Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی بهادری جهرمی، رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و‌ مشاوران خانواده قوه قضاییه در چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و دهه کرامت، اظهار کرد: ما موفق شدیم که فرایند برگزاری آزمون وکالت سال ۹۸ را تمام کنیم، سختی این آزمون در ملی بودن و دو مرحله‌ای بودن آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر تست در آزمون تقریبا یک دقیقه فرصت پاسخگویی دارد که بیشتر تست IQ است تا سنجش استعداد و توانمندی، بر همین اساس آزمون دو مرحله‌ای انجام شد.

رییس مرکز مشاوران قوه قضاییه اضافه کرد: طی دو ماه کاری از ۱۰ هزار و ۲۱۰ نفر مصاحبه گرفته شد.

بهادری جهرمی اضافه کرد: ما اولین مرکزی بودیم که برای کرونا اعلام تعطیلی کردیم حتی زمانی که اعلام تعطیلی کردیم، بسیاری بر ما ایراد گرفتند.

وی بیان کرد: ۴۵۵ استاد دانشگاه و قاضی و‌ وکیل باسابقه دادگستری با ما همکاری کردند و قریب به ۱۰۰ نیروی اجرایی در این فرایند کمک‌رسانی کردند. رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و‌ مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: ما در هفت منطقه مصاحبه می‌گرفتیم در هر‌ منطقه ۳۰ تیم مصاحبه‌گر فرایند را انجام دادند. تمامی فرایند مصاحبه کاملا الکترونیک بود و ما در این مدت حتی یک کاغذ هم استفاده نکردیم؛ از یک ‌بازه‌ای به بعد فایل‌های صوتی مصاحبه‌ها را نیز ضبط کردیم.

به گفته بهادری جهرمی از‌ کل ۱۰هزار و ۲۱۰ نفر فقط ۳۰۰ نفر رد شدند.

بهادری جهرمی اظهار کرد: تاکنون ۵ هزار نفر پذیرفته‌ شده‌اند و به آنها اعلام شده و مابقی در طول این ماه انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: برخی مصاحبه‌ها به دلیل اعلام نظر مصاحبه‌کنندگان مبنی بر عدم آمادگی داوطلب مجدد برگزار شد، همچنین قبل از مصاحبه حضوری، آزمون روانشناسی از داوطلبان گرفته شد.

بهادری جهرمی گفت: داوطلبانی که تفاوت روشنی بین آزمون کتبی و‌ شفاهی آنها باشد، برای مصاحبه مجدد دعوت خواهند شد.

رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و‌ مشاوران خانواده قوه قضاییه بیان کرد: ۳مهر ماه آزمون وکالت سال ۹۹ برگزار خواهد شد و مجری سازمان سنجش خواهد بود و‌ منابع آزمون هم‌ منابع سال گذشته است و‌ کمی تغییر داشتیم؛ خوشحال هستیم که کانون وکلای دادگستری نیز منابع‌شان را به ما نزدیک کردند.

وی در خصوص سرباز کارآموز نیز‌ گفت: ظرفیت سربازارآموز در سال ۹۸ به ۳۰۰ نفر افزایش یافت اما متاسفانه این ظرفیت را در آزمون ۹۹ نداریم و‌ هنوز نتوانسته‌ایم این مصوبه را بگیریم و‌ اشخاصی می‌توانند در آزمون سال ۹۹ شرکت کنند که تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ پایان خدمت یا معافیت دائم ارائه کنند.

رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و‌ مشاوران خانواده قوه قضاییه اضافه کرد: داوطلبان ترم آخر تحصیلی نیز می‌توانند در آزمون شرکت کنند به شرطی که مدر‌ک خود را تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ارائه کنند.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مرکز مشاوران قوه قضاییه مشاوران خانواده قوه قضاییه کارشناسان رسمی رییس مرکز وکلا بهادری جهرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • مختومه شدن ۲۹۰ هزار پرونده در دادگستری چهارمحال و بختیاری
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش