Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@04:13:16 GMT

زیرِ پوست قتل‌های ناموسی

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۷۷۲۴

زیرِ پوست قتل‌های ناموسی

فرارو- حجم خشونت تلنبار شده در پشت پرده قتل رومینا، ریحانه و فاطمه با واکنش‌های زیادی در جامعه مواجه شد. قتل‌هایی که جزو آمار سیاه محسوب می‌شوند.
به گزارش فرارو، درباره میزان قتل‌های ناموسی در ایران آمار دقیقی وجود ندارد. اما طبق برخی گزارش‌ها در سال ۹۸ حدود ۲۰ درصد از کل قتل‌ها و ۵۰ درصد از قتل‌های خانوادگی به دلیل مسایل جنسی و ناموسی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بر اساس گزارش پلیس ایران نیز در سال ۱۳۸۸ و تنها در شهر اهواز، ۱۵ زن قربانی قتل ناموسی شدند که معادل ۲۴.۵ درصد از کل قتل‌های سال ۸۸ شهر اهواز است که البته این آمار نسبت به سال ۸۴ که میزان قتل‌های ناموسی در اهواز ۳۵ درصد بوده، کاهش داشته است.
اما در  ماه گذشته چند قتل ناموسی به فاصله زمانی کم پشت سر هم رخ داد که حکایتی از انباشتگی مسایل اجتماعی دارد که جامعه درگیر آن است. آن هم در شرایطی که ریسمان اقتصاد و معیشت هر چه بیشتر گلوی جامعه را فشار می‌دهد. از این‌رو با مصطفی اقلیما استاد دانشگاه، مددکار اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی گفتگویی کردیم.
با قتل‌های ناموسی چه باید کرد؟ چرا این قتل‌ها رخ می‌دهند؟
زمانی این قتل‌ها کمتر به چشم می‌آمد، چون اجازه انتشار نمی‌یافتند، اما الان در فضای مجازی منتشر می‌شوند و همه باخبر می‌شوند. اما همیشه بوده است. قتل‌های ناموسی یک مسئله اجتماعی است و مسئله اجتماعی در کوتاه مدت ایجاد نمی‌شود. این مسایل در طول ۴۰-۵۰ سال گذشته انباشته شده است تا به اینجا رسیده است. از سویی هم آدم‌کشی یا دگرآزاری صد علت دارد. برای مثال سیگار کشیدن یکی از علل سرطان است و باید همه علت‌ها کنار هم جمع شوند تا یک فرد سرطان بگیرد و تنها با سیگار کشیدن فرد سرطان نمی‌گیرد.   حالا چرا به این حالت می‌رسیم. ببینید انسان به هنگام تولد مجرم زاده نمی‌شود نه قاتل است و نه روسپی است. وضعیت اجتماعی، شرایط خانواده، سیاست‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کنار هم جمع می‌شوند تا یک فرد به سمت آسیب برود. در کشور‌های دیگر وقتی قاتلی محاکمه شود سیستم اجتماعی آن جامعه محاکمه می‌شود این‌که چقدر جامعه در قاتل شدن او سهم داشته؛ چقدر پدر و مادر او مشکل داشتند، سیستم آموزشی و معلمان او چه کردند و در کل چه فرایندی باعث شده تا این فرد به اینجا برسد و در آخر خود فرد قرار دارد. امروز اگر فردی کسی را می‌کشد این آدم از گذشته مشکل دارد و مشکل برای همین امروز نیست. ما امروز شاهد جا به جایی ارزش و ضد ارزش هستیم. ارزش‌هایی که در گذشته مطرح بودند امروز به ضد ارزش بدل شدند و بالعکس. در گذشته اگر کسی مواد می‌کشید ضدارزش بود. اما الان استفاده از مواد مخدر و مشروب به فرهنگ تبدیل شده و در مهمانی و عروسی وجود دارد و اگر فردی نخورد به او امل می‌گویند.
از نظر شما با توجه به وضعیت امروز چه شرایطی به این امر منجر شده است؟
وقتی در تلویزیون خبر اعدام قاتلان را اعلام می‌کردیم و نشان می‌دادیم که او در لحظه آخر می‌گفت پشیمان نیست بچه‌هایی که مخاطب این تصاویر بودند ذوق کردند که تا اخرین لحظه پشیمان نشد. این مسایل در جامعه ما از گذشته وجود داشته است. حالا به اینجا رسیده است.
این‌که فردی دست به قتل کسی می‌زند آن هم همسر یا دختر یا خواهرش باید دید در چه وضعیتی قرار دارد. ببینید چقدر فشار روی او وارد شده است تا به اینجا رسیده است. ما در جامعه‌ای قرار داریم که فشار زیاد است؛ امنیت روحی، اقتصادی، مالی روانی نداریم و همین موجب می‌شود تا فرد به اینجا برسد. فردی که زن و دختر خودش را می‌کشد از لحاظ روحی به کجا رسیده که این کار را کرده است. این فرد بیمار است؛ بنابراین نباید او را زندان برد باید در بیمارستان روانی بستری و علت‌ها بررسی شود.
اگر کسی دو سال است معتاد است من می‌گویم ۲۲ سال است معتاد است، چون بیست سال شرایط برای او جور شده است؛ بنابراین جامعه این فرد را ساخته تا به اینجا رسیده است. وقتی فرد تحت فشار است و با مشکلات متعددی مواجه است مغز طاقت نمی‌آورد به صورت درد جسمی بروز پیدا می‌کند یا با داد و فریاد سر دیگری این فشار تخلیه می‌شود. فردی که کسی را می‌کشد به حالت انفجار رسیده است. ما نباید او را اعدام کنیم باید او را بررسی کرد علل را شناسایی و رفع کرد. ما صد نفر را اعدام می‌کنیم جامعه ۱۰۰ قاتل می‌سازد. زیرساخت‌ها را باید درست کرد.
 می‌شود این زیرساخت‌ها را با مثال روشن کنید؟
ببینید هیچ برادری نمی‌خواهد خواهرش را بکشد، پس باید آن شرایطی که به اینجا ختم می‌شود را بررسی و علل را شناسایی کرد. فرهنگی که به مرد حق هر کاری را می‌دهد، اما همان کار را برای زن نمی‌پسندد. مثلا به برادری که خواهرش را آتش زده یاد دادند اگر با دختری دوست شود ایرادی ندارد؛ تازه پدر و مادر خوشحال می‌شوند، ولی اگر خواهرش با پسری دوست شود حق ندارد و باید بمیرد. این را جامعه به این پسر آموخته است. تبعیض جنیسیتی که در جامعه در جریان است. این‌که اگر به حریم خصوصی یک زن تجاوز شود از نگاه دیگران او مقصر است که بد لباس پوشیده، بد راه رفته است و مرد را تحریک کرده است. چرا نباید مرد را بازخواست کرد. چون قانونگذار و مجری قانون مرد هستند و مردسالاری حاکم است و قانون درست اجرا نمی‌شود.
مسایلی، چون قتل‌های ناموسی کوتاه مدت پیدا نشدند. همچنین وقتی مسایل این قتل‌ها را بررسی می‌کنید می‌بینید مسایل ناموسی گوشه‌ای از مسایل آنهاست. گاهی مرد با همسرش هزار و یک مسئله داشته، ولی برای تبرئه خودش می‌گوید مسئله ناموسی بوده است. در طول زمان مسائل حل نشده بین این افراد آنقدر انباشته می‌شود تا به مرز انفجار برسد. چون با زن مشکل داشته، مهریه نمی‌توانسته بده و خیلی مسایل دیگر به قتل دست زده است. این در حالی است که اسلام برای اینگونه مسایل حساس، خیلی سخت گرفته است. می‌گوید باید چهار شاهد وجود داشته باشد، چون ثابت کردنش سخت است دادگاه زن را به این جرم محکوم نمی‌کند. علاوه بر این، زنان کمتر در پی اینگونه خلاف‌ها هستند. اما مردان خیانت می‌کنند و زنان گاهی ناگزیر از زندگی هستند به دلیل آن که از فردای پس از طلاق و مشکلات آن می‌ترسند. چون جامعه ما برای زنان تنها امن نیست. باید توجه داشت آسیب‌ها قابل تبدیل به یکدیگر هستند. زنی که پس از طلاق از خانواده خود سرکوفت می‌شنود و به بیرون از خانه می‌رود امکان دارد بیشترین آسیب‌ها را ببیند ممکن است برای رفع مشکل اقتصادی به روسپیگیری و هزار آسیب دیگر روی آورد.
چه علت‌های دیگری در این باره به نظرتان می‌توان نام برد؟
اما یکی دیگر از علت‌های افزایش این قتل‌ها، نبودِ پاسخگویی و شایسته‌سالاری است. در جامعه ما کسی به کسی پاسخگو نیست. بهزستی فقط اعلام می‌کند خانه امن دارد. خانه امنی که یک مددکار در آن نیست و روان‌شناس در آنجا نشسته است روان‌شناس که نمی‌تواند کار مددکار را کند. فردی که به خانه امن مراجعه می‌کند مسئله دارد بیمار نیست. بهزیستی داریم، ولی چیزی به نام بهزیستی در آن نیست. باید متخصص مسایل و آسیب‌های اجتماعی و نه پزشک عمومی در آنجا باشد. اما ما فقط اسم را یدک می‌کشیم. کلا در در مملکت ما پزشک‌ها همه کاره‌اند. می‌خواهیم مسایل اجتماعی را با پزشکان حل کنیم حل نمی‌شود. نیرو‌ها و مدیران باید متخصص این حوزه باشند. رئیس بهزیستی باید از کارکشته‌های این حوزه باشد.
برای حل این مسئله چه باید کرد؟
 علت‌های این مسئله سال‌ها عمر دارند و برای رفع این وضعیت باید روی آن کار کنیم. برای بهبود وضعیت باید شایسته سالاری و پاسخگویی حاکم شود. هر کسی را سر جای خودش نشاند. وقتی فرد شایسته‌ای حاکم باشد حرف خودش را می‌زند، ولی فرد غیرشایسته فقط چشم می‌گوید. زیرساخت‌ها را باید درست کرد. باید به تقویت سازمان‌های کمک کننده که مهمترین آن بهزیستی است بپردازیم. اگر مثل کشور‌های دیگر نهادی به نام بهزیستی داریم این نهاد باید آسیب‌های دیگر سازمان‌ها را حل و رفع کند. اگر این سازمان‌ها کار خود را درست انجام ندهند نتیجه این وضع می‌شود. خود سازمان بهزیستی مشکل دارد و باید به آن رسیدگی شود. کل سیستم آن باید عوض شود.   وقتی مددکار در خانه امن باشد وقتی برای مثال خانمی بیاید مسئله‌اش را بگوید، چون متخصص است نمی‌گوید به ما چه مربوط، برای حل این مسئله کمک می‌کند. شاید زودتر حل شد نه این‌که مسایل تلمبار شود تا این زن بمیرد. اگر خانمی برای رفع مشکل خود رجوع می‌کند باید مددکار و وکیل او را ببینند راهنمایی کنند با خانواده او و همسرش در ارتباط باشند. ولی الان مسئولان بهزیستی این کاره نیستند. روانشناس کار مددکار را می‌کند. وقتی غیرمتخصص مسئول مسایل اجتماعی می‌شود ظرف چهل سال به اینجا می‌رسیم. چون در هیچ کاری متخصص آن حوزه مشغول نیست. وقتی فقر هست وضعیت اتقصادی بد است، کار دست غیرمتخصصین است فشار‌ها افزایش پیدا می‌کنند و چنین وضعیتی ایجاد می‌شود.
بهزیستی اورژانس ۱۲۳ را درست کرده، اما وضعیت آن‌ها به ویژه در شهرستان فاجعه است. نیرو‌های آن شرکتی هستند و گاهی همه فامیل و با مدرک‌های متفاوت و نامتناسب استخدام شدند. ما مدت‎ها طول کشید تا این اورژانس را درست کردیم نه پول داشتیم و نه بودجه. اما الان وضعیت خوبی ندارند. هیچ حق قانونی برای مددکاری که می‌خواهد مثلا به خانه‌ای برود تعریف نشده است. می‌توانند از او به عنوان مزاحم شکایت کنند. یا در مورد کودک آزاری اگر بهزیستی بچه را از خانواده بگیرد کجا می‌خواهد ببرد وقتی نمی‌تواند بچه‌های خودش را هم اداره کند. مربی آنجا بیشتر از همه بچه را می‌زند. چرا، چون حقوقش پایین است. با حقوق پایین ۷۰۰ هزار تومان و مشکلات زندگی نمی‌تواند کارش را به خوبی انجام دهد. در نتیجه این بچه اگر بهزیستی برود بدتر است.
در مجموع  بایدزیرساخت‌ها را درست کرد و این کار زمان بر است. شایسته‌سالاری و پاسخگویی باید حاکم شود و تا زمانی که مسئولان درست نشوند مسایل حل نمی‌شود. در آخر نیز باید بهزیستی به دست متخصصین سپرده و به مددکاران اجتماعی در حل مسایل اجتماعی بیشتر توجه شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: قتل خانوادگی قتل ناموسی جامعه اینجا رسیده قتل های ناموسی مسایل اجتماعی قتل ها خانه امن آسیب ها علت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت کننده موی مردانه

مقاله حاضر به بررسی و بحث در مورد تقویت کننده موی مردانه می‌پردازد. با پیشرفت تکنولوژی و تغییرات در فرهنگ جامعه، مردان نیز اکنون بیشتر به مراقبت از ظاهر و بهبود جلوه شخصی خود علاقه‌مند هستند. - اخبار بازار -

مقاله حاضر به بررسی و بحث در مورد تقویت کننده موی مردانه می‌پردازد. با پیشرفت تکنولوژی و تغییرات در فرهنگ جامعه، مردان نیز اکنون بیشتر به مراقبت از ظاهر و بهبود جلوه شخصی خود علاقه‌مند هستند. یکی از جوانب مهم در این زمینه، مراقبت از موها و استفاده از تقویت‌کننده مو است که این مقاله به بررسی مفهوم، مزایا و عوامل مؤثر در انتخاب و استفاده از این محصولات می‌پردازد. همچنین، مقاله به بررسی روشهای خانگی در تقویت موی سر مردان، نحوه استفاده صحیح و تأثیرات مثبت آنها روی سلامت موها و پوست سر می‌پردازد.

محصولات تقویت کننده موی مردانه

مزایای تقویت کننده موی مردانه چیست؟

تقویت کننده موی مردانه یک محصول دارویی یا آرایشی و بهداشتی است که به منظور بهبود و تقویت حالت موها و پوست سر مردانه طراحی شده است. این محصولات اغلب شامل ترکیبات مختلفی هستند که به سلامت و زیبایی موها کمک می‌کنند. اهداف اصلی از استفاده از تقویت‌کننده موی مردانه عبارتند از:

تقویت موها، افزایش ضخامت، حجم و قدرت موهاحفظ سلامت پوست سر و جلوگیری از خشکی و التهابات پوست سرپیشگیری از ریزش مو و تقویت ریشه‌های موحاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات مغذی برای کمک به تغذیه و بهبود سلامت موها

نکات و عوامل مؤثر در انتخاب و استفاده از محصولات تقویت کننده موی مردانه

انتخاب و استفاده از محصولات تقویت کننده موی مردانه تحت تأثیر چندین عامل می‌باشد که می‌توانند به تجربه و نتیجه نهایی تاثیرگذار باشند:

انتخاب محصول براساس نوع مو، مثل خشک یا چرب بودن، ضخامت موها و مشکلات مویی مانند ریزش موتحقیق در مورد ترکیبات موجود در تقویت‌کننده‌های مو و تأثیر آنها بر موها و همچنین خواندن تجربیات و نظرات افرادی که از محصول استفاده کرده‌اندمشخص کردن هدف اصلی از استفاده، مثلاً تقویت مو، حجم دهی یا پیشگیری از ریزش موبررسی محتوا و آزمایش محصولات قبل از استفاده، مخصوصاً اگر حساسیت پوست سر وجود داشته باشدتعهد به یک روتین مراقبت از مو و استفاده از محصولاتقیمت و برند و همچنین انتخاب محصولات با کیفیت برای کسب نتایج بهتر

راهکارهای خانگی برای تقویت موی مردانه

تقویت موی مردانه می‌تواند از طریق روش‌ها و مراحل مختلفی انجام شود. در زیر تعدادی از روش‌های تقویت موی مردانه آورده شده است:

استفاده از شامپوها و محصولات حاوی ترکیبات مفید برای موها مانند بیوتین، پروتئین‌ها و ویتامین‌هاعدم شانه زدن مکرر (به جاش از انگشتان برای مرتب کردن موها استفاده کنید)، مراقبت منظم از موها و حتی ماساژ پوست سر برای بهبود جریان خون به فولیکول‌های مو و تقویت موهاترک سیگار جراکه دخانیات باعث افت کیفیت عروق خونی می‌شود که می‌تواند به کاهش جریان خون به فولیکول‌های مو منجر شده و آنها را به موهای ضعیف و نازک تبدیل کند.خشک شدن طبیعی مو و استفاده کم از حرارت برای خشک کردن موهااستفاده کمتر از سشوار یا استفاده از درجه حرارت پایین سشوار یا اتو مواجتناب از استفاده از محصولات حاوی مواد شیمیایی مضراستفاده از کلاه در آفتاب به حفاظت از موها در برابر اشعه‌های مضر آفتابعدم استفاده از روغن داغ یا صاف کننده‌های شیمیایی و استفاده از روغن‌های گیاهی برای نرمی و تقویت موهاتغییر مدل مو و استفاده از حالت‌های متنوع برای جلوگیری از ایجاد فشار و تنش در نقاط خاص موهاحالت دادن موها با یک شانه پهناستفاده از نرم کننده‌های مو و ماسک‌های مویی حاوی مواد مفید مثل عسل، روغن‌های گیاهی و مواد طبیعی بعد از حماماستفاده از یک رژیم غذایی متعادل و تغذیه سالم و غنی از مواد مغذی از جمله پروتئین، ویتامین A، C، D، و E، مواد معدنی مانند آهن و رویمصرف میوه‌ها، سبزیجات، ماهی، و مواد غذایی دارای عناصر بالاییحفظ رطوبت مو با استفاده از محصولات مرطوب‌کننده و روغن‌های موی طبیعی مثل ژل یا روغن آلوئه ورا و روغن کرچککاهش استرسافزایش مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، زینک، و ویتامین‌های A و E

تقویت موی سر مردان با داروها

تقویت موی سر مردان با داروها یک رویکرد متداول برای مدیریت و بهبود سلامت موها می‌باشد. این داروها معمولاً با هدف تقویت ریشه‌های مو، افزایش حجم موها و جلوگیری از ریزش مو طراحی شده‌اند. در زیر توضیحاتی درباره دو نوع داروی تقویت مو برای مردان آورده شده است:

ماینوکسیدیل (Minoxidil):

مکانیسم عمل: این دارو به عنوان یک تقویت کننده موی مردانه و یک محرک کننده رشد مو شناخته می‌شود. ماینوکسیدیل با افزایش جریان خون به فولیکول‌های مو و افزایش قدرت موها به تقویت موها کمک می‌کند.استفاده: ماینوکسیدیل به عنوان یک محلول یا فوم موضعی بر روی پوست سر استفاده می‌شود. این دارو را باید مرتباً به طور مستمر و طبق دستورات پزشک مصرف کرد.

فیناستراید (Finasteride):

مکانیسم عمل: این دارو به عنوان یک مهارکننده آنزیم تبدیل تستوسترون به دی‌هیدروتستوسترون (DHT) عمل می‌کند. DHT به عنوان یک عامل مسئول برای ریزش مو در افرادی که به صورت ارثی دارای ریزش مو هستند، تجویز شده است. فیناستراید به عنوان یک تقویت کننده موی مردانه با کاهش میزان DHT، می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند.استفاده: فیناستراید به صورت قرص مصرف می‌شود و نیاز به نسخه پزشکی دارد. استفاده از آن باید تحت نظر پزشک باشد. اثرات جانبی ممکن است در برخی افراد مشاهده شود.

توجه داشته باشید که همیشه قبل از استفاده از هر داروی تقویت کننده موی مردانه، مشاوره با یک پزشک یا متخصص پوست مو را در نظر بگیرید. او می‌تواند ویژگی‌های موهای شما را ارزیابی کند و به شما راهنمایی کند که آیا استفاده از این داروها برای شما مناسب است یا خیر.

ماینوکسیدیل موضعی و تقویت موی سر مردان + عوارض جانبی

همانطور که گفتیم ماینوکسیدیل یک داروی موضعی است که به عنوان یک تقویت کننده موی مردانه برای تقویت موهای سر به کار می‌رود. این دارو به عنوان یک محرک کننده رشد مو شناخته می‌شود و اثرات مثبتی در تقویت موها و جلوگیری از ریزش آنها دارد. این دارو می‌تواند به تقویت ریشه‌های مو، افزایش حجم موها و جلوگیری از ریزش مو کمک کند. ماینوکسیدیل با افزایش جریان خون به فولیکول‌های مو و تحریک رشد موها عمل می‌کند. این دارو به صورت محلول یا فوم موضعی بر روی پوست سر استفاده می‌شود. معمولاً به صورت روزانه استفاده می‌شود.

عوارض جانبی:

گاهی اوقات، افراد ممکن است حساسیت پوستی به ماینوکسیدیل نشان دهند و دجار تحریکات پوستی گردند. اگر علائم حساسیت مانند قرمزی، خارش، یا تحریک پوستی رخ دهد، باید به پزشک خود اطلاع دهید.ممکن است موقتاً پس از استفاده از ماینوکسیدیل، موهای جدید ظاهر شوند ولی اگر استفاده از این داروی تقویت کننده موی مردانه قطع شود، موها نیز ممکن است باز از دست رفته و به وضعیت قبلی خود بازگردند.برخی افراد ممکن است احساس خستگی یا سردرد ناشی از ماینوکسیدیل را تجربه کنند.

قبل از استفاده از ماینوکسیدیل یا هر داروی تقویت کننده موی مردانه دیگری، توصیه می‌شود با پزشک خود مشورت کنید تا ایشان بر اساس وضعیت شخصی شما نظر دهند و اطمینان حاصل شود که این دارو برای شما مناسب است.

سخن پایانی

آرایشگری یک هنر و حرفه بسیار خلاقانه و مهارت‌مندانه است که ارتباط نزدیکی با زیبایی و اعتماد به نفس افراد دارد. علاوه بر موارد فوق، اولویت قرار دادن سلامتی مشتریان، آشنایی با انواع لوازم و تجهیزات آرایشگری و خوش اخلاق بودن و مهارت های برقراری ارتباط با مشتری چند ویژگی شغل آرایشگری است. آرایشگران نیاز است که علاوه بر داشتن مهارت های فنی، از خلاقیت بالا، تسلط بر روی آخرین ترند‌ها و تکنیک‌ها و مدیریت زمان مناسب برخوردار باشند. با توجه به جزئیات و ارتباط فعّال با مشتریان، می‌توانند تجربه خاصی را برای آن‌ها خلق کنند. این حرفه با افزودن جدیدترین ابتکارات و ایده‌ها، همواره به یک ماجراجویی خلاقانه تبدیل می‌شود.

شغل آرایشگری شغل خیلی حساسی می‌باشد که باید اول آموزش ببینید برای آموزش میتوانید به سایت عصر مو مراجعه کنید. عصر مو یک آموزشگاه آموزش آرایشگری میباشد که همراه با آموزش به کاربران خود مدرک فنی حرفه ای می‌دهد .

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • تقویت کننده موی مردانه
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است