Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@16:03:52 GMT

قوانین و دولت، مانع بزرگ کارآفرینی در کشور

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۷۷۵۴

میثم شکری ساز افزود: در ایران موانع زیادی پیش روی کار آفرینی است که دولت در صدر آن قرار دارد و بعد از آن فاکتورهای تحریم، فساد سازمان یافته، عدم پاسخگویی و شفافیت، رانت خواری و فساد درون سازمانی است.

وی با اشاره به قوانین دست و پاگیر که پیش روی کارآفرینان قرار دارد، ادامه داد: در اصفهان کار آفرینان علاوه بر موانع فوق با مشکل فرار سرمایه روبرو هستند که بسیار مشکل بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل هلدینگ پارس خاطر نشان کرد: فضای اصفهان بسیار محدود و بسته است و بروکراسی بسیار بالا است. به طوری که قوانینی که در کشور به خودی خود سختگیرانه و مشکل ساز هستند، در اصفهان بسیار سختگیرانه تر و با شدت بیشتری اجرا می شود.

وی تاکید کرد: در دنیا 70 درصد کارآفرینی به محیط بستگی دارد و معمولا کارآفرینان با حمایت و قوانین تسهیل کننده روبرو هستند. درست برعکس ایران و به ویژه اصفهان که شرایط محیطی کار را برای کارآفرینان دشوار کرده به گونه ای که ما در اصفهان با فرار مغزها و سرمایه گذاران در حوزه کارآفرینی روبرو هستیم.

شکری ساز با بیان اینکه کار آفرینی مانند فنر است تصریح کرد: این فنر در ایران ضخیم است و به سختر فشرده می شود، اما بعد از رهایی شتاب و قدرت بیشتری دارد، اما در خارج از ایران این فنر نرم و راحت فشرده می شود و بعد از رهایی شتاب و سرعت کمی دارد. این تنها مزیت ما در حوزه کار آفرینی نسبت به خراج از کشور است.

وی اذعان داشت: بی شک قوانین موجود بیش از صد درصد روی کارآفرینی تاثیر منفی دارد و اصلا تسهیل کننده و راهگشا نیستند.

مدیرعامل هلدینگ پارس گفت: ایده شرط لازم برای کار آفرینی است، اما کافی نیست؛افرادی که در زمینه کار آفرینی تجربه عملیاتی دارند می توانند ایده های کارآفرینی را شناسایی و اجرایی کنند. ما در هلدینگ پارس چنین خدماتی را به کارآفرینان ارائه می دهیم.

 شکری ساز تاکید کرد: دانشگاه کار آفرین تربیت نمی کند و این اتفاق مختص کشور ما نیست بلکه در همه دنیا شاهد این اتفاق هستیم. البته با تاسیس نسل پنجم دانشگاه در دنیا شاهد تغییر رویکرد سیستم آموزشی در حوزه کارآفرینی هستیم. در ایران نیزتلاش می شود با پارک های علم و فناوری و شهرک های علمی و تحقیقاتی این خلاء را جبران کنند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران دولت علم و فناوری فرار مغزها کار آفرین کار آفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده و ضرر آن فقط برای مردم است،» این را رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران می‌گوید.

قرارداد برقی‌سازی ناوگان حمل ونقل عمومی تهران حواشی ایجاد کرده است و برخی خواستار انتشار قرارداد شدند. شهردار تهران علیرضا زاکانی می‌گوید که «نمی‌توانیم تمام مفاد قرارداد را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد اما تمام نهادهای ذی‌ربط در جریان کار بوده و ضمانت‌نامه بانکی داریم.»

۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران موجود است این در حالی است که پایتخت نیازمند ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس است و کمبود حدود ۸۰ درصدی در این زمینه باعث بروز صف‌های طولانی در ایستگاه‌های اتوبوس شده و اگر اتوبوس جدید تزریق شود این صف‌ها حدود یک چهارم کوتاه‌تر می‌شود.

سال گذشته قرارداد ۷۹۱ دستگاه واگن، ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۲۷۵۰۰ تاکسی، ۱۰۰ هزار موتورسیکلت برقی با چین بسته شد تا عقب‌ماندگی چندین‌ساله جبران شود.

قرار است امسال اولین سری واگن‌ها و اتوبوس‌ها وارد می شود اما مدیران شهری می‌گویند که «مافیا همه جوره دست و پا می‌زند تا اتوبوس و واگنی از چین وارد نشود» چرا که قیمت «اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یور است اما اگر مستقیم همین اتوبوس از چین خریداری شود، قیمت ۲۴۵ هزار یور خواهد بود یعنی در هر اتوبوس ۷۱ هزار یورو به جیب مافیا می‌رود.»

«روزانه ۶۶ درصد ترددها در تهران با وسایل شخصی انجام می‌شود» و همین امر باعث آلودگی هوا و مرگ هزاران تهرانی‌ در سال می‌شود.«پکن که یکی از شهرهای آلوده دنیا بود با برقی‌سازی مشکل آلودگی را برطرف کرد.» در صورت تجهیز ناوگان میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا کمتر است.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت امیرحسن کاکایی می‌گوید که «تامین برق خودروهای برقی، بحران مازوت سوزی(آلودگی هوا) در نیروگاه‌ها را تشدید می‌کند. در مقابل رئیس سازمان حفاظت و محیط زیست علی سلاجقه می‌گوید که «مازوت سوزی در تهران نداریم»، سوخت بی‌کیفیت عامل اصلی آلودگی هوا است و از ورود خودروی برقی حمایت می‌کنیم.»
به گفته کارشناسان، تمامی دستگاه‌های مسوول باید ورود کنند تا آلودگی هوا برطرف شود. همچنین باید نظارت دقیقی بر روی نرخ‌گذاری خودروها در داخل صورت گیرد.مهمترین راه‌کار برای رفع آلودگی هوا و ترافیک توسعه حمل ونقل عمومی و برقی‌سازی ناوگان مانند نروژ، چین، آلمان و هلند است

کد خبر 848996 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری

دیگر خبرها

  • دعوت سپاه از مردم برای نقش‌آفرینی در کنگره شهدای استان مرکزی
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تجمع بزرگ مردم اصفهان در حمایت از طرح نور
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • مانع بزرگ برای حضور بیرانوند مقابل سپاهان