Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: تاکنون 3 هزار و 319 نفر در جنوب غرب خوزستان به سبب ابتلا به بیماری کووید 19 در بیمارستانهای طالقانی، نفت و 17 شهریور آبادان (بیمارستان های مرجع و معین در کرونا) بستری شده اند.

به گزارش خبرنگار آریا از آبادان، شکراله سلمان زاده ظهر امروز در جلسه ستاد اجرایی مقابله با کرونا که در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان آبادان برگزار شد، با قدردانی از همکاری بیمارستانهای امام خمینی (نفت) و 17 شهریور (تامین اجتماعی) به جهت پذیرش و بستری بیماران کرونایی در این بیمارستانها، دغدغه مسئولان به ویژه فرماندار آبادان در زمینه رعایت جدی پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و به ویژه تشدید نظارت ها بر حسن اجرای آنها را قابل تقدیر خواند و اظهار کرد: این دغدغه ها در سطح دنیا و تمام کشورها نیز وجود دارد، اگر چه اوائل شیوع مردم دستورالعمل ها را به طور جدی رعایت می کردند اما رفته رفته همه چیز را کنار گذاشتند و حتی بسیاری از اداراتی که می ابیست همراه دانشکده علوم پزشکی باشند کنار کشیدند و کوتاهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بایستی تمامی ادارات پای کار بیایند. متاسفانه ورودی بیمارستانها به شدت افزایش یافته است و هر چقدر هم که ما بر تعداد تخت های بیمارستانی و دیگر امکانات مورد نیاز برای بستری مبتلایان اضافه کنیم باز هم از تعداد ورودی ها کم نمی شود. چاره کار در خود شهرها است. ماسک بایستی به اندازه کافی و برای استفاده مردم در اختیار آنها باشد. متاسفانه بسیاری از مردم از زدن ماسک امتناع می کنند که این نوعی رفتار غیر اجتماعی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه موافق اعمال برخی محدودیت ها هستیم، تصریح کرد:  تاکنون 3 هزار و 319 نفر در منطقه جنوب غرب خوزستان در اثر ابتلا به بیماری کووید 19 در بیمارستانها بستری شده اند که از هیچ کدامشان ریالی بابت درمان و بستری دریافت نکرده ایم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتشار برخی قبض های صادره برای مبتلایان در فضای مجازی یادآور شد: اگر چه قبض ها صادر شده اما ریالی از آنها دریافت نکرده ایم. برخی از افراد با این فکر که درمان رایگان است به محض بستری هیچ اقدامی برای بیمه شان نشده بود و لذا قبض های یاد شده برای ارائه به بیمه، رفع مشکل افراد و دریافت دفترچه صادر شد.

سلمان زاده با اشاره به اینکه نرخ برخی داروهای مورد نیاز برای استفاده مبتلایان به کووید 19 در یک نمونه یک میلیون تومان و برای نمونه ای دیگر 30 میلیون تومان است که برای تنها 6 عدد از آن بایستی مبلغی معادل 6 میلیون یا 180 میلیون تومان پرداخت شود، گفت: با پیگیریهای به عمل آمده مشخص شد که یکی از دکترهای سطح شهر اقدام به نوشتن نسخه هایی برای افراد مبتلا به کرونا کرده بود که ضروری نبودند و لذا به وی تذکرات لازم داده شد و رویه ویزیت بیماران توسط ایشان اصلاح شد.

وی با بیان اینکه هزینه درمان بیماران کرونایی رایگان نیست، افزود: طبق مقررات فرانشیز را از افراد می گیریم اما افراد بی بضاعت در صورت تشخیص و تائید، هزینه درمانشان رایگان می شود اما ما تا الان تمام بیمارانمان را رایگان بستری و درمان کردیم و از آنها ریالی دریافت نکردیم.

وی اظهار کرد: نباید با انتشار فیش ها در فضای مجازی زحمات شبانه روزی کادر درمانی و بهداشتی را به زیر سوال برد.

وی رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی اصناف را مهم خواند و تصریح کرد: اگر چه اعمال محدودیت ها در شهر مخالفان و موافقان خود را دارد اما بنده به عنوان ریاست ستاد مقابله با کرونای در منطقه جنوب غرب خوزستان از آن حمایت می کنم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی آبادان منطقه آزاد اروند خرمشهر کرونا آبادان ماسک هزینه درمان پروتکل های بهداشتی جنوب غرب خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان

«جزو ۱۰ کشور اول در رشد سرطان هستیم.» این جمله را قبل‌تر رئیس مرکز تحقیقات سرطان به خبرآنلاین گفته بود، بیماری‌ای که اگرچه این روز‌ها روش‌های زیادی برای درمان و کنترل آن وجود دارد، اما هیچکدام از این روش‌ها جای پیشگیری از ابتلا به سرطان را نمی‌گیرد، پیشگیری‌ای که شاید فقط لازم است تغییری در سبک زندگی‌مان ایجاد کنیم، حتی تغییراتی در خوردن چایی یا استفاده از مسواک، این‌ها نتیجه یک پژوهش ۲۰ ساله است، وقتی مردم یک نقطه از ایران بیشتر از هر جای دنیا به سرطان مبتلا می‌شدند یک تیم پژوهشی برای ۲۰ سال حدود ۵۰ هزار نفر از آن‌ها را زیر نظر گرفت تا سر نخ این کلاف به‌هم پیچیده پیدا شود؛ رضا ملک‌زاده، وزیر اسبق بهداشت، سرپرست آن تیم تحقیقاتی بود، او به خبرنگاران می‌گوید: «یک زمانی یک نقطه از ایران در دنیا بیشترین میزان شیوع سرطان‌ها را داشت، آن نقطه گنبد کاووس بود که سرطان مری در این شهر بیشتر از همه جای دنیا بود.»

به گزارش خبرآنلاین، ملک‌زاده ادامه می‌دهد: «همیشه علاقه داشتم دلیل این مسئله را متوجه شوم، بنابراین حدود ۲۰ سال در این نقطه از کشور و در ۳۶۴ روستا مطالعه خود روی حدود ۵۰ هزار نفر از افراد سالم شروع کردیم، مثلاً از این تعداد ۵۰۰ نفر از آن‌ها سرطان مری گرفتند و آن‌ها را با افرادی که به سرطان مبتلا نشدند مقایسه کردیم.»

وزیر اسبق بهداشت بیان می‌کند: «به این نتیجه رسیدیم که ابتلا این افراد به سرطان ۷ علت دارد، عدم مصرف سبزیجات، عدم مصرف میوه‌جات کافی، مصرف آب آب‌انبار، زندگی در خانه‌های تنگ و تاریکی که دود آن را گرفته بود، اصللاحاً به آن آلودگی درون خانه می‌گوییم آن‌ها با چوب و ذغال هم خانه را گرم می‌کردند و هم پخت و پز می‌کردند، بنابراین خانه پر از دود شده بود. مصرف چایی داغ یکی دیگر از دلایل بود، برخی‌ها چایی را در دمای ۶۵ الی ۷۰ درجه مصرف می‌کردند. مصرف تریاک و عدم مسواک زدن دندان‌ها از دیگر دلایل بود.»

ملک‌زاده می‌گوید: «در ۲۰ سال این ۷ علت را پیدا کردیم و برای این پژوهش جایزه بین‌المللی هم گرفتیم، جالب این‌که تاثیر تریاک و چایی داغ بر ابتلا به سرطان را برای اولین بار در دنیا ثابت کردیم، قبل‌تر گمان می‌کردند سیگار سرطان‌زا است، اما ما ثابت کردیم تریاک از سیگار سرطان‌زا‌تر است.»

جوان شدن سن ابتلا به سرطان

وزیر اسبق بهداشت درباره جوان شدن سن ابتلا به سرطان به خبرنگاران می‌گوید: «سرطان‌ها در همه دنیا وارد سن جوانی شده است، در ایران هم این اتفاق افتاده و افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا می‌شوند، دلیل آن هم تغییر سبک زندگی آدم‌ها است، غذا‌های فست فودی چیز‌هایی هستند که اگر آدم‌ها از سنین کودکی آن را مصرف کنند کمک می‌کند افراد در سنین جوانی به سرطان مبتلا شوند؛ بنابراین شیوه زندگی ما مدرن شده است لذا ما هم با مشکلات غیرمدرنیزاسیون مواجه هستیم و هم با مشکلات مدرن شدن جامعه.»

او بیان می‌کند: «علاوه بر تغییر سبک زندگی به‌ویژه در غذا خوردن، موارد دیگری هم وجود دارند که سبب ابتلا به سرطان می‌شود، مانند مصرف سیگار، مواد مخدر و آلودگی هوا که متاسفانه در شهر‌های بزرگ خطرات جدی برای ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی ایجاد می‌کنند.»

دیگر خبرها

  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند