Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محسن بهشتی پور رئیس آموزش و پرورش استثنایی فارس با اشاره به آغاز اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان از ۱۵ تیر ماه امسال در ۶۸ پایگاه فارس بیان کرد: پارسال نزدیک به  ۸۰ هزار نو آموز پیش دبستانی و بدو ورود را در فارس ارزیابی شد که امسال با توجه به شرایط بحرانی ناشی از شیوع بیماری کرونا سنجش با تاخیر شروع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، ضرورت اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان  را اجرای قوانین  فرادستی عنوان کرد و ادامه داد: حرکت در راستای استانداردهای آموزشی بین المللی مبنی بر تشخیص به موقع کودکان در معرض خطر برای سازمان دهی برنامه های آموزشی ، جلوگیری از به هدر رفتن سرمایه های مادی و معنوی کشور از طریق تشخیص به موقع مشکلات کودکان ، ارتقاء وضعیت بهداشتی ، پیشگیری شاخص های بهداشتی جامعه و حرکت برای توسعه و ترقی کشور از دیگر ضروریات اجرای  طرح سنجش  است.

بهشتی پور، اولین هدف از اجرای طرح سنجش را پیشگیری از بروز و تشدید بیماری ها دانست و افزود : کمک به بهبود کیفی آموزش و کنترل بعضی از عوامل موثر بر افت تحصیلی ، بررسی میزان شیوع اختلالات جسمانی و روانی نوآموزان  بدو ورود به مدرسه ، تهیه شناسنامه سلامت الکترونیک و دسترسی به اطلاعات جامع آموزشی ، بهداشتی و خانوادگی به منظور استفاده و برنامه ریزی های آموزشی و بهداشتی مناسب با استعداد و توانایی نو آموزان از اهداف اجرای این طرح است .

ارائه توصیه های بهداشتی ،آموزشی و روان شناختی به والدین و نوآموزانی که از مشکلات جزئی رنج می برند ، بررسی ارتباط بین متغیرها و فراهم نمودن زمینه های مناسب تحقیقاتی و پژوهشی ،کمک به اولیا دانش آموزان به منظور صرفه جویی در زمان  و پرهیز از سردرگمی هایی که این امر با متمرکز کردن تمامی عوامل اجرایی در پایگاه سنجش محقق می شود، از دیگر اهداف اجرای  طرح سنجش است که رئیس آموزش و پرورش استثنایی فارس به آن ها اشاره کرد.

بهشتی پور،  اضافه کرد: هر سال در کشور سه نوع پایگاه سنجش الف ، ب و ج داشتیم و امسال با توجه به شرایط بحرانی در کشور مدل تغییر کرده که سه مدل ارائه شده وکه در بحران کم ، متوسط و شدید توصیه ستاد ملی کرونا در اجرای مدل دو ( بحران متوسط ) است، که شروع و تاخیر با اجرای فاصله گذاری اجتماعی همراه با تغییر در اجرا و ساختار است .

رئیس آموزش و پرورش استثنایی فارس اظهار کرد: هر سال دانش‌آموزان بدو ورود به مدرسه در طرح اجباری غربالگری حضور می یابند و در صورتی که مشکلی نداشته باشد نتایج در سامانه ثبت می شود و سپس به مراکز خدمات جامع سلامت  مراجعه و دیگر خدمات از قبیل واکسیناسیون و دیگر معاینات انجام می شود.

او، تاکید کرد: در هرکدام از قسمت ها اگر دانش آموز نیاز به ارجاع تخصصی داشته باشد به مراکز تخصصی بینایی ، شنوایی ، جسمی حرکتی ، هوش و تست اوتیسم مراجعه می کند و دوباره به پایگاه و مراکز پایگاه های سلامت ارجاع داده می شوند .

بهشتی پور با بیان اینکه پارسال در استان فارس ۷۲ پایگاه سنجش و ۳۳ پایگاه عشایری داشته ایم، گفت: از این ۷۲ پایگاه ۱۴ پایگاه در شیراز بود که شامل گروه الف و ب و ج بود که  پایگاه الف ۱۰ نفر، ب ۷ نفر و ج ۶ نفر بودند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی فارس بیان کرد: پارسال ۶۷ هزار و ۸۰۰ نفر دانش آموز بدو ورود به کلاس اول و ۱۶ هزار و ۹۰۰ نفر هم دانش آموزان پیش دبستانی داشتیم که از این مجموع ۴۳ هزار و ۷۳۴ نفر پسر و ۴۰ هزار و ۹۶۴ نفر دختر بوده اند.

او، در توضیح مزایای اجرای طرح سنجش در پیش دبستانی تصریح کرد: مزایای انجام این کار کاهش استرس و فشار روانی در خانواده ها است چرا که اگر در این میان کودکی دچار مشکل تشخیص داده شود خانواده ها فرصت اصلاح و ما نیز فرصت  ارائه  مداخلات  بهنگام را  داریم .

بهشتی پور، ادامه داد: پارسال تعهد ما برای اجرای طرح  ۵۰ درصد پیش دبستانی‌ها بود که امسال ۶۰ درصد  بوده، و با توجه به شرایط پیش آمده ما فقط تمرکزمان بر روی نوآموزان بد ورود به کلاس اول است و مهرماه به بعد نوآموزان پیش دبستانی است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فرهنگیان اخبار دانش آموزی طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان اجرای طرح سنجش پیش دبستانی بدو ورود بهشتی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۶۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه خبر داد.

سیدرضا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش استان با تمام توان در حال شناسایی کودکان باز مانده از تحصیل هستیم تا بتوانیم آن‌ها را به مدرسه بازگردانیم، گفت: اکنون نمی‌توان آمار دقیقی از کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان ارائه کرد و نیاز به تحقیق بیشتر است، زیرا مثلاً برخی اسامی را که به‌عنوان افراد بازمانده از تحصیل اعلام می‌کنند، پس ازبررسی تیم‌های مختلف معلوم می‌شود آنها ازدواج کرده‌اند و فرزند دارند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش اعتقاد دارد ما باید افراد بازمانده از تحصیلات را به مدارس برگردانیم، زیرا برنگشتن کودکان به مدارس باعث شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی در آینده خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تأکید بر اهمیت آموزش و تربیت فرزندان در سنین پیش‌دبستان و دبستان، گفت: دوران ابتدایی مهمترین زمان برای شکل‌گیری شخصیت فرزند است. اگر ما از این دوران غافل شویم و کودکان دچار آسیب شوند، جبران آن در مقاطع دبیرستان و دانشگاه سخت خواهد شد، زیرا شخصیت آنها شکل گرفته است.

نظری از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل گلستانی در مقطع ابتدایی خبر داد و افزود: ما اگر در کودکستان‌ها و دبستان‌ها اوج سرمایه‌گذاری‌ها را روی تعلیم و تربیت فرزندان انجام دهیم، در آینده زندان‌های ما خالی از مجرم خواهد شد.

وی اظهار کرد: باز ماندن کودکان از تحصیل دلایل متفاوتی دارد، دلایلی مانند فقر مالی، مشکلات فرهنگی، فقر اقتصادی، طلاق و اعتیاد والدین از مهمترین دلایل بازماندگی کودکان از تحصیل است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: وزارت کشور و آموزش و پرورش دو دستگاه متولی برای بازگرداندن کودکان به تحصیلند.

نظری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها، کودکان بازمانده از تحصیل را در روستاهای گلستان را شناسایی می‌کنیم، گفت: گروهی از معلمان جهادی پای کارند و با برگزاری کلاس‌های جبرانی در ساعت غیر از مدارس به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آموزش می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا گلستان را یک استان علمی در کشور کنیم و این اتفاق در حال وقوع است، افزود: امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گلستان جزو ۱۱ استان برتر کشور در کسب رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ کنکور بود و نزدیک به ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان استان در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • از بازیگوشی در رشد کودک تا بیزبیز فراموش‌کار در رشد نوآموز
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • برگزاری اردوی جهادی سلامت در سروستان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس