Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا بتوانیم حداکثر در یکماه آینده تمام مبالغ باقی مانده کشاورزان را پرداخت کرده و از زیر دِین آنها خارج شویم.

مهندس عباس علی آبادی در گفت و گو با رسانه ها در خصوص برنامه سازمان تعاون روستایی برای پرداخت مطالبات زعفران کاران خراسانی عنوان کرد: بدهی این سازمان به زعفران کاران در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است اما در حال حضار حدود یک میلیارد تومان زعفران در اختیار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرار دارد و به محض فروش این زعفران ها، به سرعت و سهولت، طلب کشاورزان پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون با توجه به فروش زعفران های تحویل گرفته شده از کشاورزان که سرعت خوبی نیز پیدا کرده است، نقدینگی مناسبی در حال ورود است و به همین دلیل تصور می کنم به زودی مطالبات زعفران کاران به طور کامل پرداخت شود.

علی آبادی در پاسخ به این سوال که میزان فروش زعفران هایی که دراختیار سازمان تعاون روستایی قرار گرفته بوده است، تاکنون چه میزان بوده، ابراز داشت: در بازار بورس در هفته های اول و دوم ۱۰ درصد عرضه اولیه را فروخته ایم. اکنون توافقاتی صورت گرفته است که بیش از ۴۰ درصد از زعفران ها توسط مشتریان خریداری شود و اکنون بیش از ۵۰ درصد از زعفران ها در شرف خروج از انبارها قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که مبلغی که از فروش زعفران ها عاید سازمان می شود ۱۰ درصد از کل مبلغ است. مابقی توسط ضمانت های ۶ ماهه تحویل سازمان تعاون روستایی خواهد گردید.

عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: نکته دیگری که توجه به آن اهمیت دارد این موضوع است که خرید زعفران توسط تعاون روستایی به صورت حمایتی است. یعنی مطابق توافقات باید ۳۰ درصد از کل مبلغ را در ابتدا به کشاورزان پرداخت کرده و ۷۰ درصد دیگر را پس از فروش زعفران، تحویل زعفران کاران بدهیم. اما با ورود کرونا به ایران فروش زعفران و صادرات آن به مشکل خورد و زعفران ها در انبارهای تعاون روستایی باقی ماند.

وی تاکید کرد: تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا بتوانیم حداکثر در یکماه آینده تمام مبالغ باقی مانده کشاورزان را پرداخت کرده و از زیر دِین آنها خارج شویم. حتی اگر توانایی پرداخت مبالغ در مدت زمان کمتر از یکماه را نیز داشته باشیم حتما این کار کرده و از آن دریغ نخواهیم کرد.

علی آبادی با ذکر این موضوع که اکنون می توانیم تمام زعفران موجود در انبارها را بسرعت به فروش برسانیم بیان داشت: این کار مستلزم آن است که قیمت زعفران را بسیار پایین در نظر گرفته تا خریدار برای خرید کلی محصول وسوسه شود. اما این کار را نخواهیم کرد. چون با پایین آمدن قیمت این محصول استراتژیک، زعفرانکاران در سال  پیش رو با ضرر و زیان هنگفتی روبرو خواهند شد.

وی تصریح کرد: اکنون هر کیلو زعفران در خارج از مرزهای ایران بیش از ۱۵۰۰ دلار قیمت دارد. اگر پروازها و صادرات کالا به صورت هوایی دوباره آغاز شود، مبالغ زیادی عایدمان خواهد شد.

وی در خصوص اقدامات سازمان تعاون روستایی برای فائق آمدن بر مشکلات موجود در موضوع عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی گفت: یکی از الگوهایی که در سطح کشور و وزارت خانه در جریان است، الگوی خریدهای توافقی است. همچنین در تلاشیم که در این زمینه بازارهای داخلی را راه اندازی کرده و مشکلات صادرات به بازارهای خارجی را نیز مرتفع کنیم. اکنون برخی از باراندازهای کشاورزی و بازارهای داخلی در حال احداث و فعال شدن است.

مطالبات بیش از نیمی از زعفران کاران تسویه شده است

مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی نیز در ادامه گفت: تاکنون مطالبات بیش از ۵ هزار نفر از زعفران کاران خراسانی به طور کامل تسویه شده است. همچنین حدود ۷۲ درصد از مطالبات دیگر کشاورزان زعفران کار پرداخت شده و در تلاشیم که به زودی تمامی طلب کشاورزان باقی مانده نیز پرداخت شود.

مهندس ایرج ناصری مقدم ادامه داد: زعفران کاران استان های خراسان شمالی و جنوبی به طور کامل طلبشان را دریافت کرده اند و افراد طلبکار باقی مانده، صرفا در خراسان رضوی حضور دارند. به عبارت دیگر می توان گفت که طلب کشاورزانی که تا ۴ کیلو و ۸۰۰ گرم از زعفران های خود را در اختیار سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی قرار داده بودند به طور کامل پرداخت شده است. کشاورزانی که بیش از ۴ کیلو و ۸۰۰ گرم زعفران تحویل داده اند در واقع کشاورزانی دارای زمین های کشاورزی بزرگتر و وسع مالی بهتر هستند و حدود ۲۸ درصد از طلب این افراد باقی مانده است.

وی خاطرنشان کرد: تامین اعتبار خرید محصولات حمایتی از جمله زعفران با بانک های عامل است. به همین دلیل برای پرداخت طلب کشاورزان نیاز به همکاری بانک مرکزی و بانک های عامل با این سازمان داریم.

وی ابراز داشت: تاکنون وجوه واریزی ای که توسط سازمان برنامه و بودجه و بانک های عامل به حساب تعاون روستایی واریز شده است، حداکثر ۱۲ ساعت در حساب بوده و به سرعت تحویل زعفران کاران شده است. اما زمانیکه از طرف بانک ها مبالغ تعیین شده واریز نشود کار با مشکل روبرو می شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زعفران کاران مطالبات پرداخت صادرات زعفران کرونا عباس علی آبادی سازمان تعاون روستایی زعفران کاران طلب کشاورزان فروش زعفران طور کامل زعفران کار باقی مانده زعفران ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۸۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور، برگزار شد، گفت: مطالبات مردم پایین دست سد سیمره باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند.

بهرام‌نیا ادامه داد: طی آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود.

وی یادآورشد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند.

وی ضمن قدردانی از سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد.

کد خبر 6089116

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود