Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «فتاح اسدپور» روز یکشنبه در جلسه بررسی روند اجرای پروژه های حفاظتی گفت: اجرای پروژه‌های حفاظتی موجب کاهش عوامل تخریب و افزایش ضریب حفاظتی عرصه های ملی شده و بستر مناسبی را برای تحقق یافتن وظایف سازمانی از قبیل حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری اصولی از عرصه های منابع طبیعی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کنار اقدامات حفاظتی، بهره گیری از ظرفیت های جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد می تواند نقش موثری در افزایش ضریب حفاظتی عرصه های منابع طبیعی داشته باشد.

اسدپور ادامه داد: پروژه های حفاظتی و گیاه‌پزشکی همچون ایجاد کمربند سبز، بررسی و مبارزه با آفات و بیماری ها، نظارت بر نحوه بهره برداری معادن، شناسایی و پیش بینی برای اقدامات تأمینی در مناطق حساس که در معرض تصرف و تخریب بیشتری قرار دارند، نظارت بر روند اجرای طرح های عمومی و عمرانی در عرصه های ملی و پیشگیری از حریق در عرصه های جنگلی و مرتعی از جمله پروژه هایی هستند که حفظ و حمایت از عرصه های منابع طبیعی را به همراه دارند.

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه حفاظتی در کاهش آتش سوزی های احتمالی در عرصه های جنگلی و مرتعی خاطر نشان کرد: شناسایی مناطق حساس و اقدامات پیشگیرانه از قبیل ایجاد آتش بر، برقراری گشت های حفاظتی و نصب تابلوهای هشداردهنده و فعالیت های فرهنگی و تبلیغی اقداماتی هستند که در دستور کار اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران قرار دارد.

به گفته رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان تهران با اقدامات حفاظتی انجام شده شاهد کاهش آمار حوادث آتش سوزی در عرصه های منابع طبیعی شده است.

استان تهران دارای یک میلیون و ۷۸ هزار هکتار اراضی ملی است.

برچسب‌ها استانداری تهران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران تصرف اراضی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری تهران تصرف اراضی استانداری تهران تصرف اراضی عرصه های منابع طبیعی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار عزیزاله ملکی با اشاره به اینکه زمین‌خواری تعرض به منابع طبیعی و اراضی ملی بوده و جرم است، اظهار کرد: زمین‌خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی با هدف رسیدن به سودهای کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می‌کنند که برای مقابله با این مشکل، همکاری همه مردم و دستگاه‌ها الزامی است.

وی از دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در یکی از مناطق شهرستان تالش و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه خبر داد و گفت: مأموران انتظامی پس از انجام تحقیقات به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی به آدرس محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، این فرد ۱۳ هزار متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و فنس محصور کرده است، افزود: در این خصوص متهم ۴۵ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه با حکم قضائی و به استناد قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری و رفع تصرف انجام شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش این اراضی را ۱۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار ملکی در پایان به رصد دقیق و اشرافیت بالای پلیس بر اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی اشاره کرد و بیان‌داشت: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویت‌های مجموعه انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 6097354

دیگر خبرها

  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است