Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن نیکخو عنوان کرد، روند خصوصی ‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال با همکاری وزارت ورزش و جوانان در حال سپری شدن است.

طرفداری - بهمن نیکخو، مشاور عالی باشگاه استقلال، درباره خصوصی سازی باشگاه استقلال و پرسپولیس و همچنین همکاری وزارت ورزش در مسیر خصوصی سازی سرخابی ها صحبت هایی را عنوان کرد.

بهمن نیکخو امروز (یکشنبه 8 تیر 99) در جمع خبرنگاران گفت:

روند خصوصی ‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در حال سپری شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موانع و محدودیت‌هایی وجود دارد که با ارتباط با بخش‌های مختلف در حال بررسی آن هستیم. همچنین دارایی‌ها باید تناسب پیدا می‌کرد. در بحث افزایش سرمایه و پاسخگو بودن به زیان انباشته باید تمهیداتی اتخاذ می‌شد که خدا را شکر این موارد با تلاشی که من در وزارت ورزش دیدم در حال بررسی و برطرف شدن است.

وی افزود:

بدهکاری ‌های باشگاه و اینکه آیا این بدهی‌ها می‌تواند خودش را در صورت مالی باشگاه نشان بدهد یا خیر باید به طور کامل مشخص شود. سازمان خصوصی‌ سازی تعامل بسیار خوبی با ما دارد. حتی برای اینکه بخواهیم به کار سرعت بدهیم از سایر ظرفیت‌های بخش‌های خصوصی نیز استفاده کردیم.

مشاور عالی مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد:

فقط در خصوص اطلاعاتی که در مورد استقلال دارم صحبت می‌کنم. وزارتخانه به خوبی در خصوص واگذاری با ما همکاری دارد و مالکیت‌ اموال باشگاه به خوبی صورت گرفته و باید بگویم که در آخرین مرحله قرار داریم.

وی در خصوص اینکه اگر استقلال می‌خواهد وارد بازار بورس وارد شود،  باید تبدیل به یک شرکت سود ده شود، عنوان کرد:

آن چیزی که در مرحله اول مهم است بحث شفاف‌سازی است.  چه مطالبات باشگاه از برخی شرکت‌ها و چه بدهی باشگاه به اشخاص حقیقی و حقوقی که در حال انجام شدن است. تا این موضوع به پایان نرسد نمی‌توان هیچ قضاوتی کرد، اما برنامه‌هایی برای این مسیر داشته و نگرانی از این بابت نداریم.

نیکخو در خصوص بدهی‌ مالیاتی نیز گفت:

در این خصوص صحبت‌های خوبی در دولت صورت گرفته است. باشگاه بزرگ قطعا فعالیت‌های بزرگ دارد.

وی در مورد اختلافی که بین 2 کارگزار قدیم و جدید استقلال به وجود آمده است، افزود:

وقتی قراردادی بسته می‌شود، طرفین باید مفاد قرارداد را رعایت کنند. ممکن است یک طرف مدعی یکسری از تعهدات باشد، یکسری ادعاها را هم مطرح کند.  اگر ادعا پذیرفته نشد به اجبار به مراجع قضایی کشیده می‌شود، اما وقتی داخل خانواده باشد می‌توان آن را بهتر حل کرد. چندین جلسه در این باره برگزار کردیم، این مشکل حل شد و توافق اولیه صورت گرفت.

مشاور عالی مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه این تعداد معاون می‌توانند بخشی از بار مشکلات باشگاه را حل کند، گفت:

امیدوارم دوستان در این باره کمی به مجموعه استقلال زمان بدهند. اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم که بعد از سه ماه شرایط چگونه بوده، اگر جواب قانع‌کننده و مثبتی نداشته باشم شما حق دارید که انتقاد کنید. هواداران حق دارند که همیشه نگران باشند.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه استقلال مشاور عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قانون سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی با هدف ساماندهی مالیات ستانی در کشور به اجرا گذاشته شد. بر اساس این قانون، تمامی کسب و کار‌ها باید به این سامانه بپیوندند و تراکنش هایشان شفاف سازی شود.

به اذعان کارشناسان، این سامانه مزیت‌های بسیاری برای کشور دارد. مهم‌ترین مزیتش این است که شفاف سازی درآمد‌ها صورت می‌گیرد و امکان فرار مالیاتی از بین می‌رود. به نظر می‌رسد، این سامانه به نفع کسانی است که می‌خواهند در فضای شفاف، سالم و قانونی کار کنند.

دومین مزیت سامانه مودیان این است که امکان مقابله با فعالیت زیرزمینی و مخرب به وجود می‌آید. زیرا دولت به اطلاعاتی دسترسی دارد که می‌تواند از آن‌ها در راستای نظارت بر فعالیت‌های اقتصادی کشور بهره ببرد.

برخی مقاومت‌ها در ابتدا در برابر سامانه مودیان وجود داشت. اما اصناف و اتحادیه در ادامه متوجه مزیت‌های این سامانه شدند. به طور مثال، صنف طلافروشان در حال حاضر به این سامانه اعتراضی ندارند و نسبت به سامانه تجارت معترض هستند.

واقعیت این است که روند گذار از سنت به مدرنیته و به کارگیری سامانه‌های نوین مشکلات خاص خودش را دارد. اما در نهایت این روند‌ها به نفع اقتصاد و کشور هستند. نظرات رحمان سعادت، استاد اقتصاد دانشگاه را در خصوص سامانه مودیان و مزیت هایش و اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت در ادامه می‌خوانید.

سعادت در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت تصریح کرد: آن طور که از شواهد بر می‌آید طلافروشان نسبت به سامانه مودیان اعتراضی ندارند و اعتراض آن‌ها به سامانه تجارت است.

وی ادامه داد: دولت طی سال‌های اخیر اقداماتی را در زمینه ساماندهی امور مالیاتی کشور و قاعده‌مند کردن آن‌ها انجام داده است. سامانه مودیان یکی از ابزار‌های الکترونیک است که دولت در راستای ساماندهی مالیات ستانی در کشور از آن بهره برده است.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: سامانه مودیان مزیت‌های زیادی در شناسایی بخش زیرزمینی و غیررسمی اقتصاد دارد. طلافروشان نیز با این موضوع که شفافیت تراکنش‌ها و صدور فاکتور الکترونیک اتفاق بیافتد، مخالفتی نخواهند داشت و اعتراض اصلی آن‌ها به سامانه تجارت است. این صنف به سامانه تجارت که قرار است میزان دارایی و موجودی انبار طلافروشان را شفاف سازی کند، معترض هستند و مشکل اصلی خود را این سامانه معرفی کردند

وی ادامه داد: سامانه مودیان بستری برای شفاف سازی تراکنش‌ها و میزان درآمد اصناف و کسب و کار‌ها به وجود می‌آورد. به طور مثال، در صنف طلافروشان مشخص می‌شود که هر فعال اقتصادی چقدر درآمد داشته است و چقدر باید مالیات بپردازد. با این اوصاف، این سامانه به نفع طلافروشانی است که در بستر قانونی و سالم فعالیت می‌کنند.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: اطلاعاتی که در سامانه مودیان در دسترس قرار می‌گیرد، زمینه‌ای برای مقابله با قاچاق و کار‌های زیرزمینی به وجود می‌آورد و این به نفع صنف طلافروشان است.

سعادت گفت: مردم نیز از شفاف سازی صورت گرفته در سامانه مودیان سود می‌برند. به طور کلی، سامانه‌ها که به شفاف سازی منجر می‌شوند، به نفع کشور هستند.

وی تأیید کرد: با توجه به اینکه تمامی اصناف به سامانه مودیان پیوسته اند و باید تراکنش‌ها شفاف سازی شوند و با توجه به مزیت‌هایی که این سامانه دارد، طلافروشان به آن اعتراضی ندارند. اعتراض آنان به سامانه تجارت است که در واقع دارایی هایشان را شفاف سازی می‌کند.

این استاد اقتصاد دانشگاه تأکید کرد: به طور کلی، رفتن به سمت شفاف سازی امور و ساماندهی مالیات ستانی در کشور امری منطقی است. این روند باید به سرانجام برسد و از یک سیستم عادلانه، دقیق و هوشمند در حوزه مالیات ستانی بهره‌مند شویم. سامانه مودیان در عمل یک سری کاستی‌ها دارد و مراجعان با مشکلاتی مواجه هستند که باید در اسرع وقت رفع شود.

 

دیگر خبرها

  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم