشش‌های اجتماعی خواهد داشت.

در این راستا شرکت نستله ایران به‌عنوان یکی از بنگاه‌های فعال در زمینه‌های اجتماعی، در خلال بحران ویروس کووید-۱۹ در کشور، ارتباط نزدیکی با ۲۷ مرکز درمانی و پزشکی واقع در استان‌های تهران، قزوین و البرز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از اقدامات اجتماعی نستله در این دوران که به هدف حفظ سلامت کادر پزشکی و سهولت فرایند درمان صورت گرفته است، تأمین نیاز تجهیزات پزشکی سبک و سنگین این واحدها، از جمله مانیتور و اسکنرهای پزشکی، دستگاه‌های تنفس مصنوعی (ونتیلاتور)، ترمومترهای طبی (تب‌سنج) و تشک‌های ویژه بیماران بخش ICU بوده است. همچنین این شرکت با تأکید بر اهمیت پاسخگویی مناسب به نیازهای غذایی افراد و خانواده‌ها، بیش از ۱۸۰ هزار بطری آب آشامیدنی (از محصولات پیورلایف) و حدود ۱۵۰ هزار شیر غنی‌شده (محصول نسکوئیک) را به این مراکز اهدا کرده است. به‌علاوه حمایت از کسب‌وکارها و شرکای تجاری، از دیگر اقدامات بزرگ‌ترین شرکت مواد غذایی و آشامیدنی دنیا در راستای تضمین سلامت جسمی-روحی ذینفعان و تأثیرات اجتماعی در گذار از شرایط ناپایدار ناشی از بحران حاکم بوده است. 

علیرضا سرابچی، سخنگوی شرکت نستله در جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل ارتباطات، سرویس‌های بازاریابی و ارتباط با دولت این شرکت بیان می‌کند: «باعث افتخار و خرسندی است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مجموعه و منابع در دست قادر خواهیم بود در قالب امدادرسانی به جامعه حین بحران فعلی، بیش از ۴۵۰ هزار خانواده را یاری کنیم.»

وی با تأکید بر ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی برای مشارکت در رفع دغدغه‌های جامعه بیان کرد: «نستله ایران همواره با مسئولین و سازمان‌های داخلی در تعامل نزدیک بوده و در این راستا از هیچ تلاشی برای معرفی توانایی خود برای ایفای نقش و ایجاد ارزش مشترک در جامعه دریغ نکرده است.ازاین‌رو کمک‌های بشردوستانه ما در برهه کنونی در جمهوری اسلامی ایران، بر حمایت دولت و مؤسسات بهداشتی برای تهیه تجهیزات پزشکی اساسی و نیز حصول اطمینان از ادامه تولید و تحویل محصولات غذایی و آشامیدنی موردنیاز جامعه متمرکز بوده است.»

رویکرد جهانی نستله برای مشارکت در تمامی جوامعی که در آن فعالیت می‌کند، به فراخور موقعیت و نیاز هر جامعه بسیار متنوع است. به طور مثال واحد منطقه‌ای نستله در خاورمیانه با اقدامات گوناگونی همچون ۱- اهدای محصولات غذایی و آشامیدنی، ۲- حمایت از مراکز مراقبتی و بهداشتی، ۳- همکاری با فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر برای کمک‌های ضروری، پشتیبانی غذایی-پزشکی، و نیز ۴- مشارکت در طرح‌های پزشکی که توسط دولت‌ها اداره می‌شود، در کشورهای حوزه خود در حال ایفای نقش است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟

دکتر محمدرضا خردمند در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است، اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوز‌های پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند، اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود، اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته، اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می‌توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته