Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@17:48:06 GMT

فیلم‌های اکران «هنر و تجربه» اضافه شد

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۵۱۴۸۱

فیلم‌های اکران «هنر و تجربه» اضافه شد

یک فیلم داستانی، دو مستند و یک بسته فیلم‌های کوتاه به اکران «هنر و تجربه» افزوده شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی موسسه هنروتجربه، از امروز هشتم تیرماه تعدادی دیگر از فیلم‌های «هنروتجربه» اکران خود را در سینماها آغاز می‌کنند.

فیلم «حوا، مریم، عایشه» ساخته صحرا کریمی، بسته فیلم‌های کوتاه «یلدای کوتاه» و دو مستند «آرشیو متروک» و «تیتراژ در سینمای ایران» به کارگردانی مهرشاد کارخانی فیلم‌هایی هستند که اکران آنها به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی سینماها متوقف شده بود و حال با بازگشایی سینماها ادامه اکران خود را دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«یلدای کوتاه» شامل پنج فیلم کوتاه «آدم‌ پران» ساخته امیررضا جلالیان، «تنفس» ساخته فرشید ایوبی‌نژاد، «کل ‌به جز» ساخته وحید حسینی نامی، «بایرن مونیخ» ساخته نگین‌ امین‌زاده و «سینما نمایشگاه مجهول و داستان ما» ساخته حمید یوسفی است.

دو مستند «آرشیو متروک» و «تیتراژ در سینمای ایران» دی ماه سال گذشته در سینماهای هنر و تجربه روی پرده رفته بود و با شیوع کرونا و تعطیلی سینماها روند اکران این دو مستند هم متوقف شد و حالا با بازگشایی سالن‌های نمایش فیلم، این دو مستند در اولین سانس اکران جدید خود دوشنبه ۹ تیر ساعت ۱۸ در خانه هنرمندان اکران می‌شوند.

همچنین فیلم «حوا، مریم، عایشه» از عصر امروز یکشنبه ۸ تیرماه در پردیس کورش اکران خود را آغاز می‌کند.

اکران «هنروتجربه» از سوم تیرماه با دو فیلم جدید «یلدا» ساخته مسعود بخشی و مستند «جایی برای فرشته ها نیست» به کارگردانی سام کلانتری آغاز شده بود. همچنین از سوم تیر ماه مستند «صحنه هایی از یک جدایی» ساخته وحید صداقت نیز که از ۲۷ بهمن ماه روی پرده سینماهای «هنروتجربه» رفته بود، ادامه اکران خود را دنبال کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سینما اکران فیلم موسسه هنر و تجربه اکران خود دو مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان

«فیلم سینمایی مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، چند روزی است اکران عمومی شده و در سینماهای کشور به نمایش در آمده است. فیلم مست عشق رکورد فروش افتتاحیه سینمای ایران را زده و تنها پس از گذشت ۳ روز از اکران به فروش بیش از ۲۱ میلیاردی رسیده است؛ اما با این همه، مست عشق با نقدهای تند وتیزی مواجه شده است.

بازیگران مست عشق پارسا پیروزفر در نقش مولانا، شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (پسر مولانا)، بوران کوزوم در نقش علاءالدین، هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون (دختر مولانا)، بنسو سورال در نقش مریم، سلما ارگچ در نقش کِرّا خاتون (همسر مولانا)، حسام منظور در نقش حسام‌الدین چلبی، ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر، خالد ارگنچ در نقش بهاالدین ولد (پدر مولانا) خلاصه فیلم مست عشق این فیلم برشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری می‌باشد که رابطه مولانا با شمس تبریزی، عشقی که مولانا به او داشت، تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا و عرفان او را به تصویر می‌کشد. مدت زمان مست عشق ۱۰۵ دقیقه می‌باشد.

دانلود صوت نقد فیلم مست عشق

کد خبر 749026

دیگر خبرها

  • «همه مدیون شما هستیم» برای روز معلم در شهر اکران شد
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • سینماها عصر جمعه تعطیل می‌شوند
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد